TPU, sunteti capitanul unui yaht, yahtul tau masoara 14 m lungime, 5 m latime, 12 m inaltime si ai la bordul yahtului 20 de oameni. Intrebarea este: cati ani are capitanul?
Hei eu va spun o ghicitoare care imi raspunde corect ii dau funda deci gicitoare este: este negru dimineata are 3 picioare dupa masa are 2 si seara nu are niciun picior primul raspuns corect funda
La voi a venit Apocalipsa?
Astazi am realizat un lucru extraordinar in viata mea palpitanta.Atunci cand ma pisi pe o parte a wc'ului nu se aude asa tare dar cand ma pisi in mijloc, centru, nucleu se aude.Cum explicati acest fenomen?...? (mai mult)
Asta este ultima noastra zi pe TPU,nu-i asa? Ok, cine vine maine la mine? O sa ne radem de oamenii care cred in apocalipsa!
Hello TPU! Deci... azi la scoala am facut o poezie despre Fuego :)) da nu mai am inspiratie si daca stiti voi sa mai completati :- /. Deci incepe asa : , , De Craciun eu stau pe buda, Si la uit la luna... ...? (mai mult)
Cum pot face legatura cu Chuck Norris, ca vreau sa ma ajute sa il bat pe unu.
Este ultima zi de trait! O ultima dorinta??? XD
Voi ce geamuri aveti? Eu am geamuri xp. :D
Doamne ajuta sa traim pe 21 12 2012 la mine in casa se intampla asta http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg
Ce ai face daca ai gasi un sac cu 100.000.000 euro? cel mai amuzant raspuns funda:D
Care a fost cea mai amuzanta intamplare a vostra de pana acum?
Maine e sfarsitul lumii!:-j Ultima dorinta?!?:)):))
Va scriu din inchisoare. Am scapat sapunul pe jos! Acum ce sa fac?
Vreti alune? n-am
As vrea sa va fac un test :D cine vrea sa raspunda la intrebarea urmatoare: Sa presupunem ca in fata ta este un zid atat de lung incat nu poate fi ocolit si atat de inalt incat nu poti sa il sari sau sa...? (mai mult)
Buna TPU. :(. Am o mare problema. Azi mama a chemat tot satu sa o ajute sa o taie pe Zâta, scroafa. Acum ei sunt in camera de langa camera mea si fac mancare care pute urat. Cum pot sa ies din casa ca...? (mai mult)
Sall! TPU ziceti-mi niste melodii care sa le pun ca ton de apel la telefon, cv rap sau hip hop
Da ce aveti toti cu nutella, Fuego si Chuck Norris?:))
Tu,in ce crezi?
Daca zana Maseluta ia fiecarui copil coltii de sub perna, ei cine ii iau? Si ea la urma urmei ce face cu ei? Si daca pe ai zanei nu ii ia nimeni dc nu ii ia? ( funda cel mai misto raspuns)
Ce ar trebui sa ii fac surori mele ca mi-a facut praf acest cont? Adica cum doamne sa puna o POZA CU EA pe contul meu?
Cat de repede se termina Nutella la voi? La mine parca nici n-a fost...
E adevarat ca pe 31 decembrie vine sfarsitul lunii?
Care a fost cel mai amuzant vis al tau?
Salut as dori un banc cu madalina si bogdan funda :D
Http://www.youtube.com/watch?v=X5Izm1LQfw4 ...? (mai mult)
Esti pilot intr- o misiune impotriva turcilor.Deodata avionul pierde altitudine si se indreapta catre un munte.Pe la 5402 m abandonezi misiunea si iei ultima parasuta ramasa.Sari din avion, avionul arde. ...? (mai mult)
Tu-Garcea Nutella-criminal in serie Eu-Un gogoshar Faceti o sceneta cat mai amuzanta. Funda daca ma faceti sa cad de pe scaun:P
Cine ar castiga intr-o competitie de popularitate? -Chuck Norris -Bula -Garcea Motivati raspunsul.
Ce se intampla daca mamanci prea multa nutella?
Bula in alimentara o zareste pe Alinuta si pune ochii pe ea. -Alinuta, stai la p***? -Nu Bula, stau la coada. Ce a cumparat Alinuta?
Cum ar fi daca buricul nostru ar tipa atunci cand il acoperim pentru ca ii este frica de intuneric
Oana Zvoranu a vrut sa se sinucida?
Cel care imi lasa un raspuns care sa ma faca sa rad, primeste funda! :))
Serios? Vrei asta?
"Ini mini maini mo, caii mei nu sunt maro. No, no, sunt verzi ca dolarii..." STOP! Cum adică? Caii lui sunt vrezi? Păi şi caii maro? Ei cum se simt când văd asemenea afirmaţii? Oare ei se simt...? (mai mult)
Ce reclama va enerveaza cel mai tare?
Va place ce ziceti? http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/8db42af57cd9729477e4086b2d6f8b70/http://i260.photobucket.com/albums/ii30/Sengoku_Tsukiyami/HalfLife2_AlyxVance-1.jpg
新ßereOωO新, ce muzica asculti acum? Impartaseste-le si celorlalti prieteni de pe TPU: {Link Youtube} [Spune-ne!]
Hei! Ce aveti voi mai ciudat in casa? Eu am un motan negru care mananca mult, o geanta moarta, un unicorn portocaliu care mananca Nutella(pe care habar n- am de unde a luat- o)si un sambure urias vorbitor...? (mai mult)
A freca... Covorul.
Ba,hai,auziti,cine vrea bataie de aici? Mergeti dupa colt, ca de acolo am luat si eu.
Intreberea este: Daca mos Craciun da cadouri tuturor cine ii da mosului cadouri? ( fundita pentru cel mai interesant raspuns )
Nu stiu ce sa fac, sunt foarte speriata. De ieri ma urmareste un unicorn care vre sa arunce cu linguri in mine. Oricunde m-as ascunde ma urmareste. Ce pot sa fac? Chiar acum e in spatele meu
Azi dimineață când mergeam la școală, am văzut un stâlp care îmi făcea cu ochiul. I- am făcut și eu cu ochiul apoi i- au crescut niște picioare și mâini, și m- a condus la școală, ...? (mai mult)
Bine ma,smecherilor,care dintre voi,dati-va-si cu seminte peste dinti, a aruncat cu conserva aia de peste la mine pe acoperis?
Mi-am pierdut poneiul portocaliu. Cine mi-l găseşte?
De ce cuvantul "prescurtare" este asa de lung? Acest cuvant care prescurteaza zeci sau chiar sute de cuvinte, de ce tocmai el esta asa de lung?
Pe cine ati alege intre biber fuego sau moartea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
Luci2558 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!