Cine poate sa manance mai multa nutella: Chuck Norris, Fuego sau Justin Bieber?
Revin cu videoclipurile găsite pe youtube din întâmplare. Şi când credeai că melodii mai penibile decât manelele nu pot exista, găsesc ceva care te lasă cu gura căscată câteva secunde. http://www.youtube.com/watch?v=8keaBiMjY1Y ...? (mai mult)
Care e cel mai amuzant si ciudat vis pe care l-ati avut? FUNDA!
Ma gandeam de dimineata la toate reclamele amuzante de la TV.Dau funda celui care- mi spune cele mai amuzante replici din reclame, fie ca sunt vechi sau noi.Stiti voi, replici gen " Si marmota...? (mai mult)
Trebuie sa fac baie... sa fac sau sa nu fac? Nu ma pot decide. n-am mai facut de o saptamana.
Un videotutorial pentru cei interesati de instalarea windows-ului. http://www.youtube.com/watch?v=_HxQ1jQX3lo Succes!
Te mai doare cand te caci?:))=))
Mi s- a blocat degetul in nas... ce pot sa fac cu el? P.s:Mos Craciun Cu Par In c*r mi-a spus sa il scot. dar nu pot! fundita
Ce mama voastra aveti cu nutela?
De unde vin copiii? Adica sunt mare acum si mami nu imi spune... si nici barza nu imi spune
Ce sa fac daca nu pot sa dorm? Acum e 3 noaptea! Eu ma gandeam sa beau cafea =)))
Imi poate spune cineva legenda cartofului dansator?
Am o gaina si vreau sa'i pun un nume. Ce mi'ai recomanda?!
Connect- r bea "Apa" pentru ca nu are deloc "Onoare", iar "Cand Noaptea Vine" Connect- r "Stinge Lumina", apoi se "Arde" cu Alex Velea in "Minim Doi" pentru ca ei "Vara Nu Dorm", Alex ...? (mai mult)
De vreo 3 minute am terminat de mancat o punga de chipsuri Xtreme Wasabi si ma ustura ingrozitor limba si buzele de fapt toata gura:))Pe parcurs ce mancam nu ma ustura asa tare adica era suportabil dar...? (mai mult)
Baii fratilor...Nu mi-ati vazut cablu de date?
De ce ma doare cand dau cu capul in perete?
Hello TPU. Cum Craciunul acesta nu a fost asa... fericit, ce ati zice acum, sa invelesim atmosfera si sa zicem perle foarte amuzante zise pe profi/colegi? :D Mie imi plac mult chestiile astea:- ?(perlele:))...? (mai mult)
Uitati-va la videoclipul asta: http://www. youtube.c om/watch? v=dQw4w9WgXcQ spune-ti ce gust are.
Ma dor urechile de la casti, prea multa muzica. Ce-i de facut? :( [T/A] Trebuie sa va amintesc la ce categorie suntem? Vreau raspunsuri amuzante!
Vrei să facem o tură de stiptis?
Taxi vine de la sexy?
NEW WINTER HITS 2012: Fuego feat. Smiley & Alex Velea - Brazi verzi pe pereti Fuego feat. Ruby - Stinge instalatia Fuego ft. Deepcentral - O stea in brad Fuego ft. Connect- R - Impodobitul is the...? (mai mult)
Cine canta melodia? Hotule ce smecher esti! Nu incerca sa faci misto de mine, Fiindca te bag la beci. Si-o sa casun cu pulanul pe tine!;))
Mie imi plac mult bancurile si nu prea mai gasesc bancuri noi pe net, asa ca daca stiti spuneti-mi si mie niste bancuri tari.Multumesc.
Buna ce mi-ati recomanda sa cant la pian? Dar sa fie o melodie draguta ca si "Ode to Joy". fundita
Voi stiti cat de inactivi sunteti? :|
Cine trăiește mai mult? Tu sau cartofii de la Mc?:D
Ce seriale de comedie stiti gen,,garcea, leana si costel,,? dau funda:D
Dupa parerea voastra ce inseamna Gangnam Style?
Un cretan spune : 'toti cretanii sunt mincinosi, dar eu spun adevarul.' Spune adevarul sau minte?
1- Cum a scos Stefan cel Mare sabia din fantana? 2- Conduci o masina, in fata ta este o baba un bebelus si o caprioara, ce calci? 3- Un avion se prabuseste la granita dintre Ungaria si Romania,...? (mai mult)
Hey TPU.:D.Te afli la o intersectie de drumuri care duc in orase diferite(A si B). Trebuie sa ajungi in orasul A. Nu stii in ce directie se afla orasul A(stanga sau dreapta). La intersectie se afla doi...? (mai mult)
Bulă:Tati mi-e frică, tună şi fulgeră Tata:Unde? Afară?
Hey... TPU... am nevoie de ajutorul vostru imediat..am 16 ani am 1, 70, 68 de kile si iubita mea are 15, 1, 50, 50 de kile si vrem sa schimbam pozitile de sex,,, ce idei imi puteti da? funda
Care dintre cele cinci seamana cel mai putin cu celelalte patru? Caine Soarece Leu Sarpe
Ce sa fac daca catelul meu vrea sa bage la divort cu colega mea de banca? Sunt impreuna doar de 1 una :((
Ce puii mei.Ai mei sunt asa-i?;))
Bai frate, dar de ce e asa popular Gangnam Style?
Gumita sau rest?
Care sunt cele mai bune anime-uri?
Ce ați vrea să vă fac în fiecare zi?
Ce mortii masii aveti cu Nutella asta ma? Sunteti dependanti sau ce?
Zi mai tare ca nu vad!
Bula:Strula,cred ca mamica ta este vampir. Strula:De ce zici asta Bula? Bula:Deoarece a zis ca vrea sa ma suga! Epic! Alte bancuri mai stiti?
Am nutella, vrei si tu?
How's it goin', bros? Ma simt de parca nimic nu ma prea sperie azi. Care e cel mai HORROR video de-al lui Pewdiepie? ceva gen: Don't watch this before bed
Cioc cioc! Primiti cu colindul?(daca refuzati o sa muriti)
Ajutor! Gaina mea galbena cu trei ochi mi-a zis ca nu mai vrea sa fim prieteni.Ce sa fac?
Voi câte conturi aveți pe TPU? :))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
9PM întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?