Incearca sa zici propozitia mama are flori pe prispa cu limaba scoasa afara sau tinuta afara. ce-ti iese?
[t/a]Continuati propozitia:Mama azi mi-a zis sa nu merg afara ca cica...
Cine se uită la ed, edd' n' eddy? :D Scândura ii baza.>:)
Cum pot deveni o iuzără amuzantă? Capiş? Sau mai interesantă? Capiş? Deci sunt de-a voastră? Capiş? Cuvântul `capiş` iaşte jmekerios. Capiş? Vă pup. Capiş?; ; ) 8-> ...? (mai mult)
Cum se citeşte "FAQ"?
De ce este ardeiul iute. iute? :-? T/A
Mi-a murit mâţa! D: Vreţi colivă?
Care este femininul de la cuvantul "user"? Cel mai amuzant raspuns primeste funa!
Cat porti la sutien?
Mă doare fics în ureche de tine.Pe tine te doare de mine?
Why was the prince happy?
Daca am fi pe o corabie si unul dintre useri ar trebui sa inoate cu pesti. Pe ce user ati alege sa inoate cu pirania?
Pregatirile pentru petrecere sunt oficial, gate de desfasurere. Am nevoie de cateva raspunsuri. Multumesc anticipat. 1 care e mancaerea voastra prefereata? 2 Care e bautura voastra preferata? 3 Care...? (mai mult)
L O L http://www.youtube.com/watch?v=KF-5H1Kl5Yc&feature=related
Ce inseamna "cpl"? T/A Fundă pentru cel mai amuzant răspuns. :D
De ce este apa uda?
Heeii TPU! Sa vaad cine stie engleza?!? Spuneti in engleza urmatoarele cuvinte: gheata, ceai, si picior(laba piciorului) Cine stie raspunsul Fuundaaa Mare!
*inchide Tv, sare din bat, se arunca la calculator si scrie pentru TPU* uăăăă murim! de bacteria E(S)colii. Ultima dorinta?
De ce unele persoane sunt "disperate" sa aiba prieten/a?
Am vazut multe intrebari pe TPU gen: Unde imi sunt chilotii rosii? sau: Ce credeti` o`sa ma mahrit` cu Florin Salam`? Oare acesti oameni sunt constienti ca noi, NU AVEM DE UNDE SA STIM? Deci, lamuriti-ma,...? (mai mult)
Deci ne-am înţeles nu? Sunt de a voastra acum? Capiş?
Cat face 0+0? Astept raspunsuri tampite=))
Ce poti spune despre prescurtarea "P. S."?(ceva amuzant) Incep eu: pe sistem
Palarie-ntr-un picior, Ghici ciuperca ce-i? Funda pentru raspunsul corect;)
Ma cine se fu. fu. fu.(na ca-mi sta pe limba cuvantu) *se screme* se fu.gareste pe aici?
Sall. Ce faceţi dragilor? Vreau sa fiu si eu de a voastra. Îl urăsc Pe Gaybăr iubesc amuzamentul deci consider ca mă pot adapta si apropia de voi si sa devenim amici...Capiş?;;):* ce ziceţi?
Http://i.imgur.com/cbvk5.jpg Noul corp atleticos al lui gaystin Gayber.
De plictiseala : Ce stiti sa faceti pentru o fundita? :P
Mo sau foca?{T/a}
Va place culegerea mea de matematica? http://i.imgur.com/ev6d7.jpg
Sunt un papagal http://i732.photobucket.com/albums/ww326/chupacabraluvsyew/papagal010.jpg Ask me anything.
Hei vreau si eu sa fiu aici cu voi la t/a in acest grup de useri taei si amuzanti? cum fac sa castig aceastq reputatie?
Look at my ass is made in China
[t/a]Continuati:baiatul ala e asa sexy cand...
ajutati-ma si pe mine cu un metin sau... ma plictisesc de zic de mor ce jocuri sau ceva sa fac AJUTATI-MA!
De ce fotbalistii poarta pantaloni scurti cand joaca fotbal si nu poarta colanti?[adica colantii le-ar tine scula mai bine si poate ar da mai multe goluri] /:)
Lund-o ca o gluma:care este pluralul de la sticla?
Ati auzit de Ecoli? De vrirusul Ecoli? Ce parere aveti? suntem in pericol? P. S:scuze categ e mai vizitata
Buna(scuzati categoria) Azi au venit la mine niste rude(matusa, unchiul, bunica si bunicul). Eu am 10 ani, iar fratele meu 6(Dan il cheama pe frate-meu) problema e asta: Am vazut mingea care o cautam...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/r2xfC.png Razuieste cu piatra ecranul si poate afli toata propozitia:->
NASA a primit 3 mesaje intr-o limba ciudata. Oamenii de stiinta le-au analizat si au ajuns la concluzia ca "BULEKC NTENYZ RNAZXU" inseamna "pericol explozie racheta", "VINTAR GROLN BULEKC" inseamna "pericol...? (mai mult)
La o trecere de cale ferata cu bariera, opresc pe acelasi sens, in urmatoarea ordine incepand de la bariera, un motociclist, o caruta si o camioneta. Dupa trecerea trenului motociclistul incerca sa-si...? (mai mult)
Cat fac 5x2?(din noul episod pentru cine nu s`a prins;) )
Ce inseamna "lol"? T/A
Http://www.youtube.com/watch?v=YjVKYzy4ek8&feature=related iubita lui gaystin biberon la cumparaturi este si hair-stylerhttp://www.youtube.com/watch?v=1kptvao1UHQ&feature=relmfu
Http://www.tpu.ro/adolescenti/e-adevarat-ca-daca-mananci-mustar-mult-iti-cresc-sanii-mari-d/ vorba aia iti sare mustarul adica sanul
Http://www.pufosi.org/wp-content/uploads/2009/07/poze-amuzante-pisica-urata.jpg voua nu va e frica:(
Dati-mi si mieniste poze amuzante.care ma face sa rad primeste funda+vot iar ceilalti numai vot.
Spuneti-mi si mie niste povesti amuzante, daca se poate sa fie si de groaza.
Cand vei devenii mare ce vrei sa te faci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!