| Idkidk a întrebat:

Ştiţi că atunci când pui un răspuns scrie :
Mai ai 77 ( exemplu ) de răspunsuri ca să ajungi în top 3, şi e un cadou acolo, mie de câteva zile nu-mi mai apare, este vreo problemă?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

O sa-ti apara. Din experienta mea de 6 ani pe TPU pot sa-ti spun ca in zilele libere, cand este trafic mare pe TPU, situl merge greu. Eu, de multe ori trebuie sa dau refresh pentru ca nu-mi apare fereastra de raspuns la o intrebare sau la o postare a altcuiva.Sau raspunsul nu pleaca aparandu-mi atentionarea ca "raspunsul nu a putut fi postat" si cand verific...el aste postat.

Mai adaug la cele spuse anterior ca pentru concurs nu se ia in considerare decat primul raspuns la o intrebare al unui user (indiferent cat dialog s-a facut acolo) si nu se iau in considerare postarile la intrebarile proprii.

10 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Daca raspunzi la intrebari din T/A nu iti apare deloc.Sau daca intrebarile sunt vechi.

| Idkidk explică (pentru R0R0):

Nu-mi apare la nici un fel de intrebare.

| R0R0 a răspuns (pentru Idkidk):

Sigur nu l-ai dezactivat tu?(nu stiu)

| Idkidk explică (pentru R0R0):

Cum se reactivează?

| R0R0 a răspuns (pentru Idkidk):

Sincer,nu stiu.Mie imi apare.
Vezi la setarile contului meu

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru R0R0):

Intrebari mai vechi de 3 zile.

| Ion_Lucian_1945 a răspuns:

Da.Daca intrebarile sunt vechi se intampla asta.

| R0R0 a răspuns (pentru Elianna):

Exact!

| Drimmero a răspuns:

Stiu si adminii de pe TPU ca deja esti campioana, nu mai are rost sa-ti dea raspunsurile acelea, le-ai castigat cam tot ce au pus ei la bataie!

| alexandrualind a răspuns:

Si eu am mai avut aceasta problema si mi-a spuns ca eram sanctionat cam am cam avut cam multe postari sterse. Poate de acest lucru nu ai fost campionul zilei in 10 Ianuarie.

Toate cele bune!