Nu
Mie imi apare la,, postari sterse de admin, raspunsuri multiplicate.Adica un raspuns de 4-5 ori.Acelasi raspuns-
Am mai spus, s-a strict situl!
Mi.ai starnit curiozitatea si am aruncat si eu o privire catre "postari sterse de admin".Mai bine nu ma uitam! Mi le.au sters pe cele mai frumoase.Pacat!
Daca nu bagi si tu ca restul anostelor dume ca " astept pe fat bengos pe porc calare" ca sa faci.
Chiar la "mișto" sunt șterse! Multiplicate.
Ți-a dispărut întrebarea în care ne solicitai un film frumos. Cu ce ai păcătuit? ))
Am vazut cam 10 minute dupa. Cred ca motivul e unul atat de patetic ca nici nu imi bat capul sa intreb. Cred ca admina sta si face ceva de genul " HAhaa si asta si asta, asta nu, asta da. Hmm, da-l dracu hai sa stergem si celelalte ".
Poate siteul e în revizie tehnică... ))
Cred că s-au încercat câteva 'îmbunătățiri', dar, dintr-o eroare, toate au fost date peste cap. Se mai întâmplă.
Buna
Da, am un raspuns care apare de 5 ori, cu toate ca eu l-am dat o singura data...
E JALE, DAR ASTEPTAM O MINUNE.
O zi buna
Cred ca au facut mai multi robotei, fiecare sterge o intrebare / raspunsuri.
Prima oara am crezut ca vad dublu /triplu ceva de 5 ori ...cu toate ca nu bausem doar putina bere. Normal ca am scris la contact insotita de alte probleme tehnice la site.Inca nu m-a onorat cu niciun raspuns, inca mai am rabdare, astept timpul regulamentar de...ore.
Am primit raspuns, sunt probleme si cauta sa le remedieze in cel mai scurt timp...
Da,intre timp mi-a raspuns si mie.
Sunt impresionata pana la lacrimi ca in sfarsit s-a reconoscut ca sunt probleme se incearca sa le rezolve.Iar problema recunoscuta e pe jumatate..rezolvata,nu?
Vad ca se mareste lista userilor avertizati...praf in ochi, poate sa-si faca si alte conturi
Ma rog....sa vad cu ce ne mai uimeste TPU in viitorul apropiat
Poate ar fi trebuit sa iasa cineva din administratie cu un raspuns concret si la subiect.SI NISTE SCUZE.
SI eu care credeam ca nu te are la inimioara de nu iti raspunde
Raspunsuri sterse aiurea, notificari lipsa, intrebari lipsa / nu apar pe prima pagina, cu duiumul. E si TPU performant la ceva, nu?
push2gl întreabă:
MareleBigBang întreabă:
LisaJulie întreabă: