| RAY a întrebat:

TPU incurajeaza anumiti useri sa ajung nr 1 pe site sau e doar vrajeala?
"Bună, Paul. Mă numesc Tudor și sunt unul dintre administratorii site-ului. Am urmărit videourile tale și credem cu tărie că atât curajul, potențialul și ambiția ta te recomandă pentru a fi unul dintre colaboratorii site-ului nostru.
Mai multe detalii în privat, o noapte plăcută!" Doar sa-ti faci o idee, dar o sa revin cu un videoclip in care o sa explic situatia.
+ Nu consider a fi spam, atat timp cat ofer raspunsuri bine detaliate si concise.
Show less
REPLY
https://www.youtube.com/watch?v=MTLY2OKvWkk&feature=em-c omments

Dupa ce i am spus sa numai faca spam pe site cu canalul lui de Youtube, acesta mi-a spus ca insati TPU il incurajeaza sa faca asta
https://www.tpu.ro/utilizator/abqqfm

as vrea un raspuns de la admin, voi incurajati promovarea unui canal de Youtube?

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Buna prieteni,

Noua ni se pare o idee foarte buna aceasta calatorie video, insa am vrea sa lamurim confuzia creata: nu noi l-am incurajat pe Paul sa faca asta, el a luat singur initiativa, iar noi am ales sa il sustinem pentru ca ni se pare interesanta propunerea sa.

Este adevarat ca in mod normal postarile tip reclama/spam sunt interzise pe TPU.ro, insa in acest caz, continutul de pe Youtube face tot referire la comunitatea noastra si ne-ar putea ajuta sa crestem si mai frumos, sa ne facem noi prieteni.

Mult succes, Paul, noi ti-am dat subscribe!

| RAY explică (pentru TPU.ro):

Am si eu o intrebare daca eu si mai multi ne facem un grup pe Facebook, whatsapp, bloggercu tot acelasi idee si il promovam pe TPU este regulamentar?

| TPU.ro a răspuns (pentru RAY):

Daca continutul va fi exclusiv despre TPU, ca in cazul de fata, bineinteles.

Dar de ce scrie in finalul raspunsului PS: Vreau sa ajung rank 1 pe TPU.ro desi e o cerere pentru fundita sau voturi sau?

Noi am considerat-o a fi mai mult o nota explicativa. Cred ca insusi Paul te poate lamuri mai bine.

Dar o ultima intrebare nu il sutine nimeni ma refer cu ajutor direct al moderatorilor ca sa ajunga pe locul 1 nu? ca el vrea in scurt timp

| Fatamuntilor a răspuns (pentru TPU.ro):

La sfarsitul fiecarui raspuns de aici isi da acel link de pe cananul lui si ne trimte intr-un loc pe care deja il stim! Are vreun rost?

Nu va avea niciun fel de ajutor din partea noastra, nu am avea cum sa facem asta nici daca am vrea, punctele se obtin doar prin raspunsurile unui user.

Atunci e ok, ce sa spun, multa bafta, nu mi-a placut ca a spus ca e sutinut de un moderator TPU si ca va ajunge in scurt timp pe locul 1 pe TPU cu convingere de parca ar avea parte de ajutor, plus ca nu am inteles acel Vreau sa fiu pe rang 1'' suna ca si cum ai zice,, vreau funda'', in rest multa sanatate, bafta

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru TPU.ro):

Deci, dpdv tehnic, este spam.

Buna imi spui te rog ce legatura are TPU cu PS: Ia parte si la discutiile de pe canalul meu de YouTube: www.youtube.com/watch?v=CDRcAZ_hTdQ | Videoclipuri zilnice | Dezvoltare personala + antreprenoriat;)
https://www.tpu.ro/......cu-fetele/

Hello,

Am discutat cu userul, nu va mai posta link-uri decat daca sunt legate de TPU.

O zi frumoasa!

