Ati observat ca (,) contul GUNOIERA a implinit luna trecuta 1 an? I-am luat si tort cu lumanari. :D
Dati-mi va tog niste idei pentru un plic personalizat pentru majorat, ce sa scriu sau sa printez pe el, sa fie ceva traznit si amuzant.
Sunt cam plictisita deci, cea mai amuzanta gluma/banc/etc primeste funda.
Este o poza pe FaceBook care zice asa : "Ce este mai greu? Un kg de paie sau un kg de plumb?". Care e mai greu? :D
Deci in fiecare zi ma duc la Nutellarie si imi iau cate 7 borcane, dar a doua zi, borcanele sunt goale.Eu il folosesc sa ma dau pe fata in fiecare dimineata ca sa ma bronzez, iar acum sunt alba! Ce ...? (mai mult)
In ce episod din doza de has spune Mikey despre unii care au construit o bomba acasa:"O bomba?! Acasa?! Cum va numiti d'voastra?
Cum ati vrea sa muriti? adica in ce mod
Ce ati face daca Blody Mery ar iesi din oglinda?
Heyy Buna ziua TPU:) as vrea ceva ideii despre un tatuaj ceva:) ideii va rog :D?
De ce intr-un cuvant se scrie separat si separat se scrie intr-un cuvant?
Buna, ati auzit de legenda "Bloody mary"? Va simtiti speriati sa icercati ritualul ei sau deja ati facut-o? P.S azi am jucat poker cu ea
Spuneti-mi si mie niste povesti de groaza cea mai infricosatoare primeste fundita
Cum se formeaza un cerc cu 24 de laturi? Dau funda+vot!
Cine e de acord cu mine sa semnam o petitie prin care Admin sa ne lase sa alegem un nume de maxim 270 de caractere, nu de maxim 50? Adica, ce cartof pot eu face cu un nume de maxim 50 de caractere? ...? (mai mult)
Mi-a murit pisica! Ce sa fac?
Doresc sa imi fac publicitate : Cititi noul bestseller semnat de cunoscutul autor BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod, intitulat "Matematica in versuri de manele". Doresc sa mentionez...? (mai mult)
Asta e o intrebare la care vreau sa raspundeti cat mai ciudat, sa va folositi imaginatia. Raspunsul ce; l mai aiurea primeste funda. Ce ati face ca sa cititi gandurile cuiva? :)
De martisor am avut noroc si am scapat cu bine. In fiecare an, din spatele hainelor mele din dulap se deschide o gaura neagra si din ea iese un spirit malefic care imi fura martisoarele. Il sperie doar...? (mai mult)
Aseara mi-a batut un inger in geam si mi-a spus ca nu am platit factura la lumina :(( spunetii o solutie ce trebuie sa fac?
De ce Hitler imi fura intodeauna Nuttela?
PARERI FEMININE! De ce se dau jos din pat barbatii la mijlocul noptii? Rezultatele: - sa bea apa: 5% - sa mearga la «toaleta»: 12% - sa mearga… acasa: 83%
Voi cum vă vedeţi peste 10 ani?
Dilema mea? M-as baga intr-o relatie serioasa...dar nu stiu intr-a cui!
ATENTIE! Daca NU citesti acest mesaj vei primi un milion de euro.Prea tarziu! L-ai citit! E pe bune bune faza, si eu l-am citit si nu am primit un milion de euro. :))
Cel mai ciudat lucru auzit azi"M- am indragostit de o banana, dulce ca mierea, cand o saru ii cad in brate si ma leaga cu catuse apoi imi atinge lin fufletul apoi si deci(fara deci)cum sa nu iubesti o...? (mai mult)
Este adevarat ca umbli in fiecare zi pe google, si tot nu sti culorile de la logo? :D
Ce cazuri cunoașteți cînd femela ucide masculul după fecundație?
Ce i-ati spune? (cred ca are si cont pe TPU!) http://www.youtube.com/watch?v=xeQ9wgeEuKc
Hallu. :3 Am un urs de pluş şi îl doare capu,ce să îi dau de cap`? :> Pa, pa. :3
imi puti spune va rog niste glumite de copilasi mici? Dar sa fie destul de amuzante.
Un pescar se intoarce de la pescuit si este intrebat : -Cati pesti ai prins? -6 fara cap, 9 fara coada si 8 pe jumatate... Cati pesti a prins pescarul?
Bună TPU. Îmi puteți da și mie niște "link-uri" cu comicuri? Mai exact comicuri. Thanks!
Am un cuc si un cocosel in gradina.De ce nu canta?
Sincer sa fiu, sperantele mele sunt eterne si trebuie sa recunosc ca si eu sunt oarecum uimit de ceea ce- mi poate "oferi" mintea mea. De pilda, cred ca m- am vazut "printr- o fantasma" cu 5 ani...? (mai mult)
Sall.:P dati-mi va rog un site pe youtube cu cineva de la stiri sau tv care se balbaie :)
Care-i cel mai idiot mod în care ţi-ai decora camera?
Tu cate intrebari sterse ai? Da,pe T/A am vrut sa postez, nu e o greseala.
Voi ce faceti pe 30 februarie?
De ce trebuie sa-mi fac temele?
Ce s- a ales de lumea asta, domnule! Stăteam duminică în biserică, la o slujbă şi un domn de langă mine îşi scoate berea, o desface şi începe să bea... Să- mi scap ţigara din mană,...? (mai mult)
cum pot sa ia steam pentru cs va rog dati-mi un link bun ofer funda :D repede plizzzzzz
Care este numele adevarat a lui Mikey Has (de la Doza de Has)?
Ce pot face cu o banana?
Uhh... Am lipsit aproape un an şi ceva, şi tot e schimbat pe aici. Foarte interesant, am şi văzut că unii au nişte întrebări aşa de amuzante, în cât îmi vine să- mi bag un dop în fund. ...? (mai mult)
Ce este un jumbix?
Care a fost ce-a mai penibila chestie pe care a-ti facut-o involuntar in adolescenta si dupa adolescenta?:)))
Buuuna TPU, Spuneti-mi si mie bancuri cu şi despre medici / asistente etc. Multumesc
Ce poti face cu un dop?
Care va fi duetul saptamana aceasta la te cunosc de undeva?
Ajutor! Am o mare problema! Aseara cand sa ma pun in pat sa dorm a aparut Madonna in fata mea si m- a legat de pat cu lanturi si ne- am uitat la Hockey.Intrebarea este:Ce- am baut si ce- am mancat de m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!