Pe o ramura erau 2 randunele. Deodata una ii zice celeilalte la ureche: - Vezi ca te imping! Si ce credeti!? A impinso :)):)) Stiti care este morala acestui fapt? :D:D:D
Buna ziua sa-ti fie noapte inima! Sunt Costica pe felie si sunt strengar. Dar asta mai putin conteaza. Asa..sa vedem..deci..asa..sa vedem..deci..asa eu sunt din CALAIESTI. Familia mea locuieste aici de...? (mai mult)
Vreau si eu bancuri amuzante :D
Cel mai greu joc : http://www.addictinggames.com/action-games/theworldshardestgame.jsp! P.S. :Va urez success!
Http://i.imgur.com/vjyCD.png Sunt singurul care a păţit treaba asta?
Ma gandesc la un cuvant care se poate afla aranjand literele ANTRAJAMEN in ordine.
Daca ati fi in locul lui Bibăr ce ati face?
Cine te face sa-ti bati copiii ca Darth Vader de cand a aparut pe caseta?
Http://www.youtube.com/watch?v=hDcOkye_tKk& feature=player_detailpage O.o 1 oră : Ce puii mei mai e şi asta? a 2 a oră : Oh my life. să oprească cineva porcăria asta! x_x a 3 a oră :... a 4 a? (mai mult)
Heeiii tpuuu :|. De ce Tarzan nu are barba? :( Pff cred ca arata mai sexy asa :(!
Addkdlsaf dsifshadn djasfd fh? Waterfuck, man, waterfuck?!
Care mesaj de pe tricou vi se pare mai funny? "Citeste carti sau tricouri" sau "Welcome to the darkness! We have cookies!". Nu ma pot hotara pe care sa il iau.
Cine îmi spune niște bancuri super amuzante? :). Fără prostii...
Ştie cineva unde pot să repar un elicopter cu telecomandă şi o antenă la o maşină RC în Bârlad?
Voi ce ați făcut în vacanța asta? http://i.imgur.com/S2ZHY.jpg
Care e cel mai amuzant banc pe care il stiti?
Din lipsa de ocupatie, mi-am facut un blog. Dar nu e mare branza, pentru ca nu stiu sa-l fac cunoscut si cum nu-mi place sa fac reclama, nu gasesc alta solutie, deci... pomenesc aici la T/A? Nu intrebati? (mai mult)
Cine vrea sa-mi fie sotie? am deja o lista, ordine aleatorie: EdiT, LikeACandyxD, musique, AikkoxD, IAmTheSpider, Apache
Ce parere aveti de fetele care au 16 -17 ani dar se imbraca ca si femeile de afaceri, costum chestii, isi pun poze pe fb oriunde ar merge, se dau mari bogatane dar ele sunt niste fete simple si cu un...? (mai mult)
Regăsiţi printre aceste genuri de troll personaje existente pe TPU? http://www.smosh.com/smosh-pit/articles/18-types-of-internet-trolls
Asta e pentru cei carora le era dor de Kempes. http://www.youtube.com/watch?v=bwuENF1RXaQ& list=FL77q4CBXPEO0-qgdmkXxXLQ& index=1& feature=plpp_video Acesta e canalul oficial, si mai gasiti si alte...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc in solduri in timp cat mai scurt ......multumesc!:D
Cine ma face sa rad in hohote primeste o funda.
Cum as putea sa iit testez unui baiat sinceritatea? vreau sa vad in seara asta :)) avetii idei? cea mai buna are funda in seara asta:*
Scrie pe google "callhim". Dă click pe primul link. Scrie numele tău. Vezi ce se întâmplă :)).
Vrei cirese? Du-te sa-ti cumperi!
Cine vrea sa se distreze? Spuneti o intamplare haioasa sau un banc si cel mai amuzant raspuns va primi
Hai sa traiti barosanilor! Vin si eu cu o rugaminte. Nu cum foarte mult timp in urma o ruda de-a mea a fost arestata, mai exact, o cumnata. M-a rugat sa o ajut mai ales ca a cazut cu o colega destul...? (mai mult)
Salut cum se prepara un dihor?
Hey T/A! Care dintre voi comicilor sufera de " paraskavedecatriafobie "? [ sper ca am scris corect ] [Teama de ziua de vineri ce cade pe 13 ]
Am pentru voi niste bancuri super. :)) 1)I:Care este cea mai nasoala ora pentru femei? R:Unu' fara ceva... 2)Alinuta: -Mama, cand mai mancam budinca de vanilie? -Trebuie sa asteptam ca genunchiul? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine sa compun o poezie. daca vreti. CINE MA AJUTA ZIC SI EU SI VOI.....PRIMESTE FUNDA. PRIMA STROFA VOI A DOUA EU A TREIA ALTCINEVA si asa mai departe Multumesc!
Deci va rog frumos nu as vrea sa vi se intemple asta... Bună, sunt Fuego, azi împlinesc 27 de ani de când am lansat primul cantec. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 2000 de persoane o sa organizez? (mai mult)
Inainte sa avem cont pe facebook sau adresa de mess, ce faceam? :-? Mai stiti?
Ce ati face daca ati fi baiat/ fata pentru o zi?
Cine detine recordul la cele mai multe intrebari sterse de admin?
Vezi un om pe strada.Ce strigi dupa el? Eu strig asa :Ăla caută în gunoi!
Heyy ce s-a intamplat cu T/A de anul trecut :((?, Unde sunt toti utilizatorii vechi, unde sunt glumele bune? de ce s-a schimbat asa de mult?
Ce ai face daca ati fi Presedinte pentru o zii? Cea mai haioasa primeste fundoii.
Întrebarea asta trebuia pusa aici http://www.tpu.ro/muzica/cum-facea-antigravitatie-michael-jackson/#7983848
spuneti-mi si mie niste bancuri calumea, sa mor de ras. Dau
Hey m-am apucat de un joc IMVU si cand am intrat intr-un room inceram sa ma misc dar vad ca nu merge apasam pe niste puncte si ma duceau undeva si vreau sa stiu cum ma misc? Funda
Vreau niste bancuri sa mor de ras!
Spuneti-mi si mie va rog porunci la jocuri de carti! Ca o sa joc in seara asta si nu stiu ce porunci sa pun. P.S:nu avem voie sa refuzan poruncile!
Cati Pedobeari sunt la T/A?
-Mama,mama nu-l bate pe tata de stenca... -Da di si? -Strici stenca... :D
Hei;;) V-ati pus vreodata intrebarea asta : " De ce localurile deschise Non Stop au incuietori?"? :))
am si eu o gluma pentru amuzament. Intr-o zi,sotia isi intreba sotul: -Ma vei iubi cand voi fi imbatrani si voi fi o baba urata? -Sigur ca te iubesc, raspunse sotul. V-ati prins?
Ştiu că mulţi o să-mi săriţi în cap, dar cu Apache, eu1sunt2Cristian3 şi restul ce s-a întamplat?
Cand doarme Connect-r?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!