Multumesc,o zi placuta, ideea nu ca ar fi rea, dar era vorba doar ca isi povestea drumul pana la rankul 1 nu si de alte lucruri, asa si eu cunosc canale de dezvoltare personala dar as face spam

38 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu trebuie sa fi invidios pe o idee care le-a picat unora peste noapte, trebuie doar sa o accepti si sa vezi daca ideea lui va da randament asa cum si-a propus. Nu-l consider spam pe TPU, ci de a face cunoscut site-ul mult mai mult de a avea mai multi inscrisi si utilizatori activi. Din punctul meu de vedere, mi se pare o idee geniala. Sa vedem pe mai departe cum decurge treaba si daca reuseste sa-si cladeasca "casa".

| RAY explică (pentru MihaelaDart):

Nu sunt invidios ca nu am de ce sa fiu, eu am vazut ca isi promova canalul de Youtube i am spus ca e spam, apoi el sa spuna ca moderatori il incurajeaza sa faca asta

| Drimmero a răspuns:

Ce mai proiect, de parca iti ofera mancarea pe masa ceea ce vrea el sa faca.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Repet pe mine nu m-a deranjat ideea lui sau proiectul lui, fiecare poate avea orice vis are, dar sa nu scrie un link plus visul lui la orice intrebare, ai dreptate si tu, ajuti omul ca vrei nu pentru un proiect plus ca poti pune canalul tau de Youtube la profilul tau desi te poti promova pe TPU

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Spamm!

Corect,ajut oamenii pentru ca asta e placerea mea, nu stau sa caut compensarea niciodata.

Spam plus afirmatia ca TPU il sutine, de ce nu te sutine pe tine, golden, angy etc cu toti ajutati TPU, ce inseamna ma sutine? Ma incurajeaza? Sunt curios de ce va fi

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

Sper ca admini de vor da un raspuns astazi...ca voi putea dormi la noapte!
Iar Paulica SA NE EXPICE de ce este necesar sa puna linkul la raspunsurile lui? Daca zice ca citit regulamentul nu oare face spam, atasand acel link?
Intreb, nu sunt foarte priceputa in ale internetului!

Eu nu am nevoie de sustinerea adminilor, ajut pentru ca e placerea mea, nu vreau premii.

| RAY explică (pentru Fatamuntilor):

Ba da e spam, atasarea unui link care nu are legatura cu intrebarea in domeniul IT se numeste spam, plus cerere de fundita, da putea sa isi puna canalul de Youtube la profil, solutii sunt

Pai vezi asta e faza de ce el are restul nu, ceea ce nu cred, sunt vrajelj

Altceva decat vrajeala ce este?

| Fatamuntilor a răspuns:

Sper ca ai scris si la contact ca sa primesti un raspuns. oficial!
Si eu cred ca isi promoveaza canalul, dar hai sa ii dam o sansa!
Ray, te vad activ si implicat in activitatea sitului, stii cam ce fel de postari sunt puse, ce sa promoveze?
Eu nu stiu ce s-ar putea schimba la acest site! Adica ii face reclama sa ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Canalul de YouTube va cuprinde documentarea calatoriei mele de a ajunge rank 1 pe TPU.ro.
1.1. Asta nu inseamna ca nu voi posta raspunsuri detaliate si concise, cuprinzand perspectiva si experientele mele.
1.2. Cu acest canal de YouTube voi incerca totodata sa schimb imaginea comunitatii pe YouTube. O stiti voi, pe cea cu "Intrebari stupide de pe TPU". Voi posta ceva de genul "Ce am invatat dupa 30 de zile de scris pe TPU", "Avantajele unei comunitati ca TPU" etc.
1.3. Cu acest "proiect" vreau sa ma tin si pe mine motivat, sa vad ca lumea lasa comentarii si ma sustine, sau dimpotriva, cum faci tu acum. Ma motiveaza, iar ceea ce fac, este bine!

