Ma gandeam sa-mi desenez svastica pe tot spatele si sa ma duc pe o plaja din California. S-a mai gandit cineva la asta?
hm... aveti chef sa ne speriem un pic? cine spune povesti de groaza? FUNDAAA CEL MAI INFRICOSATOR
Nici armata din U.S. nu mai vrea xbox 360 http://www.youtube.com/watch?v=G8VHVaY8vy8&feature=related dar sa nu zicem de tipa asta care a luat- o razna rau http://www.youtube.com/watch?v=PEusrrGLkbE cica...? (mai mult)
Cred ca eu sunt un magician... deci seara eu cand ma pun in pat si inchid ochii in 2 secunde se face ziua.:| Spuneti voi daca nu sunt un magician...
Sall TPU, Funda pentru cel mai tare banc:) Am chef sa rad
De ce ne-am nascut? T/A ( stiti povestea. cel mai amuzant primeste funda sau ce vrea el.)
Ce iti poate face viata mai usoara? Sa te simti fericit? Sa uiti de tot? P.S asta e o intrebare serioasa la o categorie neseroasa.WoW!
Cea mai frumoasa autodescriere va fi premiata cu o funda.cuvintele obligatorii sunt : Mihai Eminescu gol paros fierbinte galactic si seara *trebuie sa faceti mai mult de un enunt dar aveti voie si de...? (mai mult)
De ce fetele merg cate 2 la baie? serios acum :)) vreau raspuns de la o fata
Ce ingrediente ati baga voi in shaorma cu de toate?:>(by Frog:)) )
Noul sport pentru jocurile olimpice: http://andispunemulte.wordpress.com/2012/08/06/noul-sport/ Chiar trebuie s-mi fie stearsa intrebarea pentru ca am postat ceva de pe blogul meu?
Daca am trai pe un pamant plin de creaturi ciudate, tu... cum ai arata? Cel mai amuzant primeste funda!
Te întâlneşti cu un trib de canibali. N- ai nicio şansă să scapi de ei. 1) Ce parte a corpului vrei să- ţi fie mâncată mai întâi? 2) Cu ce ai vrea să fii mâncat/ă? (mă refer la...? (mai mult)
Ce tell in recomandati? Sa nu depaseasca 500 lei - 600 lei.Sa aiba o memorie buna etc. Si sa-mi spuneti calitatiele si defectele lui. Promit funda!
Salutare si bine vam gasit la primul episod UPC (Un Program Cacat) din sezonu 1. Aci' vom discuta despre comunitatea TPU si alte jocuri, seriale, siteuri si alte cacofonii. Dupa cum m- am gandit...? (mai mult)
Hei TPU as vrea sa îmi ziceti niste farse pe care sa le fac fratelui meu mai mic va rog
Am auzit de jocul Stardoll, dar ma intrebam...pot fi Superstar fara a cumpara monede galbene?
Am o problema, mi- am instalat need for speed most wanted si imi spune ca am nevoie de 1Giga Ram. Puteti sa imi dati un site de unde pot sa iau acel program? Scuze pentru categorie dar nu imi...? (mai mult)
Cand ati ras ultima data la T/A?
Offff! Trwc printr-o criza de iubire, imaginara! Alfred('bitul meu imaginar) a fugit in padurea de langa palatul meu (roz cu ponei pe el si cu crocodili pe langa)imaginar.Problema:A fugit cu Chit-Chit,...? (mai mult)
Am cazut cu bicicleta si m-am julit, din coscova rezultata pot face clatite?
De ce poarta fetele 1000000 de bratari pe mana? Serios!
Hei, tu ce melodie urăşti cel mai mult?! Have a nice life. xxxxxx
Eram in parc pe o banca, in fata mea se opresc doua fete dialogul lor a fost cam asa: -Buna, ce faci? Te-am sunat azi toata ziua. -Aaa, scuze am avut telefonul pe vibrator. -Pai, ai si tu grija cand...? (mai mult)
Cum pot deveni utilizatorul lunii? Imi asigura administratia TPU destul oxigen si provizii pentru restul vietii?
Imaginati-va ca mereti pe strada si vedeti o casa care dintr-o data explodeaza, si iese fum si fooc, si muult fum, si din acel fum iese profa/profu de bio linisit/a de parca nu s-a intamplat nimic, ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie poze din alea cu multe lucruri insirate pe pat de exemplu ipad, telefon, placa, va rog! Cele mai frumoase poze primesc funda :) :).
Heii`! Voiam sa va rog sa-mi dati un site/ fotografii separate cu Derp & Derpina, 9 gag, etc! Chestiile astea, comicarii. Merciii`!
Bună ziua TPU! Acum sunt pe WC şi îmi fac treburile. Am rămas fără hârtie igienică! Plus că am auzit pe cineva care forţa clanta de la uşă. Dar hârtia igienică e în hol! Ce să fac? (Nu...? (mai mult)
Heeeeelp! E urgent! Vreau sa devin o balena, ce trebuie sa fac? Nu uitati e la T/A
Scriete-mi si mie niste rime de poezie! funda>?!
Care raspunde la cel putin 10 intrebari corect primeste funda:Este vorba despre elefanti! Direct numarul si raspunsul. 1: de ce nu se umbla duminica prin padure? 2: De ce au elefantii degetele...? (mai mult)
Aveti papusi monster high?
Ce faci când îți vine să râzi la o înmormântare si nu te poți abține?
E adevărat ca beșinile sunt inflamabile?))
Drăguţ animal, nu? http://i.imgur.com/K719K.jpg
Folosind cuvintele:usturoi, ochi, catei, lesa, farfurie, masina, masa.Formati o fraza sau o poezie:X Funda la cel mai >bun :
Pe voi va sperie clownii? http://urbanchimps.com/wp-content/uploads/2011/11/scariest-clown.jpg
Fratele unui economist a murit. Mortul nu avea frati.Economistul e? Funda :D
Eram azi in autobuz si mi-a venit o faza amuzanta in minte si am inceput sa rad singur ca prostu se uita lumea la mine ca la felu 14:)) Sigur au crezut ca sunt de pe la Eminescu. Ati patit vreodata si...? (mai mult)
Uitati, abia am raspuns la o intrebare despre prieteni imaginari si... of! Petrica(prietenul imaginar) a venit la mine sa-mi spuna ca fuge cu iubita lui in lume ca sa faca copii. Am incercat sa-l opresc,? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=zBbMAJgBymA Cum să îmi scot cântecelul ăsta din căpău?
Cum te imbolnavesti de pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza
=))Am si uitat cum e sa locuesc cu fratimiu.:))... ultima discutie pe care am avut-o acum 5 minute:)) -Ce fierbi acolo? -Cartofi prajiti! :)):))
Ce lucru a fost cel mai amuzant din viata ta? Cel mai amuzant primeste funda! :o3
Iam facut un sandwici fratelui meu acum 20 de minute si el la mancat pe geam.a afacut asta ca sa nu faca mizerie in bucatarie sau sa vada vecinii?
Ati facut vreodata farse la telefon?:))Funda la cea mai amuzanta
Ce faceti? Eu sunt noua pe aici si as dori sa stiu daca imi permiteti sa stau pe la categoria voastra.Mai este loc si pentru mine?
Care a fost lucrul cel mai amuzant sau cea mai haioasa intamplare pe care ati avut-o? Dau funda celui mai comic raspuns.
Vreau un banc tare.cel mai amuzant Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice