ce faceti in momentul asta? T/A FUNNYDITZA!
Cand copilul Milka, eu zic Teora el Playstation. Tu ce faci?
A zis mama sa-mi dai bani aia care mi-ai furat azi inapoi. Deci astept cei 100.000.000.000 $.
Care vrea un biscuite?
Http://imgur.com/XNqkk Doamne, ce ar fi fost viaţa fără net şi PC?
Tu ce ai face daca femeia aceea de la reclama de la Vanish ar intra la tine in casa asa pe neasteptate?
Bă, îmi e dor de brioşa mea D:
:(( cel mai mare blestem posibil :(( nu pot sa cred ca GOGU e scorpion ca mine :(( :(( de ce eu Doamne, de ceeeee? cu ce am pacatuie in ultimele 3 secunde? :((
H3e3llooohh' Tpuuhhh. C3h' maaa1 f@c3tzzy? :* :* :* Vr3auhh' jyy eooh' sahh ymy f@kk' nouh LoOk. ImAg1n3h v@ ll0gh. Mer$$1 mult :* * piţi mode off * Da' greu e să scrii aşa o. O
A zis mama ca maine o sa gatim mancare de maciuci.Problema se pune in felul urmator:trebuie sa merg sa le culeg la noapte, ca ziua cica nu dai de ele, dar habar nu am unde sa le caut, ca sunt mica si...? (mai mult)
Cand apare episodul 20 din Robotzi?
S-a intors SATANA :(( si eu care credeam ca s-a dus draq odata :(( http://www.tpu.ro/utilizator/dobe
Cine sa fie oare? http://imgur.com/PeOiy
Care e cea mai amuzanta intrebare? Dar cea mai stupida? Care este utilizatorul cel mai amuzant? Dar cel mai stupid?
Cine spune primul " FUNDITA "? are una de la mine!
Cati ani aveti? Eu am 16 ani. Tu cati ani ai? Funda raspunul care imi place mie
Deci eu nu mai inteleg nimic! http://i.imgur.com/qNj63.jpg *se preface ca nu stie ca @Kazimir si @Alprozolam e aceeasi persoana*
Baahh... mi-o crescut o puta mica dupa ceafa... ce ma fac? T/A
Hey T/A;;) o aparut cumva robotzi ep 20? nu l-am gasit nicaieri :( fundita care mi-l arata
Un taran se duce la piata si i-a doua mere galbene si doua rosii. Cate mere i-a?
Oh TPU, mi-a fost dor de voi! Cine ma imbratiseaza?
"Cum sa fac sa nu mai respir? Ma incomodeaza rau de tot. E vreun hack, ceva ca sa nu mai pot respira?" T/A Suckers!
la mine in camera e inchis un sconsc si usa e blocata ce sa fac?
Cine e cel mai grasan din wrestlign:))?
De ce fetele nu au ouă? T/A
Mă fraților, să fim serioși! Ce ar fi TPU fără fani JB și fără idioți? Ar fi un site plictisitor ca toate celălalte... Deci toată lumea are un rol acilea! Cum era TPU înainte să apară @Iustinel1998,? (mai mult)
Cine vrea sa fie prieten cu mine aici?
Hai sa vad care stie cum faci daca ai o galeata de 3 l si una de 5l si ai o fantana si un cantar.pe cantar trebuie pus fix 4 l altfel explodeaza si daca parasiti zona explodeaza. p. s.:eu stiu raspunsul,...? (mai mult)
Hi! puteti sa-mi respunde-ti la aceasta intrebare: Pe un gard sunt 10.000 de ciori. Un vanator impusca una.Cate ciori au ramas pe gard?(fundita dau aceluia care raspunde corect si rapid)
Salutare celor anti-Justin Biberon! imi puteti da si mie niste comicuri facute de voi? Dau funda pentru cel mai amuzant. Apropo, s-a zis cu fanii Jb!
Ce faceti eu sunt noua aici! Sper sa ma adaptez! Va pup:-*
Cine citeste textul asta si il descrie primeste funda!: Foaieverdesoidepesteuiteprostucumciteste:)))
Cate piciare are un caine irlandez? dau funda
ș-așa-mi vinee căteodaaaaatăăă doruleee ș-așa-mi vine căteodaaaaată să dau cu cuțitu-n piatră să dau cu cuțitu-n piaaaaaaaaatră dorulee!
Li se face pestilor sete?
Daca incerci sa dai gres si reusesti, pe care din astea doua le-ai facut?
Ce pl. m fac umbrele alea din imaginea mea?
Hey tu! Te-am prins! De ce ai furat?
Stiti... candva a fost Iustinel. Acum e Gogu. Ce va urma?
Hey T/A mi se pare putin ciudat... cei de aici se tot plang ca au tot' felul de probleme care mai de care mai tampite[invazia Jb-fans raportarile in masa intrebarile stupide etc.]dar tot odata T/A e cea? (mai mult)
Am o intrebare.Cum scap de 3 fete care ma iubesc foarte tare si de alte 6 proaste care ma plac? Nu mai pot iesi din casa! Pls ajutooooor!
Http://i.imgur.com/2bN8u.jpg Ce face pasărea aia?
Cat rezistatzi? http://www.youtube.com/watch?v=Q7aF_FhALzs&feature=related fiti sinceri.
De ce blogul a rămas intact de aproximativ 3 luni?
Daca ai fi fost un animal, care ti-ai fi dorit sa fii? ->Vultur->Sa pot zbura liber.
Cum să fac așa ca să înțeleg în ce limbă a scris ăsta și ce a zis? http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/cum-sa-fc-asa-ca-sai-plac-lu-fete/ (știu că nu e tocmai amuzantă, dar tot îmi vine să...? (mai mult)
Ce nota dai intrebarii?
De ce cand mananc bca uri, imi raman intre dinti?
Cate fire de par ai la c***e?
Şi păreri aveţi dispri poza mea? Îi bengoasă?;;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!