2. Ca spun oamenilor sa intre pe canalul meu de YouTube ca imi documentez calatoria aici pe TPU nu este considerat SPAM, deoarece acel mesaj este pus la sfarsitul fiecarui raspuns si duce pe un site unde vorbesc tot despre TPU!

3. Ca sa ajung rank 1, va trebui sa postez mult.
Asta inseamna ca trebuie ca pe zi ce trece sa-mi imbunatatesc scrisul. Voi documenta si asta. Ii voi ajuta si pe altii sa invete sa scrie!

4. V-am spus ca sunt superficial?
5.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voiam sa mai adaug faptul ca am citit regulamentul comunitatii de 3 ori numai in ultimele ore si nu am vazut absolut niciunde sa se interzica ceea ce fac eu.
Repet, ceea ce fac eu. Nu ceea ce se gandesc altii ca fac.

Daca moderatorii considera ca fac ceva gresit, fara a fi scris in regulament, blocandu-mi contul, vor fi luate altfel de masuri. Dar ma indoiesc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma intereseaza rank 1, cat ma intereseaza calatoria, drumul pe care trebuie sa-l parcurc ca sa ajung acolo.
Intelege asta si ai inteles ca rank 1 e doar o unitate de masura a nivelului meu dpdv al scrisului.
De aceea exista un clasament.

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

4. Ăă, da.
Care este 5?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Paulica,admini stiu de marele tau proiect?
Sunt de cativa ani pe acest site.,, Vreau sa fiu pe rang 1'' suna ca si cum ai zice,, vreau funda''
Sunt tare curioasa cum vei promova tu situl pe canalul tau de yutube? Si de ce nu si pe Facebook? Sau pe blog daca ai unul!
Astept cu interes raspunsul tau, iar pentru siguranta trimit intrebarea si la Contact!

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Asta ai mai scris o data, eu vreau sa vad ca admini ti au spus sa dai spam pe site, nu e vorba de ideea ta eu nu am nimic cu ea, tu nu ai inteles ca eu ma refer doar la faptul ca tu postezi un link ceea ce e spam, plus ca spui va te sutine TPU sa ajungi in scurt timp rang 1

Desigur ca da, asta e adevarul asts de intelege hai ajuta-ma sa fiu locul 1 da-mi fundita aia plus ca isi promoveaza canalul de Youtube plus ca cica il sutine moderatori sa ajunga rapid locul 1

| Fatamuntilor a răspuns (pentru RAY):

Pentru siguranta tocmai am trimis linkul inrebarii tale la adminii!
Daca vrea sa promoveze SITUL, nu CANALUL de yutube, nu atasa linkul la fiecare raspuns! O FACEA pur si simplu iar rezultatele se vedeau!

Clar, adica sa promovezi ce? Acest site e destul de promovat pe net, nu e vorba sa-i dam o sansa fie ca dam fie ca nu dam e egal nu conteaza, faza e cu promovarea plus ca scrie ajuta-ma sa fiu locul 1, clar il poti ajuta doar daca dai fundita sau i vezi canalul de Youtube

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu te sustin. Enjoy your journey!

Iti vand un pont: nimeni nu citeste raspunsurile mai lungi de cinci randuri big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Intotdeauna mi-a placut ca atunci cand vorbesc despre ceva sa intru in detaliu, sa fiu inteles si sa inteleg cealalta persoana, sa vad lucrurile din mai multe pespective si asa mai departe.
Si multumesc de sustinere. E abia prima zi a "proiectului", dar sunt pe drumul cel bun.

Daca ai orice fel de intrebare, te rog, sa mi-o adresezi, ca sa nu existe nelamuriri! big grin

| RAY explică (pentru Kaℓi):

Depinde si ce scrii, mie imi place sa o citesc pe bunny, bacemi

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Acel moderator care ti a dat mesaj sincer el exista?

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru Kaℓi):

big grin