O sa-ti apara. Din experienta mea de 6 ani pe TPU pot sa-ti spun ca in zilele libere, cand este trafic mare pe TPU, situl merge greu. Eu, de multe ori trebuie sa dau refresh pentru ca nu-mi apare fereastra de raspuns la o intrebare sau la o postare a altcuiva.Sau raspunsul nu pleaca aparandu-mi atentionarea ca "raspunsul nu a putut fi postat" si cand verific...el aste postat.
Mai adaug la cele spuse anterior ca pentru concurs nu se ia in considerare decat primul raspuns la o intrebare al unui user (indiferent cat dialog s-a facut acolo) si nu se iau in considerare postarile la intrebarile proprii.
Daca raspunzi la intrebari din T/A nu iti apare deloc.Sau daca intrebarile sunt vechi.
Stiu si adminii de pe TPU ca deja esti campioana, nu mai are rost sa-ti dea raspunsurile acelea, le-ai castigat cam tot ce au pus ei la bataie!
Si eu am mai avut aceasta problema si mi-a spuns ca eram sanctionat cam am cam avut cam multe postari sterse. Poate de acest lucru nu ai fost campionul zilei in 10 Ianuarie.
Toate cele bune!
LisaJulie întreabă: