Https://www.youtube.com/watch?v=xA2Hr6rLMcI Oare de ce se aude muzica asta? :-?
Hei,care vrea sa jucam fazan,incep eu si spun cuvantul,, peste,, :D
Lunca somnoroasa, prinul Alfa RAY25TM, si printesa readetot Dar tare multe mai vrei sa stii calaule, ii zise frumoasa printesa calaului regal, care mai din gluma ma din serios incepu sa scoata rasete...? (mai mult)
Ba, nu mai intra nimeni aici? Ce mai faceti?
Vrei ula ula?
Ce misto a fost parada Austro-Ungariei ati vazaut? Gott erhalte Franz den Kaiser! Obisnuiti sa mancati mici de 1 dec?
Daca sari in ajutor esti saritor. Explicati ce esti daca vibrezi.
Salut, vreau si eu niste glume de umilit. Multumesc
Https://m.facebook.com/Departamentul-Boa%C8%99ilor-434538753402713/?tsid=0.9843815546482801&source=typeahead Măresc pensiile...
Sunt mandru ca stau in Romania,desi sunt arab, sunt mandru ca sunt roman in pana mea, tu cat de mandru esti ca esti roman din Romania?
Care este userul tau preferat de pe TPU? al meu este...un baiat si o fata, dar nu vi-i spun :D.
Sunt un nesimtit? mi- a spus soramea ca i respingeam apeluriile ca aveam treaba si i- am spus, de doua zile numai vorbim inainte vorbeam rar dar acuma vorbim si mai rar, mi- e frica ca daca mor n-...? (mai mult)
De cate ori ti-ai muscat limba anul asta?
Stie careva o replica buna la intrebarea "stii de ce are caruciorul roti?". Sau niste glume bune in 3 replici scurte. Funda
No bun. voicredeti ca-i normal?
Cum se fluieră?:D
Mani, eu a- m observat ca imtrebarea zilei de azi din Oracol cere sa raspundem pe care simt l- am renunta daca am putea :D dar nu ne lasa sa renuntam la bunul simt! oare credeti ca insinueaza ca lumea...? (mai mult)
Care dintre voi ma iubeste cel mai mult?
Cand aveti de gand sa va lasati de TPU, sa nu mai stati deloc pe TPU? Eu unu voi sta pe TPU pana la moarte, cu ajutorul bunului admin care e foarte iertator si cumsecade.Voi?
Printul ALFA RAY25TM, PRINTESA READETOT, SI LUNCA SOMNOROASA!(PARTEA 2) Dinspre apus, se auzii dintr- o data niste pasi, erau pasii asemanatori a unor cai mareti, toata lumea se speriase de acei ...? (mai mult)
De azi înainte, oficial mi- am reînceput activitatea mea pe TPU.ro! Mai intram din când în când, în ultima perioadă, însă nu aveam inițiativa să răspund la întrebări. Dar m- am plictisit...? (mai mult)
Helove! Formati o propozitie care sa contina urmatoarele cuvinte: casă, mătura/ă, bere, amant.
Lunca somnoroasa Printul ALFA RAY25TM si printesa readetot!(in poveste sunt mentionati mai multi utilizatori TPU) O, copila dulce, dulce dulcioara, nu s- a mai intors de la primavara, la ...? (mai mult)
Ciuuu Ciuuuu. Treci in vagon!
Care este cea mai hazlie intamplare care ti s-a intamplat vreodata?
Ce ar trebui sa fac cu lumea?
De ce nu a aparut rosu?
Bă amigoșii mei... Eram pă budă și mă scremeam, așa, foarte frumos, și m-a izbit de ciment gandul acesta filozofic:Pot?
Ce poveste a-ti face cu 2 personaje de pe TPU?
Daca ar fi sa scrieti un banc in care sa specificati 3 persoane de pe TPU, care ar fi acela?
Va place noul meu nume? (sunt Yasuhide Fukui)
Imaginea de la articolul Bravo"10 semne ca laptopul tau a innebunit"o avea Mieeez. Vi-l amintiti?
Voi tineti cu post?
Simţi şi tu asta? E mirosul clementinelor, ceea ce înseamna crăciun. Voi ce credeţi ca veţi avea sub brad, eu cred ca o sa am parchet :c Well, bye
Stiti ce zi este astazi? este ziua in care ma voi ruga pentru saraci sa le mearga bine, si ziua in care voi imparti funde tuturor care m-au ajutat toata luna.
Care bauturi alcoolice la pet sunt mai bune? Polar sau Scandic Blue Label? Rieni de prune/pere sau Conte?
Ma primiti si pe mine aici dupa o perioada de inactivitate din Primvara pana acum, noi venilor :*. Dau prajituri. :3
Momentul ala cand categoria se duce pe... si esti singurul user activ de azi pe ea.
Craciun fericit ಠ‿ಠ
Unde sa imi duc iubita daca nu am banii de restaurant nici de o apa plata, ma gandeam sa o duc in canal e o idee buna? apropo e prima intarnire la a doua facem nunta ne grabim ca ea e minora ...? (mai mult)
Am cântat puțin și vreau să aud părerea voastră, vreau să știu dacă am voce :D Mă gândeam să- mi fac și o trupă. E cineva...? (mai mult)
Eu propun sa mergem la cabane in weekend- ul asta. Am gasit cazare pentru 8 persoane. Am fi 4 fete si 4 baieti. Fetele: Readetot, Jwoww, Doub, 9octombrie. Baietii: Sentimentu, Danielcareamuritdecatevaoripanaacum,...? (mai mult)
Salutare TPU si toti jucatorii de Tanki Online! As vrea sa va intreb ceva:Ce muzica preferati cand jucati Tanki si as vrea sa lasati si numele vostru si rank- ul. Muzica mea preferata:https://www.youtube.com/watch?v=cMSyNpjADZc(link-...? (mai mult)
Cine vrea sa fie dusmanul meu de moarte? locurii limitate
Dupa cat timp se increteste pielea de la statul in cada cu lumanari parfumate si sampon Palmolive? Ps: degetele mele arata ca ale strabunicului deja.
Apas soneria, nu raspunde nimeni, mai apas o data, de data asta mai insistent. Iese 9octombrie intr- un halat roz. Era nervoasa. - Ce vrei? - Nimic soro, am facut niste gogosi si v- am adus si...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti scrie underrated pe junimea?
De ce unora le e asa frica de mine incat isi fac un cont nou nout sa imi raspunda "frumos" la intrebari? Voua va e frica de mine? De ce? T_T:'(
TPU! 3 oameni si 3 canibali trebuie sa treaca de pe malul stang al unui rau pe malul drept. Barca pa care o au poate transporta numai 2 persoane deodata. Barca poate fi folosita atat de oameni, ...? (mai mult)
Cine vrea sa fie sora mea sau fratele meu pe TPU? :x Ca eu nu am frati si surori in realitate.:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
Mariuslogitech întreabă:
laptecucereale22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!