Ce se afla intre degetul aratator si degetul mic?
Are ceva daca am baut petrol amestecat cu diluant? T/A guys
Ce faceti maine *sfarsitu lumii* :-> :->:-> Cel care ma face sa plesnesc de ras funda!
Cum maine e sfarsitul lumii, m-am gandit sa ne facem testamentele. Deci, tu ce ai dona si cui (de pe TPU)?
La ca mel plangeti cand o ascultati?
Ati auzit de americanul acela care spune ca maine e sfarsitul lumii:21 mai. ce parere aveti? credeti asa ceva?
Asa e, TPU. De maine imi schimb numele si avatarul si nu ma mai arat pe la T/A. Promit ca nu veti mai auzi niciodata de mine. Pa.
Intrebare? http://i.imgur.com/BNF3p.jpg
Sfarsitul lumii vine cand canta Rebecca neagra. deci mda.
Cel care imi da cea mai amuzanta poza primeste funda Cel care imi da cea mai tampita poza primeste vot folositor Cel care imi da cea mai scarboasa poza primeste amuzant Iar cel care imi da cea mai draguta...? (mai mult)
Pe locur...fiti gata...Staaarrrtttt!
As vrea sa-mi vopsesc parul din nas, pentru ca este intuneric inauntru si nu vad bine cand ma scobesc, de multe ori imi dau sangele si trebuie sa fie o culoare mai deschisa. Ce-mi recomandati?
Primul Care zice mNumele capitalei Frantei Primeste Funda (hai ca e usor)
Atuncea cand mama si tata se iubesc mult... Ohhh! Ma lasi? Asta e o aberatie! Pfff! Deci : Mai intai se ia niste apa, se pune in pahar, se adauga, zahar (sau sare depinde de gust) apoi se pune la soare.? (mai mult)
Nu stiu daca sa-mi cumpar Sea-monkeys. dar mi-e frica sa nu fie o pacaleala.sa-mi cumpar sau nu? voi ce ziceti?
Imi puteti spune si mie care sunt indiciile ca ar veni sfarsitul lumii?
Http://www.crimetime.ro/international/combinatia-exploziva-menthos-cola-face-victime-sticla-l-a-nimerit-direct-in-fata-video-incredibil.html HEADSHOT era mai fain 3d:D*incearca sa il faca 3d si isi ia ochelari...? (mai mult)
Care ar fi testamentul vostru pentru utilizatorii TPU? Al meu ar fi acesta: Data si ora mortii:Duminica, 21 mai, de Consantin si Elena, pe la 4:00 dimineata... Se pare ca acesta e sfarsitul lumii vom? (mai mult)
Http://i.imgur.com/Tp2uA.jpg Sunt blestemata :(( Chiar ca vine sfarsitul lumii maine.
Cu ce animal va asemanati?:))
Bag of Dicks!?!
Testament: http://i.imgur.com/advLM.png
Care l-o luat pe Piky?
Eu la babuin este.Cine la tu este?
Chips defectiv de singular?
Buna (t/a) am o colega in clasa.si porecla ei e chips. dupa scoala mereu o strig chips. paremi-se ca ma auzit diLiga (diriga) si acum chiar ca o patesc. ce sa fac? am sa mor nu? chips e devina...totul a? (mai mult)
Maine muriiiim! *speriata se ascunde sub birou* Ce planuri aveti pentru ultima zi de viiata?
Cultura comentariilor hi5: http://postimage.org/image/8s87y6v8/ Pentru toti futogenicii!
Http://i.imgur.com/TW0J3.png băăă da nu în seara astaa eu nu mi-am luat adioo de la nepoţi de la străă buniciii! aaaa văăd luminaa! A venit tata acasăă! Iei!
Voi ce-ați alege:Gheorghe, Vasile sau Ion?
Îl mai iubiţi pe nea Ion?
Sunt gravid. Ce ar trebui sa mananc?
Mei eu sunt cea mai populara de pe TPU... N-ati vazut ca de fiecare data cand unu vede ceva amzant ma striga...
JB>Bj----> Blowjob Abstraact? Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se...? (mai mult)
Unde este facut salamul de sibiu?
Numere : 1 5 9 3 1 Culori : rosu, verde, albastu, negru, roz Spuneti ce culoare si ce numar as alege eu:D FUNDA (la rasp corect)
How much longer?
Unde este facut pateul de sadu?
Am diaree si peste 10 min. trebuie sa ma intalnesc cu o fata. Ce sa fac?
Ce culoare are cutia neagra de la avioane?
Ce tip de Tic Tac mancati? Eu de portocale, de cirese, si de struguri, scrie ca are vitamina C(pe ambalajul de la tc tac-ul de la struguri!)
De ce sampoanele (indiferent de culoare) fac intotdeauna spuma alba?
Prin ce se caracterizeaza un nebun? o. O [btw, guys, suntem la T/A.]
Care ma vrajeste online fundita
Cum se numea site-ul ala de erau filmulete indiane si te punea pe tine : subtitle 1, subtitle 2, si ieseau filme amuzante.
Am probleme psihice sau sunt doar nebuna?
Http://www.tpu.ro/utilizator/abuvr Ia uitati va la asta Intrebare:Nu credeti ca categoria t/a e cea mai tare?
Sambata sau duminica vine sfarsiutul lumii ce veti face pana atunci?
Si la voi in oras s-a format un degajament al unei constructii de... intr-o apa? In Bucuresti e teroare, s-a constatat o furtuna cu tunete si fulgere, si n-am putut sa-mi fac nici siesta de pranz.
Unde credeti ca o sa ajungeti? In Rai? Sau in Iad? Motivati! P. S : eu nu stiu unde o sa ajung... Ma mai gandesc si iti dau un bip daca mi-a? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat