Exceel cu iubita la gratar!(sper sa mearga) file:///D:/Dati/Desktop/tpu.png
Ce titlu sa pun unui clip cu 2 batranei (sot si sotie), foarte bauti, cu sticlele in mana, in tren?
Ce spui tu acolo? E prea intuneric si nu te pot auzi.
Doua vaci stateau pe un nor si crosetau apa cu o caramida...una intreaba cat este ceasul, la care cealalta scoate un termometru din palarie si ii zice ca e joi... Morala: Nu arunca cu piatra in geamul...? (mai mult)
Vand delfini roz cu pete la pretul de 0.0 lei! Doar primele trei raspunsuri il vor primi gratis.Pentru restul 1000$
Mami,noua de ce nu ne cad frunzele?
Planuiesc un jaf.Mergem la un magazin si furam toata Nutella.Cine e cu mine?
Caut unicorn (sau pegasus) mascul care să se împerecheze cu Sookie. Nu ştiu cine (şi dacă- l prind i- o :D ) dar toţi masculi unicorni au dispărut de la fermă. Sookie e destul de rea, dar bună...? (mai mult)
Am nevoie de nume pentru hamsterii cumpăraţi de la Ani28. Doar de băieţi. Să fie cât mai unice
Http://i.imgur.com/muHRRXM.jpg Tanar si T/A-uist episodul 1. Din infinit. Va urma...
Pot cumpara unicorni de pe E-bay?
Din cate am vazut sunteti un colectiv foarte unit aici pe T\A! Ma primiti si pe mine? :D
Comic in santier.Cine vrea sa apara?
Cum se fabrica mustele de import?
Sa ma las de comicurile cu oile interzise pe T/A? Nu mai am idei... Dar mi- a venit o idee: telenovela Tanar si T/A- uist. Care vrea sa apara in el? Si ce fel de om sa fie? Apropo, Ionel si Maria s- au...? (mai mult)
Care-i mai tare catarul sau magarul? Si de ce?
Ce mananca Porcul?
Salut, TPU. As vrea sa- mi spuneti si voi ce parere aveti despre d- ra din fotografia urmatoare: http://i41.tinypic.com/bi2eec.png As vrea totusi opinii decente, si a. Inca ceva...ce varsta credeti...? (mai mult)
Gata comicul "Scoala TPU".Huh, dar multi sunteti. http://i.imgur.com/HmPnRtA.jpg
Dacă ai fii pasăre ți-ar fi jenă să te găinățezi pe noi oamenii?
Sa zicem ca esti intr- un loc ciudat pe care l- ai descoperit fara sa vrei si deodata cazi intro gropa care te duce la o cutie mare in care se afla un zeu care iti indeplineste o dorinta numai ca sal eliberezi,...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/ImL9Way.png Si acum intrebarea: Domnu mircea e baiat? :s
Intra inauntru, nu mai sta in frig! Te servesc cu un ceai de levantica?
In ce an s-a angajat Mama Omida la TPU?
Cine a castigat Adolph Hitler s-au Darth Vader?
Bai deci mai vrea cineva hamsteri multi-colori? Mai avem doar 6 ...Defapt 5 ca unu' e al lui je.
2 blonde se uita la TV B1:Uite draga ce fuge fotbalistii astia. B2:Maaai, se spune fug, ca e mai... Daca vreti sa radeti, ghiciti ce cuvant vine, si daca o stiti, nu faceti reprosuri gen, , expitara,...? (mai mult)
Eurovision 2013. http://i.imgur.com/TSu1Uw5.png
Vrea cineva Haribo? Am cateva tone si nu stiu ce fac cu ele! www.youtube.com/watch?v=t8bb5z_NBeo
Vand pui de hamster nou-nascuti,multicolori, cu certificat de nastere, destepti si de rasa pura(Hamsterburg). 20lei/buc. Afacere sustinuta de Speed99.
Vand pui de hamster 15 lei/buc. nou-nascuti, cu certificat de nastere, multicolori si destepti + ca iti dam garantie 1 minut pentru ei! comanda acum! comenzile se pot face doar prin card paypal.
Pe voi vă sperie cuvântul "castrare"?:-?
Va rog cum pot deveni o zana nu va bateti joc daca stiti raspunsul spunet- il daca nu pa si pussy nu stati sa spuneti ca a nu exista asa ceva sau ce minte blah blah nu stiti chiar totul.deci eu de la 3...? (mai mult)
Funda pentru cel mai tare raspuns dar sa fie si sincer! Ce parere ati avea daca parintii v-ar striga "bebelone "? :))
Comicul e in lucru.Care vrea sa mai apara in el? O,nu! Am scris "care" in loc de "cine", omorati-ma.
Ce vă toți dați mari și tari că aveți unicorni și unicoarne? Ei bine și eu am un câine și e mai drăguț ca unicornii voștrii viu-colorați!
BAU! Te-am speriat, nu?
Intrebare pentru voi astia ateii.Pe ce data incepe vacanta de vara?
Salut:D,aceasta intrebare e pentru cei care stiu de Satana cartoons, mai exista video-uri de gen Satana cartoons? adica la fel de amuzante, tot ca cele de la satana cartoons:))in afara de rObOtzi:))
Dati-mi va rog frumos niste titluri de comedii 15+. DAU FUNDA!
Vreti o dulceata cu placinta?
Opriti planeta vreau sa coborr!
Hey tu! :> Stiu ca ma vrei :X Si eu m-as vrea :X
Esti obligat sa mananci/bei dintre urmatoarele; 1)Creier de meduza la gratar 2)Glanda sudoripara de babuin 3)Cocktail de greier cu rame afumate 4)Pulpa de jaguar asezonata cu gandaci 5)Supa de ...? (mai mult)
O casuta-n-trun picior, ghici ciuperca ce-i?
Ati primit vreodata mesajul:"Robotelul care ti-a citit mesajul a facut o migrena din cauza..." cand ati postat un mesaj lung si intortochiat?
Departe de lumea pe care o stim, peste sapte constelatii si sapte galaxii se afla o planeta asemanatoare cu Pamantul dar cu sapte tari si sapte conducatori care au fiecarea sapte servitori cu cate sapte...? (mai mult)
Mai tineti minte? :) http://www.tpu.ro/conversatii/noname-vrei-sa-fii-sotia-mea/
Cleverbot știe românește... http://i.imgur.com/2mU9ZP2.png
De ce e atat de plictisitoare categoria asta? -_- Si la "Cauze Nobile" rad mai tare ca aici. :|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Johny12498 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Șachi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!