| XxMatei99xX a întrebat:

Salut, exista vreo modalitate sa am cont de TPU permanent? Adica atunci cand mai intru pe el sa nu ma mai loghez sa imi intre direct in cont?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil esti junior. De cate ori intru mi se afiseaza numele si parola. O data la 7 zile bifez casuta cu „Tine-ma logat 7 zile.

| LPCTSTR a răspuns:

Nu, modalitatea prin care TPU stocheaza daca esti logat sau nu pe dispozitivul X este prin cookie-uri; ele sunt stocate pe dispozitivul tau, iar in ele se afla data de expirare a sesiunii tale, insa continutul lor este inaccesibil, deci nu poti sa-ti prelungesti durata de logare... si chiar daca, este un proces destul de complicat.
De ce nu bifezi optiunea "Pastreaza-ma logat timp de 7 zile"? Eu o folosesc, tie nu-ti apare?

| suntserios a răspuns (pentru LPCTSTR):

Cookies nu vin niciodata de pe serverele TPU.
tocmai asta e functionalitatea unui cookie si anume ca se salveaza pe partea de client. Si teoretic daca stii ce cookie sa modici chiar ai acces la ele.

| LPCTSTR a răspuns (pentru suntserios):

Aha... dar totusi, de unde certitudinea ca nu sunt criptate?

| LPCTSTR a răspuns (pentru suntserios):

M-am documentat: fisierul este o baza de date SQLite, criptata.
In cazul unui utilizator mai precar si mai pasator, cookie-urile ar fi sterse saptamanal, deci o porcedura de editare nu stiu cat de convenabila ar fi... in orice caz, s-ar putea sa existe si etape de verificare a logarii, deci posibile erori si alte complicatii... zic si eu.

| suntserios a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nu am nicio certitudine cu nimic ca nu am investigat. Doar iti explicam ca cookies sunt strict pe partea de client si nu vin de pe servere asa cum ziceai tu