| mihai69 a întrebat:

Ultima tâmpenie născocită pe TPU:
- dacă DUPĂ ce am răspuns pe un topic, utilizatorul care a pus respectiva întrebare se decide să mă ignore (că atât îl duce pe el capul), dar în același timp mai și comentează în legătură cu răspunsul primit de la mine, eu nu mai pot avea acces la respectivul topic! (nu cât sunt logat, cel puțin). Adică dacă fac clic pe răspunsul meu respectiv din rubrica „răspunsurile mele" sunt redirectat la CATEGORIA întrebării, nu la acel răspuns / topic.
Păi cum rămâne cu dreptul la conținutul adăugat de mine?!? Nu mai am voie nici măcar să văd ce am scris, sau eventual să modific?!? (Că de scris alt răspuns e clar că nu mai pot, ignorat fiind)...
Păi... e corect? Voi ce spuneți? Că de la echipa tehnică nu cred să obțin vreun răspuns.

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Buna, Mihai,

Iti multumim pentru feedback. In curand vom face cateva modificari la optiunea de ignore si vom tine cont si de mesajul tau.

Zi faina,
Cristina, TPU.ro

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai calm, nu exista dreptul la replica. Eu cand le am atras atentia mi au zis ca e dreptul oricui sa ignore happy

| mihai69 explică (pentru suntserios):

Cu asta pot fi de acord.
Dar să nu mai am acces la ceea ce am postat EU... asta nu mai ține de drept la replică sau ignorarea altcuiva!

| TPU.ro a răspuns (pentru suntserios):

Buna,

Exista dreptul la replica, insa si dreptul de a ignora pe cineva. Am inteles nemultumirea ta, insa e o optiune la fel ca oricare alta, libertatea de a alege cand si daca o foloseste sta in mana membrilor.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TPU.ro):

Niciun forum civilizat nu functioneaza asa. De aia exista moderatori, sa controleze discutiile...

| mihai69 explică (pentru suntserios):

Hai să „tăiem (puțin) pisica-n două" aici:
- chiar pe un forum BINE moderat, pot apărea fricțiuni (dar fără să se depășească limitele regulamentului - deci care nu pot fi moderate respectând regulile deja stabilite) între unii useri. Pentru asta există funcția „ignore".
- mie personal, mi se pare că TPU este un s@it (că nu i-aș spune chiar forum, e ceva puțin diferit) PROST moderat. Nu de alta, dar altfel nu văd cum mama naibii pot găsi întrebări neregulamentare vechi și de peste cinci ani! (din alea scoase automat de sistem „mai în față", doar doar o răspunde cineva la ele, după ce acorzi cuiva un răspuns).
În plus, dacă am tot raportat astfel de chestii, plus multe răspunsuri date aiurea, mi-a fost retras deja de două ori dreptul de a raporta direct întrebări / răspunsuri. (bine, pe asta am reușit s-o rezolv după ceva bombăneli cu adminele, dar nici asta nu e chiar ok).
Așadar, ar trebui revăzut în întregime REGULAMENTUL și mai ales implementarea sa prin automatizări adesea nefericite (eufemistic vorbind). La fel ca și autocorectorul adesea idiot (cum Doamne iartă-mă să mă pui să scriu miliamperi cu litere mici, când corect simbolul este m.A [fără punct, evident!]?!? etc.)
Plus o moderare mai eficientă - poate mai mulți moderatori activi?

| mihai69 explică (pentru TPU.ro):

Sper să fie mai bine gândite față de cele deja implementate în ultima vreme.
Succes și spor la treabă.

| Panamax a răspuns:

Si eu am obiceiul sa ignor prostii.
Nu are rost sa te certi cu ei.