Ai călători cu mătura cu care tocmai ai măturat?
M-am uitat pe cer şi am văzut un porc zburând. Ce e de făcut?
Cea mai mare minciuna pe care ai spus-o? :)
Spuneti va rog un banc fain! funda!
Ce parere aveti despre Mo si FOCA?
Cate mere imparti la juma'de om?
cel care da un banc exceptional la care sa rad max 5 min ia funda rapid.
Ce site-uri de glume stiti?
Vreau multe bancuri 2012 tari fara injuraturi sau prostii ok. Incep eu: Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp! Femeia: - Vrei sa plec? Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti...? (mai mult)
Daca in acele 4 minute si 19 de secunde ale saltului lui Felix Baumgartner, el ar fi avut diaree?
Fac discotecă la mine în baie. Cine vrea să vină?
Sunt beat! Problem? Aruncati aici problemele voastre in timp ce eu dorm... promit ca dimineata ignor orice raspuns!
Mă ajutati cu o problema de matematica? ana are 3 coi are e densitatea nutelleii? ce bancuri stiti? Bunaaa :*:* va plac pisicile? ce porcarii mai spun profesoriii?; x; x Unde'i puţaaa? In ce duminică...? (mai mult)
Nu conteaza cine este Ana, pentru ca i se va gasi o identitate. Important este ca Ana ‘are’ ceva. Singurul mod in care poti sa ‘ai’ ceva este fie sa achizitionezi legal obiectul sau serviciul ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu doua probleme de matematica? Suna cam asa: 1. Doua camile zboara, una e rosie, cealalta o ia la dreapta, cate kg are asfaltul daca ariciul are 21 de ani? 2. Ana are 9 mere. ...? (mai mult)
Cel mai amuzant banc pe care il stiti? Funda! :)
Care e cel mai amuzant lucru spus de un profesor la clasa sau de un coleg la ascultare?
Buna:* cum vi se pare pisica asta? http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf
Unde.i puta? =))
In ce zi este "Sa va amintiti Duminica?"
Cum se numeste sunetu din mel asta? http://www.youtube.com/watch?v=WG2G_WCkWjI&feature=related
Băăăăă Cretaker, Dicken,Loome,Mihnea,Muflă,Musii,Wooden, Cosmin3D, comicarilor,trollilor, unde naibii a'ţi dispărut?
Se poate santaja sau fraieri utilizatorul lunii ca sa- ti dea tie premiul? Ce tehnici cunoasteti? Nu de alta, dar tare mi- e teama ca ar castiga o fata luna asta, iar iPod- ul ala shuffle mai e si albastru....? (mai mult)
APA cu DUH sifon. Da de ce mă aşa?
Dau petrecere. Cine vine?
Voi ce calificativ îi daţi lui Osama bin Laden? Eu îi dau 9/11.
Am venit cu alta intrebareee xD Am un iubit pe Stardoll si ala nu- mi spune "frumoas- o, adorabil- o" si tot ce trebuie! Ce sa faccc?! Sa ma despart de el?! Pe stardoll ma cheama sweetgirlrose10 ...? (mai mult)
Caroki in africa era o femeie insarcinata, ea trebuia deja sa nasca, sotul ei a chemat salvarea si au duso la spital, acolo ea a nascut un copil negru cu dintii albi.ghici unde te_am minciunit.imi puteti...? (mai mult)
Costică, dormi?
Cum o ai?
Ai mai purta pantaloni daca nu ai mai avea picioare?
Felix Baumgartner s-a aruncat, sau a fost doborat? http://i48.tinypic.com/213iy2w.jpg
Hei! Ce fel de guma sau dropsuri pot folosi ca sa mearga faza aia cand pui in Cola?
1)Cum arată camera şi desktopu' tău fă? 2)de ce nu apar toate categoriile cand vreau să postez o întrebare?
Salutări trimit milioanelor şi catralioanelor mele de extrasupermegahecta fanilor mei, am să vin cu o nouă (primă) provocare. CUM VĂ DESCRIEŢI VOI?
Câți ani aveți? îți pot trimite o cerere în prietenie? Cer seriozitate
TPU stiu ca toti vreti funda asa ca m- am gandit sa va pun o intrebare si cine raspunde primul corect primeste funda! ! 1) Pe o masa sunt 10 muste. Un baiat omoara 3. cate muste mai sunt pe...? (mai mult)
Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina? rasp corect funda :d:))
Cati cai se pot inhama la o caruta? MAXIM!?
Ma-ta are cratima?
Ce faci acolo? Te vad!
stie cineva nume parodiate precum Hairy Potter sau Santa Claws? Funda cui ma ajuta.
Dinozaurii! toti ii stiti;)ei la o besina eliminau o cantitate enorma de gaz metan ...intrebarea mea este Cum au disparut ei :) rasp corect funda
Daca ai fi pentru 1 zi presedinte ce ai face :>:)) cel mai bun raspuns funda
סקרן? Asta imi e intrebarea.
Voi in ce v-ati imbracat de Halloween?
The most stupid question... http://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/hai-sa-combatem-si-pe-asta-va-dau-ceva-de-lucru-care-ma-pote-ajuta-si-pe-mine-sunt-un-haker-si-mi-a-dat-de-cap-un/
Ai dat peste intrebarea mea.ok! spune-mi primul lucru la care te gandesti acum :>:>
Tu când te loveşti vezi păsărelele care roiesc în jurul capului tău?
Incearca si tu. 1. Uita- te la punctul 5. 2.Sorry, du- te la 7! 3. Iarasi te rog sa ma ierti dar du- te la 8! 4.Du- te la 3! 5. Mergi la punctul 9 6. Nu stiu din nou ce sa zic dar du- te la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat