Probabil esti junior. De cate ori intru mi se afiseaza numele si parola. O data la 7 zile bifez casuta cu „Tine-ma logat 7 zile.
Nu, modalitatea prin care TPU stocheaza daca esti logat sau nu pe dispozitivul X este prin cookie-uri; ele sunt stocate pe dispozitivul tau, iar in ele se afla data de expirare a sesiunii tale, insa continutul lor este inaccesibil, deci nu poti sa-ti prelungesti durata de logare... si chiar daca, este un proces destul de complicat.
De ce nu bifezi optiunea "Pastreaza-ma logat timp de 7 zile"? Eu o folosesc, tie nu-ti apare?
Cookies nu vin niciodata de pe serverele TPU.
tocmai asta e functionalitatea unui cookie si anume ca se salveaza pe partea de client. Si teoretic daca stii ce cookie sa modici chiar ai acces la ele.
Aha... dar totusi, de unde certitudinea ca nu sunt criptate?
M-am documentat: fisierul este o baza de date SQLite, criptata.
In cazul unui utilizator mai precar si mai pasator, cookie-urile ar fi sterse saptamanal, deci o porcedura de editare nu stiu cat de convenabila ar fi... in orice caz, s-ar putea sa existe si etape de verificare a logarii, deci posibile erori si alte complicatii... zic si eu.
Nu am nicio certitudine cu nimic ca nu am investigat. Doar iti explicam ca cookies sunt strict pe partea de client si nu vin de pe servere asa cum ziceai tu
LisaJulie întreabă: