Tocmai mi-am cumparat un pegas verde. Aveti idee ce mananca? Adica i-am dat niste lapte de maciuca, dar nu il bea (:
Ați auzit de vinul JB? Credeți că vine de la... știți voi!?
M-am gandit să încep un fel de roman despre T/A. Ce ziceți?
Iubesc TPU.Cine mai iubeste? fundaaaaaaa la comentariul cel mai dragut :3 P.S - Plictiseala asta.
TPU! Ma stiam un feld e banc nu stiu ce era matematic era cam asa : Un prieten are or ata si vrea sa o vanda si ii zice lu frateso sa nu od ea nici cu mult nici cu mai putin sa o dea cu 25 de lei...? (mai mult)
E normal ca unicornului meu sa-i cada primul dinte la 60000 ani?
Tu vorbesti la telefon?
Pe tine te- a îngenunchiat vreodată o fată și te- a făcut să plângi? Eu odată din nu știu ce motiv am primit un șut puțin mai jos de burtică, am căzut în genunchi și mi- au dat lacrimile... ...? (mai mult)
Sunt nascut in 30 februarie ora 24, in ce zodie sunt?:(
Ce v-a făcut să radeți pană v-a dat borșul pe nas?
De unde ştie călăreţul fără cap în ce direcţie se îndreaptă?
Dacă românii aruncă cu orez la nunţi, chinezii aruncă cu sarmale?
Mai demult tipul asta ma injunghiat cu pixul, iar apoi pixul ala ia ajuns in cur si lumea inca isi bate joc de el cum ca eu l-am dezvirginat
Cine vrea sa vorbim in pasareasca? Adica cine stie,ca de ceilalti puteti invata. Dar totusi, vreti?
Poate vă întrebați de ce unii useri nu mai sunt activi... tezele băă ce știți voi!?
Bupunapa,cepefapacipi? Cine raspunde primul traducerea din pasareasca, dau fundita.
Azi cand făceam temele mi-am dat seama că am rămas fără liniuțe.Ce să fac? Și oare unde au disparut?
Ştie cineva cum se numeşte melodia Tranquila a lui J. Balvin şi cine o cântă?
Când iese Becali de la Jilava?
Cine vrea sa apara in comic?
Sa zicem ca o sa mergi intr- o zi la femei si acolo soarecele din autobuz te urmarea in continuu... Daca pisica ar fi vrut sa te muste care ar fi probabilitatea sa pici la testul de la biologie si de ce...? (mai mult)
Exceel,ai zis ca userul asta te enerva: http://www.tpu.ro/utilizator/xqub Hehe...>:)
Care a fost cel mai penibil moment din viața voastră?
Lume, atenţie la mine! Deoarece Miku este idolul meu, de acum vreau să-mi ziceţi aşa. Prea greu? Sper că nu. Noh, pace!
He T/A de unde imi pot cumpara un pegas cu cinci picioare si trei coarne?
Suntem urmăriţi, aveţi grijă ce întrebări puneţi, ei îşi fac treaba mai bine decât adminii noştri:...? (mai mult)
Un barbat s- a indragostit de o femeie... ... dintr- un tablou... ...(continuati...? (mai mult)
Facem baita, baita la fetita... facem baita, spalam si pe barbita va suna cunoscut?:x cine raspunde primul ia fundita tar ceilalti vot+cerere de prietenie
Sal all, c maifact, am primit am o pisica de la 1qul meu k cadou, c mananc la sapte luni? (t/a)
Http://i.imgur.com/cgsJIZB.png Acum trenuie sa mearga. Am scris in timp ce beeam asta: http://i.imgur.com/2HXFZZB.jpg
La tine cum arata pagina cu intrebari si raspunsuri sterse? Exemplu : http://i.imgur.com/zcTi4nj.png
Intrati aici http://www.creepypasta.com/ spune prima impresie.
Merge, nene? file:///C:/Users/MARIO/Documents/primul%20lucru.html
Esti pe punctul de a urmari o parodie. Studio 99, Speed, 99... Action! A fost odata ca- n povesti, A fost ca niciodata, Din rude mari adminesti, O prea frumoasa fata. Si avea...? (mai mult)
Va uitati la prostii zic da si nu?
Cum te cheama? CUM? CUUUUM?
V-ați uitat aseară la „Coana mare"?
Ce se tareste sub pamant si incepe cu litera "u"? (Un vierme) Ce se tareste sub pamant si incepe cu litera "d"? (Doi viermi) Ce sa tareste sub pamant si incepe cu litera "t"? (Va las pe voi aici )...? (mai mult)
Eu sunt mai prost ca voi?
Hello fanii ai prostioarelor, am o intrebare:v- au prins vreodata parinti in timp ce va uitati sau citeati un anime/doujinshi/fanfiction yaoi sau yuri sau hentai sau prostioare, v- ati prins voi:)). Sunt...? (mai mult)
Comic:http://i.imgur.com/RFQ6bNT.jpg Partea 1.
Detin un comic iar imgur nu imi merge de ceva timp. Unde vi-l postez?
N- am voie sa fac asta cu o saptamana mai devreme, dar o sa- i tradez pe colegii mei de la administratie, de vreme ce chiar eu lucrez la design. De 1 iunie vor fi date in folosinta mai multe tipuri de...? (mai mult)
Here we go again: Afara e frig, nu mai pot am inghetat Nu ma incalzesc rimele tale de c***t Altii care vor a intra in razboi Sa stie ca asta e doar intre noi Nu va mai bagati n- aveti cum sa...? (mai mult)
Mai ascultă cineva rock?
Care e cea mai enervantă replică a profisorilor? Eu mai am un nume și mă strigă mereu profu de istorie pe ăla că știe că nu-mi place și că mă enervează.
Hello. Deci,sa va dau o veste buna: De maine, ma car de aici.Cred ca e mai bine la Beauty/Fashion decat aici,la t/a. P.S. nu trebuie sa va prefaceti ca va pasa, stiam dinainte ca eu=0 pe t/a.
Cine ne aduce mick-uneltele?
Lume,lume l-am batut pe EXPERT.
V-ați gandit ce nume o să le puneți copiilor voștri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
szmotovio întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Peli75 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.