| UnBroken2016 a întrebat:

Voua va apar raspunsuri sterse la misto? Ieri aveam 100 si acum am 444 rolling on the floor. Am dat multe raspunsuri la misto dar nici in halul asta.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei,acum nu o sa stam sa numaram toate boabele din ciorba de fasole!?
Daca ar fi pe drept...eu nu as avea decat raspunsuri sterse.

| UnBroken2016 explică (pentru anonim_4396):

Asa parere buna ai despre tine laughing?

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu
Mie imi apare la,, postari sterse de admin, raspunsuri multiplicate.Adica un raspuns de 4-5 ori.Acelasi raspuns-rolling on the floor
Am mai spus, s-a strict situl!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Mi.ai starnit curiozitatea si am aruncat si eu o privire catre "postari sterse de admin".Mai bine nu ma uitam! Mi le.au sters pe cele mai frumoase.Pacat!

| UnBroken2016 explică (pentru anonim_4396):

Daca nu bagi si tu ca restul anostelor dume ca " astept pe fat bengos pe porc calare" ca sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Na mai de duma, boss, ca ne.o trag rumâncele!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Chiar la "mișto" sunt șterse! Multiplicate.
Ți-a dispărut întrebarea în care ne solicitai un film frumos. Cu ce ai păcătuit? ))

| UnBroken2016 explică (pentru floresdemayo):

Am vazut cam 10 minute dupa. Cred ca motivul e unul atat de patetic ca nici nu imi bat capul sa intreb. Cred ca admina sta si face ceva de genul " HAhaa si asta si asta, asta nu, asta da. Hmm, da-l dracu hai sa stergem si celelalte ".

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru UnBroken2016):

Poate siteul e în revizie tehnică... ))
Cred că s-au încercat câteva 'îmbunătățiri', dar, dintr-o eroare, toate au fost date peste cap. Se mai întâmplă. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.*

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Da, am un raspuns care apare de 5 ori, cu toate ca eu l-am dat o singura data...
E JALE, DAR ASTEPTAM O MINUNE.
O zi buna happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru floresdemayo):

Cred ca au facut mai multi robotei, fiecare sterge o intrebare / raspunsuri.rolling on the floor
Prima oara am crezut ca vad dublu /triplu ceva de 5 ori ...cu toate ca nu bausem doar putina bere. Normal ca am scris la contact insotita de alte probleme tehnice la site.Inca nu m-a onorat cu niciun raspuns, inca mai am rabdare, astept timpul regulamentar de...ore.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Am primit raspuns, sunt probleme si cauta sa le remedieze in cel mai scurt timp...

| Fatamuntilor a răspuns (pentru caramela):

Da,intre timp mi-a raspuns si mie.
Sunt impresionata pana la lacrimi ca in sfarsit s-a reconoscut ca sunt probleme se incearca sa le rezolve.Iar problema recunoscuta e pe jumatate..rezolvata,nu?
Vad ca se mareste lista userilor avertizati...praf in ochi, poate sa-si faca si alte conturi
Ma rog....sa vad cu ce ne mai uimeste TPU in viitorul apropiat
Poate ar fi trebuit sa iasa cineva din administratie cu un raspuns concret si la subiect.SI NISTE SCUZE.

| UnBroken2016 explică (pentru Fatamuntilor):

SI eu care credeam ca nu te are la inimioara de nu iti raspunde laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Raspunsuri sterse aiurea, notificari lipsa, intrebari lipsa / nu apar pe prima pagina, cu duiumul. E si TPU performant la ceva, nu?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru UnBroken2016):

Ma are, ma are.
Cred ca imi ridica si statuie rolling on the floor

| ambicio a răspuns:

Și mie îmi arată la fel, un răspuns șters de cel puțin 15 ori