Sunteti supusi unui test pe viata si pe moarte, in care esti obligat sa alegi una din urmatoarele cinci incercari, din care trebuie sa scapi cu viata; repede, alege-o doar pe cea careia crezi...? (mai mult)
As vrea raspunsuri cat mai amuzante, de ce fetele si baietii trebuie sa poarte chiloti? =))
Spuneti-mi cea mai buna farsa pa care o pot face, funda!
Care este lucrul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna să-l faci dar încă nu l-ai realizat?
Stiti vreun joc de cultura generala ca Tomanap (tari orase munti ape nume animale si plante)?
Cum se numeste site-ul pe care faci comicuri? :-? [Stiam, dar am uitat x_x]
Date despre Gogu: A)Gandeste cu fundu B)E crescut in colivie C)Vinde Pufarine D)E un Zeu cu rame intre dinti. Pentru Lady va place de Gogu:>?
Buna TPU;) Ce parere aveti despre mine?:)) eh, glumeam;) Despre sloganul:) "Noi ducem mortu' cu tot confortu";))
Hello TPU xoxoxo! Am o idee de afacere. vreau sa fac o fabrica de prezervative si sa o numesc "TPU 10 by 16". credeti ca suna bine? o sa fie profitabil. fiecare produs achizitionat are cadou un cosilier...? (mai mult)
Azi am primit o scrisoare ciudata : " Draga cineva, Te iubesc Cu drag, eu P.S. De la mine pentru tine " Eu cred ca e vreo...? (mai mult)
Asa ti se intampla cand esti constipat: http://www.youtube.com/watch?v=fwEUbgxjrS8&feature=related
Doar un player inarait stie ce inseamna asta, si cat suferi cand patesti asa.O sutime de secunda? O sutime!? Multi cred ca s-ar sinucide, nu ar rezista sa pateasca asta.Foarte greu voi uita si voi trece...? (mai mult)
LEAVE BRITNEY ALONE! http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc Y U NO LEAVE HER? Btw, he's a boy
Hey people! Pun intrebarea asta doar pentru 9gaggeri, daca sunt cativa pe aici; )... deci intrebarea mea este : Care e faza cu that potato de la sfarsitul unei postari lungi? :) eu sunt 9gagger de vreun? (mai mult)
Eu a-si muri daca as fi in locul lui x_x Voi? http://www.youtube.com/watch?v=N1zxDa3t0fg&list=HL1340291257&feature=mh_lolz
Http://cheezburger.com/6355195392 cine vede diferenta are funda am rezolvat cu virgula
Top 5 cele mai enervante melodii :>?
Indiferent cum, într-un final, primordialitatea lui a sti politic si social, care nu înseamna un glotosocietarism, îsi va desemna predictibilitatea, si-n consecinta echilibrul, între a fi...? (mai mult)
Vand Tractor pe un kg de branza si o capra!
Fundoi! Era un filmulet pe youtube in care o masina mergea pe un drum de langa o padure (foarte relaxandta imaginea ) apoi aparea un monstru pe ecran care tipa :]]. Imi puteti da link, va rog? :o3 Multumesc...? (mai mult)
Hmmmmm....eu care credeam ca nu se mai fac evenimente culturale de poezie.Se pare, ca iar gresesc, dar ma bucura chestia asta. http://www.youtube.com/watch?v=bcGx0Pe62Ik& list=FL77q4CBXPEO0-qgdmkXxXLQ&? (mai mult)
Pisicile cad intotdeauna in picioare. Feliile de paine cu unt cad mereu pe partea unsa. Daca lipim o felie de paine cu unt pe spatele unei pisici, cu partea unsa in sus, ce se intampla?
vreau niste bancuri bune ( adica sa razi mult la ele ) ...va rog pentru cele mai bune si amuzante dau funda + cate voturi vreti
Ce parere aveti despre acest copil care sta linga mine. http://www.youtube.com/watch?v=HIqATchLgoc&feature=youtu.be
Ce intrebari comice stiti? de exemplu: dormi?! nu deloocc
Am un tic sa ma trag de venele din gură. Cum mă las de el?
De ce morcovii sunt mai portocalii decit portocalele?
Credeti ca o sa ma marit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decat mine si are un caine pechinez surd? Dragoste mare ce să mai tastăm...
Cum pot falsifica un test de sarcina sa apara pozitiv? Vine majoratul iubitului meu si el nu e adeptul prezervativului sau daca il foloseste il da jos la mijlocul partidei asa ca m-am gandit sa-l speri...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4 Vara nu dorm *danseaza* ....peste 9 ore( la scoala) ZZzzZZzz
Pentru ca m-am intors pe TPU trebuie sa fac si un comic, nu? Asa ca va arat parerea mea despre T/A. http://i.imgur.com/SDBFQ.jpg Adica T/A a ajuns de tot plansul! Nu mai is userii care erau, nu mai is...? (mai mult)
Care zice prima litera din alfabet ( nr consecutiv) ia funda
care zice primul un cuvant amuzant funda!
Ce-ati zice de o seara la piscina, ca la Saint-Tropez :> :> :>!?
ziceti-mi ce sa fac ca ma plictisesc funda
E ceva grav daca in timpul actului sexual, masculul/femela striga numele catelei/cainelui?
Super, cand vreau sa vad ce a comentat cineva la raspunsul meu, ma redirectioneaza catre... Daca ai raspuns: catre comentariu... ai gresit! Ma redirectioneaza catre: pagina? (mai mult)
O intrebare pentru amuzament...2 OLTENI TRECURA OLTUL INAPOI TRECU RADOI! CATI OLTENI TRECURA OLTUL INAINTE SI-NAPOI? raspunsul corect primeste fundita...
Cand eram mic eu am incercat sa il vad pe mos craciun. Pentru inceput m-am prefacut ca dorm ca sa-mi pacalesc parinti dupa am pus niste perne in loc de mine si m-am bagat in shifonier cu o bata de baseball...? (mai mult)
Cine raspunde primul ia funda. Ce e xu?
De ce e apa uda?
Ce sa mananc astazi?
De gandit: Pe un lac sunt 14 rate, vanatorul impusca 3 din primul foc tras. Cate rate mai raman?
Draga nepoate... de Moa Nepoate, nepoate Noapte de noapte Tu bei intr-una lapte! Concluzie: Mai lasa-mi tatele in pace! :)) :)) =))=))=))=))=))
Hai sa va zic o intamplare tare! Mi s-a intamplat mai de mult : Am auzit ca vinde cineva telefon cu 50 lei.M-am dus la persoana respectiva [era mai saraca] si i-am spus : -iti dau 70 lei! La care persoana...? (mai mult)
Cuipa in mana de doua ori incet 2) pronunta cuvantul mama 3) inchide ochii si spune ce crezi despre tine 4) trimite acest mesaj la 5 teste si 2 jocuri 5) stai cu fata spre o oglinda, tine ochii inchisi...? (mai mult)
Daca stiti si doriti sa ma ajutati,va rog! Spuneti-mi niste bancuri, glume orice ce m-ar face sa rad! URGENT! Va rog! multumesc anticipat!
Ce inseamna "Trivia"? Chiar nu am mai auzit de cuvantu' asta... :D
Ce faci daca il vezi pe Fuego? Amuzant sa fie! Cel mai tare primeste funda:D
Ce capitala are tara telefon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!