Treceti cu urechea pe aici, ca e tare :) http://www.youtube.com/watch?v=rGj3B1P5LLY
Ajutor! Ma urmareste un cimpanzeu turbat care e pe jumate T-REX.M-a urmarit prin tot orasul am noroc ca am un cablu de net lung.Ce pot sa fac ca sa scap?
Scrieti va rog cele mai tari bancuri pe care le stiti! dau funda!
La mine sub pat e un zombie care in fiecare noapte canta melodii ciudate si nu pot dormii de el, ce sa fac?
Daca ai avea ocazia sa te intalnesti cu un user de pe TPU, pe cine ai alege? precizati si ce i-ati face
Meanwhile,in a parallel universe at T/A... http://i.imgur.com/td5hz.png
Ce credeti ca ar zice Adam daca ar vede cati oameni suntem pe pamant (7 miliarde buey? )? De Eva nu va intreba ca sigur si-ar ridica textila si ne-ar arata,baaaa, ete ...de-aici ati iesit toti!
Dragi(nu îmi sunteţi dragi :-j), Câte kg are un măr scufundat în cristelniţă?
Hei stiti de ce nu mananca blondele banane?:)) funda;)
Hey TPU!:)Am nevoie de o parere urgent...credeti ca ar arata ciudat ca la balul bobocilor la proba de impresionare sa fie doar 2 fete dansand pe melodia Single Ladies? scuzati categoriaa
Va rog sa ma ajiutati. avem trii damijene.de 3l de 7l goale.si una de 10 l cu vin.cum masuram cu sele doua goale in asa fel incat turnand din una in seilalta sa pot lua si eu ezact 5 kg? da ezact5?
Ce- i totusi cu moda asta a sucurilor cu aloe vera? Peste tot unde ma duc(eu beau si ***, beau si ***) vad sucuri si ceaiuri cu aloe vera.Partea nasoala e ca dupa ce ca e 11lei sticla, mai are si gust...? (mai mult)
Sus o bara jos noroi. Te-ai Prins?
Voi ce superputeri aveti? Eu pot zbura, insa doar spre Pamant.
Cui ii place pariu cu viata?
Http://www.youtube.com/watch?v=fqDaC2BnrGg&list=UUg8uNiuq_AslECnNZ0n4l8g&index=6&feature=plcp Voi ati putea merge pe o bicicleta ca cea de la minutul 4:21?:)):))
~Patru frunze au cazut, Alte noua au crescut, Soarele a rasarit, Iar tu ai ramas tampit!~ V-ati prins? B-)
După mult timp am revenit şi eu aici şea, Musique mai eşti? iKeel? Obsedatdecanguri? Şineva?
Am o inima de copil... ceva rau? :(
Buna TPU cum pot sa fac poze in png? Imi dati cateva tutoriale sau imi explicati si mie? FUNDA celui mai bun raspuns. :) Scuzati categoria
Pipiţa vrea să cânte rock. http://www.metalhead.ro/stiri/anda_adam_vrea_sa_faca_muzica_rock-aid-117696-l-1
Servus! Mi-am mancat un deget aseara si vreau sa mi-l scot din burta, doar ca eu am facut azi treaba mare.Cum il mai pot recupera?
Mahaaaaa doare maseauaa x_X :)). De ce? o.O =)).
Cel mai amuzant videoclip primeste o funda! Faster pliz!
Bun Seara! Fiind inceputul weekend- ului si sfarsitul saptamanii, vreau sa ma delectez cu cateva bancuri de calitate care sa nu fie copy- paste de pe internet! Credeti ca puteti sa- ma ajutati? Multumesc...? (mai mult)
Vreu si eu niste bancuri, dar sa fie amuzante. Dau funda la cele mai bune! :)
De ce noi inhalăm aerul, şi nu aerul ne inhalează pe noi?
Ajutor! Dupa ce am iesit de la drogherie in spatele meu a aparut o gogoasa cu un cutit in mana care striga "Te tai, te tai!". Acum ma ascund in debara si ea ma cauta! Ce sa fac?
Doi olteni trecura Oltul inainte si inapoi, dupa ei trecu Radoi, cati olteni trecura Oltul inaintesi inapoi, care stie chestia asta primeste funda! Succes si puneti-va NEURONII in functiune!
De ce personajele din desenele animate au cate 4 degete la maini in loc de 5?:D
S-a umanizat maimuta?
Dacă Taylor Lautner şi Taylor Swift s-ar căsători, s-ar numi amândoi Taylor Lautner?
Nu prea am mai ras de 2 luni si vreau si eu sa ma amuz putin. dau funda pentru cel mai amuzant videoclip de pe youtube!
E normal să fiu diferită de majoritatea? Doar din simplu’ fapt că mi-a plăcut si berea şi cartea... :-s
Ştie cineva bancuri de halloween bune? Nu de pe net. Nu îmi plac acelea.
Hahahaaa...hip-hop din Moldova. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0eexyzABSj8#! Dă-ti,dă-ti,dă-ti-n...
Era un video haios in care doua fete jucou volei si una din ele a dat cu mingea in ala care filmeaza. Daca il stiti va rog sa il scrieti. Daca vreti puteti sa puneti si altele in afara cu cele...? (mai mult)
am doua intrebari de logica pentru voi : cel mai bun raspuns are funda : 1. Fraţi gemeni Te întâlneşti cu doi fraţi gemeni: Sorin şi Florin. Doreşti să- i transmiţi lui Sorin ceva...? (mai mult)
Ai carte n-ai parte, n-ai carte ai parte. Nu e asa? Sau ati mancat vreodata credinta si lapte? Am auzit ca are gust bun!
Care este diferenta intre orez cu lapte si lapte cu orez?
Vreau sa compun un cantecel dar nu-mi iese decat putin si va rog sa-mi dati ceva idei, Am zis verde foi ca iarba Unde-i baba sa-i rup laba? continuati va rog.
Si voi aveti orgasm cand va apucati de sfarcuri?
Asa de c.a.c.a.t a ajuns T/A ca mai vin pe aici doar ca sa vad cat de murdar imi e ecranu. Deci ca sa mai destindem atmosfera : Care ar fi reactia ta cand ai vedea un cerb langa patul tau frecandu.si...? (mai mult)
Care-s alea 3 dorinţe ale tale?
De ce, cateodata, barza se duce de 2 ori la aceeasi adresa dar duce numai un copil?
Te consideri Tom sau Jerry? De ce?
Ce ai face daca ai fi dumnezeu:))))
Https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/313650_429485363771145_468346441_n.jpg E cineva interesat?
Buna TPU cum se numesc catusele alea din desene animate in care isi prindeau degetele si trebuiau sa le apropie ca sa le scoata si eventual de unde as putea sa cumpar?
Nu seamana putin cu Ciorbea? http://9gag.com/gag/5543521
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?