Buna prieteni,
Noua ni se pare o idee foarte buna aceasta calatorie video, insa am vrea sa lamurim confuzia creata: nu noi l-am incurajat pe Paul sa faca asta, el a luat singur initiativa, iar noi am ales sa il sustinem pentru ca ni se pare interesanta propunerea sa.
Este adevarat ca in mod normal postarile tip reclama/spam sunt interzise pe TPU.ro, insa in acest caz, continutul de pe Youtube face tot referire la comunitatea noastra si ne-ar putea ajuta sa crestem si mai frumos, sa ne facem noi prieteni.
Mult succes, Paul, noi ti-am dat subscribe!
Intotdeauna mi-a placut ca atunci cand vorbesc despre ceva sa intru in detaliu, sa fiu inteles si sa inteleg cealalta persoana, sa vad lucrurile din mai multe pespective si asa mai departe.
Si multumesc de sustinere. E abia prima zi a "proiectului", dar sunt pe drumul cel bun.
Daca ai orice fel de intrebare, te rog, sa mi-o adresezi, ca sa nu existe nelamuriri!
Buna imi spui te rog ce legatura are TPU cu PS: Ia parte si la discutiile de pe canalul meu de YouTube: www.youtube.com/watch?v=CDRcAZ_hTdQ | Videoclipuri zilnice | Dezvoltare personala + antreprenoriat;)
https://www.tpu.ro/......cu-fetele/
LisaJulie întreabă: