Care ar fi cel mai naspa trolling, dupa tine?
Cat fac una și cu unul?
Nutella fără coloranţi. Dovada că Nutella este de fapt plasmă de extraterestru : http://i.imgur.com/a8UtjzA.png Deci, cine vrea Finetti? :x
Care e diferența când faci o fată proastă sau prostuță? Sau când ele ne fac pe noi prost sau prostuț? Eu sunt de părere că prostuță/prostuț sună foarte dulce:x
Ce faceți cand vă umpleți cu acuarele din cap pană-n picioare și nu mai iese?
Daca te intreaba cineva: Mama ta stie ca esti prost? ce raspunzi?
Cine se ma lupta cu mine? Ca pe speed l-am facut deja OOO da.
Intri într-o cameră pe care scrie INTERZIS PROȘTILOR?
Hai, cine are curaju' Sa se mai puna cu Speedy, Cel fara temei, care pune La cap tot ce i se spune De cei, Ce n- au coloana vertebrala Bun simt si cultura Si zic ca esti de prost gust, Dar...? (mai mult)
Care-i faza cu razboiul?
Hei,hei,hei Unde se tine acet razboi Spuneti-mi voi Cu o rosie in butoi.
Dacă am restarta T/A, nu trebuiau să dispară și cuplurile, că așa ne ințelesesem?!
Azi am fost plecat și într-o juma de zi am văzut că s-au întâmplat multe.Războaie și nu mai știu ce. Puneți-mă la curent.Cu cine am intrat în război?
*Pentru Speed* Eu sunt cam întârziată, Poate şi subestimată, Războiul a început Şi curând s- o termina Mai bine dă- te bătut, N- ai şanse în faţa mea. Sunt Regina, ai uitat?! Tu n- ai...? (mai mult)
De ce T/A este cea mai neamuzanta categorie?
Gata! Am uitat de borcanul de Nutella care a fugit de acasa! Acum as vrea sa-mi cumpar un unicorn...Cam cat credeti ca (virgula) costa unul si unde se gasesc? FUNDA!
Dora exploratoarea: Unde e TPU? Unde e? Eu nu il vad.
Unde te- ai dus EXPERT? Gata, nu mai esti poet? Te- ai lasata din a mai scrie Fara rime o poezie? Sau te- ascunzi peintre randuri Si ai ganduri peste ganduri Cum sa faci o poezie Mai buna...? (mai mult)
*rap mod on* For Trivia, Amuzante Aka. T/A, Action! Am inceput sa vad Din ce in ce mai multe Rime, si nu- mi convine! De ce nu ma bagati si pe mine? Razboiul deja a inceput? Atunci ma bag...? (mai mult)
Testament Nume:Speed99 Data cand va muri: Cui va lasa monstenirea(daca are asa ceva, saracu' pare falit) Completati voi cu ce credeti Acum sa te vad Speed99:))) ...? (mai mult)
Cum canta cucu' in America?
Cum iese un cal alb, care intra in Marea Neagra?
Din razboi mult taraboi Am decis sa ma bat si eu cu voi Nu stiu de ce ati inceput Ca e doar unul cu rime de neintrecut Unde esti, ma, Eminescu? Mai bine se pricepea si Enescu Iar acum, pe piciorul...? (mai mult)
Daca am mancat trei alune din doua, cu ce am ramas la magazin? Asta e din aia cu funda.
Cum vi se pare pagina asta? https://www.facebook.com/pages/Feel-In-Love/235573029915955?ref=hl Daca va place, like ☺
Rime, rime şi iar rime, Nu mă băgaţi şi pe mine? Cu sfântul vostru război, Aţi făcut mult tărăboi, Din tânţar în armăsar, Din armăsar un... măgar?! De la dispută la luptă,...? (mai mult)
Styaos:Membrul de pe TPU, care vrea sa se faca cunoscut prin: - intrebari stupide(categoria T/A) - se baga in seama - raspunde, , inteligent" - si muuuulteee altele Deci...ce va rog... Bgati- o...? (mai mult)
Dam o petrecere? Asadow si Exxcel sunt invitatidoar daca isi iau o mustata falsa.
Cine de pe T/A, nu are deloc UMOR? Adica pune intrebari stupide...
Am pierdut un borcan de Nutella. Unde as putea sa-l caut? Ultima data m-am certat rau cu el. Credeti ca s-a suparat si a fugit?
Neaţa şi vouă. Cum aţi dormit? Ce aţi visat?
Am incredere in voi ca o sa-mi platiti pensia?
Zi-i unui fraier să țină un castron cu apă cu o coadă de mătură pe tavan și fugi. Turtim sticlele de Milka?
Maria si Ion sunt gasiti morti pe covor, un bol cu apa rasturnat, apa peste tot si o pisica Cum au murit cei 2?
Foaieverdesolzidepesteuiteprostulcumciteste. V-ati suparat?
Daca ai fi un supererou, care ar fi numele tau?
Http://www.youtube.com/watch?v=5lkRj_KOu9A Cat de sadica poate fi o portocala....Amin! Pentru legumele si fructele taiate[-o
Cum devin faimos in aceasta categorie :).
Ce poti face intr-un lift? (de preferinta cat mai mare si cat mai aglomerat)
Ce să fac să nu mă mai scarpin de la... știți voi... țânțari?
Vrei și tu din halvaua mea? Dacă vrei și pâine ești fătălău! Și mai am căpșuni.
Citez, am găsit această postare pe un site, şi pentru cei ce se plictisesc, sunt nişte site- uri foarte interactive. " 10 site- uri anti- plictiseală Băi, am descoperit atât de multe site-...? (mai mult)
Stiu ca esti enervat De fiara ta nu- mi este frica Dar tu nu ai observat Eu pe tine te- am insultat Iar tu mai felicitat Nu spun ca ca m- am bucurat Dar de fraier ai picat Razboiul a inceput...? (mai mult)
Huh,ai pierdut vreodata ceva atata de apropiat de tine, incat sa simti ca nu mai poti trai fara acel lucru? Eu da... ...mi-am pierdut pulsul! :((
Http://www.youtube.com/watch?v=ltVGKDfD93A Bonus din vlog!
Ce i-ati CA CAdou lui Basescu de ziua lui?
Azi la ora 23:00 are Conecter concert! Cine stie un assasin bun?
Tu de unde ești? Zic eu primul! Mami mi-a zis că m-a adus barza...dar eu știu de fapt de unde am ieșit:))
Va place Rammstein?
Voi ce faceti cand sunteti singuri acasa? :>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Alexhan întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
szmotovio întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?