Cine stie canteva bancuri? (nu cu prostii) - cele mai multe si amuzante primesc funda :D
Bună Tâ pâ u. De o vreme o fată tot mă urmărește. Când sunt la baie își pune telescopu spre geamul meu si mă privește atentă.Bun, deci îmi dau boarfele jos și aia incepe sa se masturbeze....? (mai mult)
Am fost scuipat de Triple H,sunt atat de entuziasmat, stiti ce senzatie tare e? Iuuuuhuuu
Ce e galben si invizibil?
Stie cineva glume amuzante despre cei care dau check in pe fb toata ziua, adica vreau sa ii atrag atentie unei persoane ca abuzeaza de aceasta optiune pe care ne- o ofera minunatul facebook, si as vrea...? (mai mult)
am si eu nevoie de ajutor...Era un video la "Copii spun lucruri trasnite" ultimul parca care era un copil care vorbea urat si a zis o chestie ceva de genu' : "Odata m- am dus seara la baie si era...? (mai mult)
Cate oua are gasca?
Heii, de unde pot descarca si eu farsele lui Buzdugan si Morar de la radio? multumesc.
Ce mai faceti? Intrebare pusa din lipsa de ocupatie... Voi ce faceti cand va plictisiti? Eu una nu stiu. Dar ce parere aveti despre superhitul acesta: http://www.youtube.com/watch?v=HmdaZN021gM ...? (mai mult)
Ce e patrulater si enervant? =D
Hellooooooooooooooooooooo! Voi sunteti reali sau sunteti extraterestri? Sau sunteti stafii?
Pe la 1, aseară, m- am dus la baie...Era încuiată. Am întrebat cine e.Tu erai...Bine, nu era nicio prblemă că- mi foloseai baia la 1 noaptea, dar se auzeau nişte sunete ciudate cam aşa "Schlick,...? (mai mult)
Dedicatie pentru toti fanii mei si pentru dusmani! Sa va traiasca averea! http://www.youtube.com/watch?v=FVAGiB2VNM8 [t/a] Sa va moara dusmanii!
Hi TPU, cum va merge? Eu ma plictisesc! Ma dizolv! Help! Ce sa fac?
Puterea lui Chuck Norris: http://www.220.ro/faze-tari/Chuck-Norris-Opreste-Drujba-Cu-Mainile-Goale/uO0hIJ2bun/
Care e cel mai tare tare tare joc din lume! si sa nu aud lol cs wow gta si din astea
Ce face telecomanda Teki?
Mi-am cumparat o ciocolata si am ascuns-o intre sosetele lui Mos Ene. S-a topit. Ce sa fac? :((( Imi vreau ciocolata inapoi. :(( ( Sper sa intelegi ca e caterinca totala :)) )
'Loc de dat cu capul' Asa poate va mai calmati ca din ultimele raspunsuri la intrebarile de la T/A vad ca sunteti cam teposi azi. Cine da mai tare primeste un pansament gratis.
Selena Gomez şi Justin Bieber, cântă manele, nu? Manele în engleză. NU-I AŞA?!
Cum se numeste chestia aia mare si fierbinte care e tare raspandita? =D
Am fo invitat la un divort cu dar. felicitarile masa si dansul,la soacra mare.da nu stiu ci cadou sa li dau? oare o gonflabila,proaspatului divortat si un vibrator, divortoasei or fi bune? ai?
Buna TPU as vrea si eu intrebari funny de genu : iti pun o intrebare si u trebuie sa respunzi decat cu da sau nu. Stie maicata ca esti gay?:)) da=stie si sunt gay si nu=nu stie da sunt gay=)) Dau...? (mai mult)
Vrei sa iesi cu mine la un bol de cereale?
CE faceti cand va vine sa radeti la dentist?:)))))))))))))))
You're just a little bundle of b.i.t.c.h. today, aren't you?
Imi vine sa fac caca.Sa o fac sau nu?
Vrei să fii cu mine?
Cum se numeste chestia aia mare si verde care se foloseste de obicei, stiti voi e mare de tot si foarte foarte verde?
Stiti momentul acela cand faci ceva stupid, si cand mai cresti realizezi ce porcarie jenanta ai facut?
Credeti ca exista extraterestrii? de ce?
Voi vara indrazniti sa dormiti?
Daca ai fi un instrument muzical, ce ai fi?
Care este diferenta dintre un hamster si un porc de guyneea PS: nu stiu cum se scrie porc de guyneea :D
Recent au inceput sa se simta niste mirosuri urate in casa.am incercat sa si cu spray de muste si cu otrava de lilieci si nimic... mirosul urat vine de peste tot.mama a spus ca e de la fasole iar eu i-...? (mai mult)
La şcoala de vară am avut un test. Şi avea următoarele întrebări. 1. Care este capitala Franţei? 2. Pe ce planetă trăim noi? 3. 2x7+ 1? 4. Care este Capitala României? 5....? (mai mult)
Ce unditza sa-mi cumpar? vreau sa agat multe fete..si ce momeala sa folosesc? am incercat la rama si nu trage niciuna
Dacă o persoană îşi pierde memoria...Cum îşi aduce aminte limba pe care o vorbeşte? Întrebarea asta mă bântuie de ceva timp.
E normal să-mi bată inima în gât?
Fratilor, am primit 20 de puncte la oracol si- s mai fericit ca la ziua mea! Sa sarbatorim in stil TPU- istic! Mai e cineva mai fericit ca la ziua mea? Va deranjeaza intrebarile cu raspuns inchis? Stiati...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Azi am fost la mare si cand stateam pe plaja am vazut o sirena... si a venit la mine si mi- a spus ca ma poate ajuta sa devin si eu o sirena... Si am zis da si a plecat repede a zis ca...? (mai mult)
Vreau fraze coerent/amuzante care sa contina cat mai multe cuvinte detectate automat de robotul TPU si transformate in linkuri. Dau funda plus vot! (Glumesc, nu dau nici un vot, ca sunt Junior si nu ...? (mai mult)
Am o problema cu culorile si nu gasesc rezolvare! x2 Toate persoanele care au deductie logica sa apeleze la mine! Daca amesteci albastru cu alb, iese albastru deschis. Daca amesteci galben cu alb, ...? (mai mult)
1>Care e diferenta dintre Bucuresti si Pitesti? 2>Cum se nimesc nevestele de mot? 3>Ce faci in acest moment?
Ce sunt Leana si Marin, daca soacra mamei Lenii este mama lui Marin?
Scrie melodiea care se potriveste relatiei tale cu fostul/fosta.
•Ce îmi recomandați?•
Ce îmi recomandați?
Cum il chema pe Ion Creanga pleasee help:o3
Sall! am o intrebare cel putin ciudata : exista transplant de creier? daca da atunci daca ai pune creierul unui bebelus in corpul unui urs el ar putea sa se dezvolte ca oamenii(mintal vorbind)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?