De ce filmele de comedie nu sunt apreciate(votate) pe site'uri gen IMDB?
Ce parere aveti despre mine?
Http://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco 0:09. Si si-a pus proteza-n gura.
Voi chiar considerați că dacă scrieți așa e mai corect gramatical? : - Că (, ) cred; - Ca (, ) copilul; - Ca (, ) Cătălin. Și exemle sunt multe. Și m- am mai găndit cu am pute...? (mai mult)
Am nevoie de atentie, flocosestema sau imi atarna balele :>
Va place jocul "Pou"? Dacă ar exista un joc asemanator cum ați vrea sa fie?
Am devenit chiar asa de nesuferita? P.S.:In functie de raspunsul vostru, voi stii daca ar fi bine sa mai stau pe TPU. Si am pus intrebarea pe T/A fiindca aici sunt mai activa decat pe celelalte. ...? (mai mult)
Http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/apa-memorie.jpg VS http://www.enational.ro/wp-content/uploads/2013/04/paine_neagra.jpg Care vi se pare mai periculoasa?
Ce animal sa imi cumpar?
Ce ai face daca ai fi presedintele Romaniei?
Http://observator.tv/extern/concurs-de-uratenie-pentru-caini-103256.html NO comment.
Cel mai tare film ever! Cine e de acord? http://www.youtube.com/watch?v=6G5pyFhmAqE
Deci: Cum am vazut ca nu multa lume o agreaza pe Nia, mi-am luat alt animalut: O puma :x http://www.blog-city.info/en/img6/6544_Puma.baby.jpg Ce nume sa-i pun?
V-ati taiat vreodata intr-o felie de paine? Inca mai sangerez...
Am o stare de spirit foarte proasta. Ma inveseleste cineva si pe mine, va rog? :o3
Pana la urma am ales nume pentru pufosenia asta: http://api.ning.com/files/hnj3tPICVpMGZwSLXBIzbl399sNNPm AYly1L7XremGR1GIo- bDcCLijw*UhVzP3NyZm7WbjfMHlvHzUOHbj6l* 7qhHYD1tW7/leopard_1134075i.jpg O...? (mai mult)
Voi ce level sunteti la Pou? Eu 41. La level 90 chiar face pui? 1) Stefan a zis ca atunci cand vine in Bucuresti isi face cont pe TPU! Yey! 2) Jeleurile mele Haribo au prins viata si acum zboara in...? (mai mult)
Cei tripati pe D/S de prim plan sa retina - Droguri tari ti se injecteaza prin timpan ca o rutina. Sistemul ne reprima pe toti, dar toti cei dependenti de drog Vor sa devina Admini gata sa- l intretina. ...? (mai mult)
Voi aveti tigaia Dry Cooker!?
A adormit oraselul TPU.Acum este gol (nu in sens pervers). Toti copilasii s-au dus la nani.Insa eu nu pot dormi si nu am ce face. Idei?
Ai încercat vreodată să te dai cu capul de pereți constant timp de 10 minute? E o senzație tare plăcută mai ales atunci când sângele ți se scurge pe frunte și pe obraji apoi îți atinge ușor...? (mai mult)
Mi se pare mie sau Pinkie Pie are un zambet psihopat de parca ar fi drogata?
Http://myanimelist.net/ Cu plăcere.
Concurs de rime: SmileyestesotulmeusecretLOL- locul I Exceel -locul II Shooty= locul III Putifer=descalificat
Caterinca caterinca! Ca subiect de discutie pentru azi ca tot am dat de cineva care are chef de "caterinca" ar fi ce fel de farse, glume, proaste sau amuzante, v- au facut prietenii sau cunostintele....? (mai mult)
Pana la urma mi-am luat un tigru alb. Miku, Exceel, poate ii combinam si iese ceva, e ziceti? Si am nevoie de un nume ciudat si interesant. Idei?
Cel mai tare banc are funda, accept si culmi xd
Astazi cred ca mi-am facut si refacut unghiile de 40-50 de ori. De aici vine intrebarea mea, cand nu va ies unghiile, fetelor, de cate ori incercati pana va ies perfect?
00:31-00:36 www.youtube.com/watch?v=a7oM6YwRN14 Cea mai tare faza :)))
Tie de ce iti e frica?
Deci, ce hamster s-a **** pe haina lu tataa? ha? Raspundeti ticalosi! Huuiwiw!
Hai să facem un mic joc! Mă gândesc la un personaj de desene animate.Vă voi da câteva indicii și să vedem cine recunoaște acest personaj. 1)Personajul este chel/cheală 2)Personajul nu se ...? (mai mult)
Vă place ce imagine de profil mi-am ales? Am făcut-o pe paint, deci sper că nu e așa rea, doar e un paint. P.S : Acum nu poate spune nimeni că i-am furat personajul anime.
Buna TPU? Un banc distractiv: Stiti bancul cu da si eu?
Hai sa facem un concurs de rime. Reguli: - - scrieti poezia la comentarii - - minim 3 strofe Subiect: puteti sa faceti poezia cu ce vreti Voi da funda celei...? (mai mult)
Ca sa nu va plictisiti o sa va zic un banc! Deci... Stiti de bancul "NU" si "Nici eu"? =))
Dacă ai mai putea trăi cu o fiinţă, care ar fi aceea?
Cu ce povesti va speriau parintii cand erati mici?
Ce sa aleg ca animal de companie: 1. http://www.google.ro/search?q=poze+ cu+ pui+ de+ tigrii&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VMzFUaXCLMamtAaa6oHQAg&ved=0CCoQsAQ&biw=1360&bih=597#facrc=_&imgdii=9A4YUbLWVNYLXM%3A%3BCC_yqvQq5ZbqOM%3B9A4YUbLWVNYLXM%3A&imgrc=9A4YUbLWVNYLXM%3A%3Brta3
A evadat JiJi bai baieti! Cine l-ajuta sa treaca granita in Mexic?
So deci nu mai intru pe TPU...din nou. Vă plac cireșele?
Http://www.youtube.com/watch?v=zvs6FM53F1U Primul e єχcєєℓ cand era mic, nu?
Heyy! Cine mi-a furat cainele husky? Il iubeam foarte mult! Are doar 8 luni...Va dau pe toti la puscarie! L-am bagat in casa ...Si acum nu mai e! AAa..Stati, e langa mine.
Baaa nu pot sa ma duc la baie ca imi apare mu*stul de Slender Man! Ce fac?
Http://img.studentie.ro/RASUL- - - NU- DOAR- O- CHESTIE- AMUZANTA/915d831a569002255/250/0/1/99/RASUL- - - NU- DOAR- O- CHESTIE- AMUZANTA.jpg Cam aşa ceva. PS: Da, e horror. Cei slabi de inimă ...? (mai mult)
http://i.imgur.com/hGCGqjs.jpg pareri:)).Va pup!
Voi cititi? Daca da, ce cititi? :)
Marţi am examen la română şi nu mi-am repetat nimic toată săptămâna şi mi-e prea lene să mă ridic din scaunul asta blestemat. Jesus...sunt un eşec total.8-|
Ce loc ai vrea sa vizitezi?
Ati auzit de cocosul Mike?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RobocopBuisness întreabă:
Hyunjinsboxers întreabă:
Yurisa întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.