Conflictele, in special, cele care scapă de sub control, nu sunt acceptate pe acest site.
De aceea, adminii/moderatorii le elimină, când le observă, ori doar atunci când sunt raportate. În cazul vostru, au fost observate de un moderator și eliminate. În altă ordine de idei, fiecare dintre noi, isi poate șterge răspunsurile și întrebările. Sunt acceptate până la 10 răspunsuri șterse pe zi și alte 10 întrebări. Chiar și răspunsurile devin "anonime", dacă le ștergi la câteva ore după publicare. Dacă nu mă înșel, răspunsurile dispar automat (nu rămân nici măcar ca anonime, dacă le ștergi imediat, in primele minute, după postarea lor pe site).
Intrebarile si raspunsurile pot fii sterse doar de Adminul forumului, nu de userii vechi.
Ai obligatia sa citesti termeni si conditiile de folosire ale acestui forum, ca sa intelegei ca nu ai voie sa jignesti, sa vorbesti urat sau sa intri in conflict cu alti useri, fiindca ti se poate suspenda contul, temporar sau defintiv.
Mai e o posibilitate: te trece la „ignore" și atunci tu nu mai vezi ce scrie acel user.
Nu, nu au
Exista doua modalitati prin care un raspuns se poate sterge, pe care le poate face oricine, inclusiv persoana respectiva:
- de sus din dreapta, sub profil, pe "Raspunsurile mele", de sub "Veziualizare profil". De acolo se pot modifica si sterge, dar partea cu stersul... doar dupa un mail de confirmare.
- primind report, astfel raspunsul este sesizat la administratori si se sterge ulterior de acestia. Sau presupun ca se poate sterge si la un numar de reporturi sau de anumite persoane, insa aici este discutabil.
Sper ca te-am ajutat ^_^
Din cate stiu, userul nu isi poate sterge raspunsul. Dispare doar numele. Apare ceva de genul "Anonim a raspuns".
In cazul asta disparuse raspunsul.
Cred ca faza cu "anonim" este doar la intrebare.
Dar daca nu, atunci sigur a primit report
Conflictele, in special, cele care scapă de sub control, nu sunt acceptate pe acest site.
De aceea, adminii/moderatorii le elimină, când le observă, ori doar atunci când sunt raportate. În cazul vostru, au fost observate de un moderator și eliminate. În altă ordine de idei, fiecare dintre noi, isi poate șterge răspunsurile și întrebările. Sunt acceptate până la 10 răspunsuri șterse pe zi și alte 10 întrebări. Chiar și răspunsurile devin "anonime", dacă le ștergi la câteva ore după publicare. Dacă nu mă înșel, răspunsurile dispar automat (nu rămân nici măcar ca anonime, dacă le ștergi imediat, in primele minute, după postarea lor pe site).
Welterweight întreabă:
Anonim192881029 întreabă: