Mă urmărește un cocoș, ce să fac? T/A
Ce sa faci sa te amendeze politia?:)) cat mai amuzant=funda
Cine-i mai tare o mangusta sau un harciog?
3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie!
Ce reactii adverse credeti ca ar avea pastilele anticonceptionale daca ar fi luate de catre un barbat?
Am o funie in mana, care ar fi cel mai intelept lucru de facut cu ea?
Pe ce drum o iau ca sa ajung la pagina de Contact?
Băă, mă plictisesc pă moarte băă. Zi-mi şi mie bă ceva calumea băă.Să rîd băă. că mor băă dă plictiseala bă. ăla care îmi scoate un rîs primeşte FUNDoiul. BĂ.
Http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574922_485191698199306_730356879_n.jpg genial :)))))))))))))))))))))) crestii sa nu comenteze
De ce ai vrea sa fim prieteni?
Salut, imi da si mie cineva numarul de telefon al lui satan?(vedeti sa raspunda, adica sa nu fie numar sters, sa raspunda cineva).Dau funda! :))
Am si eu o problema. Azi noapte am vazut o fantoma in oglinda din baie, insa motanul meu are ochii verzi.Cine castiga, CoCo sau MoCo?
Ce parere aveti despre asta? http://www.youtube.com/watch?v=fIt3Forxw3M )) =))) am ras pana am picat de pe scaun
Hei dragilor! Dati- mi si mie niste site- uri cu filmulete amuzante :)), am vazut o gramada de filme de groaza, acum vreau sa mai si rad putin pe baza unor filme, dar nu vreau nume de filme din- alea...? (mai mult)
Matusa cainelui pisicii stra matusii bunicii fratelui surorii mele are un papagal care e indragostit de un harciog.Cum fac sa ii combin fara sa se supere fosta iubita a vecinului?
Hmmm. 300 de cai fitosi sau 6 cai frumosi?
Cand se duce Ion Iliescu la cazan?
De ce îţi faci poză cu ochelari de soare în casă?
Intr-un lift se afla: Mos Craciun, o blonda desteapta si una proasta. Pe jos este un portofel. Cine credeti ca il ia?
:))Am auzit ca se aduga saliva de camila la unele bauturi si alimente ca sa poata sa...
Psihopatii mintalii,oameni nebuni de legat, dusi cu pluta prin canalizare:)):)):))
Felicitari,ai gasit cheia de la usa secreta! Ce se afla dupa usa?
Cum inveti sa zbori? amuzant=funda
Buna,dau fundita acelui om care imi trimite faza aia din perechea de regi (the pair of the king) faza aia cand: e faza aia schimba pestele, schimba pestele, schimba pestele please :o3
V-ati crezut vreo data (ca ati visat frumos noaptea) ca sunteti ninja, ca aveti puteri speciale, chesti din astea si sa incepeti sa faceti pe nebunul(sa va aruncati din copac cu un cutit in gura)?
Ma uit pe geam si vad un bou zburand. Ce dorinta sa imi pun? Repede ca mama nu mai are otet!
Spune-mi un banc dau funda la cel mai tare
Care este cel mai tare si amuzant banc pe care il stiti? Dau funda maine la amiaza.
Daca un om are multe idei, asta inseamna ca e idiot? P.S: T/A
Ce poti sa faci cu un pix, 2 chibrituri, 1 minge, 2 rachete de tenis si o haltera de 135 de kg?
Ce faci, Gheorghe? Te mai doare?
Voi ati auzit de chiloti cu gluga?:))
Cat la% din populatia planetei sunt oameni normali la cap si cat% sunt nebuni, visatori si tot felul de chestii?
Cum ii spui unui om ca e prost fara sa-l ranesti?
Foaie verde solzi de peste uite prostu cum citeste... Spune si tu alta daca stii Cea mai amuzanta primeste fundita
Tie ti-e frica de intuneric?
Ce pozne faceati cind erati mici? pentru cea mai hazlie dau funda!
Voi credeti in lucruri paranormale daca 'da' spuneti dc daca 'nu' spuneti dc... Dau funda pentru cel mai inspaimantator raspuns...
Motanul meu Ceao s-a indragostit de gaina mea galbena cu trei ochi.Cum sa-i spun ca gaina are nunta poimane cu un cocos cu 5 ochi fara sa-l supar?
Cat face 1+1? Dau fundita la cel mai bun
O gluma? Dau funda pentru cea mai amuzanta.
Cea mai tare faza :)))) din film http://www.youtube.com/watch?v=gcjb0DTid-c
Stie cineva bancul cu lupu'?
Vrei sa te casatoresti cu mini :">? :>:> a, a?:>b-)
Cel mai tare banc dau funda! rapid
La multi ani intarziat! and... ENJOY. http://i.imgur.com/0Ge2N.png
Vand paragate pentru rechin, pisica de mare, calcan. fac la comanda si pentru salau, stiuca, avat, biban orice rapitor de apa dulce(dunare) arbaleta profesionala 2 focuri si 6 sageti cap bont pentru ...? (mai mult)
Ia s-aud ce proiecte v-ati propus pentru anul asta?? T/A
Angajez ucenici de gropari.Cineva interesa(n)t(a)?
Ce parere aveti despre Farmacia Inimii Catena?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!