Scrie un mesaj din CONTACT, cere explicatii si asa o sa primesti raspuns. De asemenea, daca iti apare Intrebari/Raspunsuri sterse de administrator poti cere reanalizarea raspunsurilor sterse de la fiecare raspuns.
Ce raspuns primesti de la el? In ce context? Poate intrebarile tale nu corespund regulamentului. Nu ai voie sa intrebi anumite chestii din droguri (metode de drogat), chestii ilegale ca de exemplu metode de inselaciune, piraterie ( de unde descarc filmul X sau cum crackuiesc jocul Y) ar mai fi si anunturi comerciale sau injuraturi.
Daca se mai intampla si consideri ca esti neindreptatit, fai un printscreen, apoi pui linkul pe site.
Nu incurajez nici droguri nici pirateria ban potriva am scris ca nu incurajez pirateria...
Salut TPU, stie cineva de ce imi sunt sterse majoritatea raspunsurilot de catre unul din adminii acestui site? s-au poate primesc raspund direct de la acel admin...ti-n sa precizez ca incontinuare se sterg raspunsurile...
Nu mi se pare normal sa imi fie sterse atata timp cat vad la altii raspunsuri de gen s p po t rs d o f h r numai litere si eu macar incerc sa dau un raspuns atat cat stiu este o mare magarie care ma deranjeaza si u cred eu ca ma ramane asa
Mi se pare normal.Ai putea sa-ti verifici singur intrebarile puse.Ai spus ca nu incurajezi pirateria si altele, dar ceri hack-uri pentru jocuri, pui ip-uri de la servere de cs si dai link-uri pentru voturi.Mi se pare logic sa-ti fie sterse. Data viitoare cand postezi citeste si ce anume ai/nu ai voie sa intrebi/postezi.Si invata mai omule sa scrii si sa vorbesti ca m-am chinuit 10 minute sa descifrez ce ai intrebat si sa ma uit prin intrebarile tale ca sa-ti dau un raspuns corect! O zi buna!
Pai daca nu ai inteles cum de ai reusit sa postezi? si ip-urile sunt perfect legale din cate stiu eu atata timp cat sunt admin, pace omule
Dacă ai citit regulamentul și consideri că postările tale nu au încălcat niciun punct, poți să trimiți o cerere de reanalizare la Contact.
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#41
N-am de unde sa stiu de ce ti-au fost sterse raspunsurile, nu le-am vazut. Faci asa cum ti-am spus si o sa primesti un raspuns de la administrator.
Nu am incurajan nici un furt nici un limbaj vulgar dac cred ca a vazut dintr-o parte ce am postat eu, e mai bine sa nu mai utilizez acest site.
Am facu o plangere la ei dar pana acum nu am primit nimic, s epoate ca cineva sa imi puna intrebarile drept abuz sau spam si ele sa fie sterse automat?
Copy Paste direct din sectiunea de intrebari ca poate nu stii unde se afla:
Fiindca aceste aspecte nu sunt mereu intelese la fel de toata lumea, iata ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;
- spam/publicitate nesolicitata;
- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul postarilor pe TPU;
- postarile triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postarile care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postarile care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- postarile care incalca drepturile de autor, oferind informatie preluata din alte surse, fara precizarea acestor surse.
- postarea de linkuri de de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
- hartuirea utilizatorilor;
- abuzul de orice fel (abuzul de dreptul de a posta, abuzul de dreptul de a vota sau de orice alta functie de pe site);
- asumarea identitatii altor utilizatori sau crearea de clone;
- hacking
In cazul intrebarilor din sectiunea Cauze Nobile, TPU.ro isi rezerva dreptul de a sterge toate raspunsurile care nu respecta regulile minimei decente, care sunt in afara subiectului sau care ar putea leza imaginea respectivei cauze nobile.
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber sa ne comunice acest aspect si, daca situatia nu poate fi solutionata astfel incat toata lumea sa fie multumita, este liber sa isi incheie activitatea pe TPU.ro.
Astea fiind spuse...sigur ai facut ceva ce nu trebuia, ca adminii, de nebuni, nu-ti sterg tie postarile ca se plictisesc.
Si BTW, sunt femeie "omule".O zi buna!
Nici nu o sa primesti imediat, poate peste 2-3 zile, cred ca au de raspuns la sute de mesaje zilnic sau chiar mai mult.
Se poate sa-ti fie raportate, dar nu se sterg automat, stergerea definitiva o face administratorul.
Daca au atata treaba vad ca au treaba mai mult cu mine ma mir cum de nu sterg si de aici ca in rest aproape fiecare raspuns imi este sters in secunda 2, oricum multumesc de raspunsuri
Postarile tale au fost sterse pentru ca nu erau de niciun ajutor comunitatii. Pe cine crezi ca ajuti raspunzand cu "Nu stiu" sau cerandu-le sa reformuleze o intrebare care era extrem de clar exprimata de la inceput?
Alexandra - TPU