De ce se trag clopotele? Cine da raspunsul corect are funda!
Tot vad ca scrieti "T/A nu mai e ce a fost acum ceva timp...". Bun. Ce intrebari au fost in perioada cand Trivia/Amuzante era un adevarat imperiu al intrebarilor prosteti, fara logica si care provocau...? (mai mult)
Pe monitorul meu se plimba constant o musculita....Cum sa scap de ea?
Da, ce pot spune..acest site s- a schimbat radical. Faţă de cum era în 2010- 2011, acum orice prostie devine amuzantă pentru unii din categoria asta. E doar o părere. Opinia voastră? Cum e mai ...? (mai mult)
Spuneti-mi o gluma foarte misto.
V-ati uitat aseara la Titanic? :X Nu puteam sa ma opresc din ras =)). Deci Titanic e cel maia amuzant film :X :
Vreau si eu niste bancuri dar fara prostii.Va roog ziceti-mi.Dau fundaaaaa :))))
V-am stricat ziua cu asta? :-> http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tqUBkCAmldM
Dac...B-)... GanDac http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KbNLKHe_xVQ
Cum fac sa nu ma dau de gol ca sunt prost? :(
Daca beau alcool, sunt alcoolic. Daca beau Fanta, sunt fantastic? :-?
Pentru fanii Kpop: ce alte "preferinte" mai au cantaretii (de exemplu onew-pui si Bom-porumb)?
Maslina este fruct sau leguma? =))
Am si eu o intrebare :d De ce localurile deschise non-stop au încuietori? :)))
Micinas cand bei jinars?
Am furat soricelul domnului Mihai Petre, credeti ca se va supara?
Sall lume puu ce duhoare! De ce cand stau cu capul in jos miroase a veceu?
Ce mai faceti? Am auzit de un joc numit "pou" si as vrea sa- l joc online...dar nu- mi da rezultate. Ati putea sa- mi dati un link? Va rog! ...? (mai mult)
Care sunt personajele voastre preferate di naruto? Mie imi plac :Ino, Sakurasi Hinata
I know...it's too late, but... I'm Iustinel!
Heii TPU :-*! Martienii au putze?! Daca da, de unde stiti? =)))
Chuck Norris m-a invitat la un iaurt inghetat, ce sa spun? Mi-a dat voie sa iau pe cineva cu mine. O s-o iau pe Ana, BFF-ul meu. Dar ce aroma sa iau? Ea cred ca va lua cu vanilie...
Am vazut zeci de filme de groaza, dar tot imi sta inima cand sare painea din toaster! :-?
Chuck Norris si-a aruncat casa pe geam. =))
Vorbesc cat se poate de serios. Eu sunt singura si vreau sa imi fac iubit. Am incercat sa ii zic unui baiat "daca ai fi un cartof, ai fi unul bun" dar a fugit. Ce ma sfatuiti sa fac? Ce replici...? (mai mult)
Creierul meu ma bate la cap, ce sa fac, vreau sa il schimb, stiti vreun magazin de creiere, as prefera sa nu treaca de 6 bancnote de un infinit.
Te-ai muta cu Chuck Norris daca ai avea ocasia?
Ce-i lipseste unei fete care are 10 000 de like'uri pe facebook?;))
De ce nu pot deschide frigiderul? Vreau sa aveti in vedere ca Chuck Norris l-a atins.
Daca plec, hai vii cu mine?;))
In seara asta trece un asteroid deasupra planetei,cu ce o sa il intampinati,eu,cu o bomba nucleara, voi?
Vreau sex fira-i al dracu!
Usher, ai vrea sa vii cu familia ta in Romania?
Ba deci sa mor eu … copilu ' asta e prost are probleme cu capu ' e ceva cu ea! Eu am mers la prietena mea cea mai buna! Sora - sa ( are 8 ani ) se uita pe net la H2O … la serialul ala! Ea mi - ...? (mai mult)
Cine imi da niste comicsuri MEGA BUNE?
Ce jocuri in 2 stiti? :D
Va rog sa ma ajutati, vrajitorii supremi m- au dat afara din liga deoarece am spus secretul bancnotei de un infinit, eu m- am angajat ca asasin, mi- ati recomanda alta slujba, mie imi place, dar mumiei...? (mai mult)
Hi TPU! Fac un concurs sa vad cine imi spune cel mai tare banc! Cel care reuseste sa ma faca sa rad incontinuu va primi GARANTAT FUNDA!
Http://oi47.tinypic.com/e9yxqw.jpg Scuzati calitatea comicului, nu am putut face treaba buna in doar 5 minute.
Daca eu sunt o vaca inseamna ca sora mea este o capra? Intreb asta pentru ca ea mi-a zis vaca,si din cate tin eu minte de la ora de Stiinte, vaca este sora cu capra....As vrea sa ma lamuriti!
Daca intr-un acvariu sunt 12 pesti iar 6 se ineaca, cati pesti mai raman? cine este de acord ca raman 12?
Mai devreme am intrebat ce ati face cu o bancnota de un infinit de lei, acum va intreb ce ati alege dintre o bancnota de un infint sau o bancnota de 5 infinite?
Groapa buna! As dori sa va instiintez ca astazi m- am angajat ca director suprem al Cimitirului Vesel. Daca suferiti de depresie, ganduri rele, datorii, decese in familie, nu ezitati sa sunati la numarul...? (mai mult)
Intrebare de cultura generala: 1=5 2=10 3=15 4=20 5=? daca stiti raspunsul va dau funda tineti cont subiectu asta a fost dat la simulare la bac 2013 astept raspunsuri
Ce ati face cu o bancnota de un infinit lei?
Care este cel mai tare banc care l-ati auzit... Spuneti-mi cel mai tare banc,,, dau FUnda :D
Ce sa fac cu o rata fara aripi?
Cine stie cum pot face sa ma lase in pace Teresa Fidalgo? In fiecare seara vine la mine cu un buchet cu flori si imi spune:"Vai, Romeo, de cand nu te- am mai vazut! Da- mi un sarut!".Eu o imping, iar apoi...? (mai mult)
Vreau si eu cateva glume cu Chuck Norris daca se poate inventate de voi ca imi dau seama daca sunt de pe net.;) Funda:X.
Tot timpul ma intreb cum de porcii nu pot zbura... :-? Am ajuns la concluzia ca sunt prea slabi! Voi ce credeti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)