Aha, deci primesc 17 raspunsuri la o intrebare retardata si 0 la una complet normala? Logic. (._.)
. tema de interes mondial:animeurile, toata lumea este invitata de la anime lovers pana la hardcore Otaku, savvy? https://animeq.chatovod.com
Aveti chef de taclale? Mor de lenevita acuta si de nesocializare acuta... Si am strabism, si n-am ce face...si..si mi-e foame. :-?
Caracterizează-mă într-un cuvânt!
Au trecut 41 de zile de când n- am mai intrat. Știți, în 41 de zile, lumea se poate schimba. Așa am făcut și eu. M- am schimbat în sensul bun al cuvântului. Mă simt mai bine de la ultima...? (mai mult)
Cat costa un pachet de tigari Carpati? Dar o oaie?
Cum sa primesti 10 - 15 raspunsuri la o intrebare : Salut am gasit un pe mama in casa, avea ps4 si se joaca cu superman call of duty. Done:)
Baai,am revenit!:D Ce mai faceti voi?
Joci Pacman?
Https://www.youtube.com/watch?v=Spx_SpPv3l4 Va place?
Daca ti se inchide usa, folosesti fereastra?
Mai stiti melodia aia cu "Ma cheama Sorel si am capul chel..."?
Tie de ce ti-e dor?
Http://imgur.com/0P20ohc Ba Ray, nu te superi da nu m-am putut abtine.
Eram pe hol lângă niste fete. Una care se da mare desteapta, altele mai asa, mai piți. Si vin doi la ele. Le spun aia "daca voi îmi spuneti cum se conjuga verbul a oua va dam 10 lei." N- au stiut....? (mai mult)
Am nevoie de niste intrebari si provocari
Dacă ai putea să fii oricine altcineva timp de o zi, cine ai vrea să fii?
Ce îți intră pe o ureche, îți iese pe alta și îți rămâne și în cap?
Cea mai buna gluma primeste funda!
Profesorii citesc gandurile? Ajuta cumva daca iarna purtam fulare si caciuli din staniol?
Cine îmi trimite si mie o felicitare frumoasa? Ca azi e ziua mea. Fac 21. si cadou, obligatoriu 25.000.000¥ Valoare. :>
V- a iesit pe cap matematica pana acum? Am aflat cum e viata fara matematica(sunt la filologie) Ieeeee.Ce bine e sa nu mai faci nicio ora de matematica pe saptamana...Nu tu stres, nu tu probleme, nu...? (mai mult)
"De ziua ta obisnuiesti sa faci cinste colegilor?" da, o vacanta in Dubai.
Voi ce părere aveți despre întrebările puse din 15 septembrie până în prezent? 90% sunt despre teme...
:((Am inceput facultatea, ba! sunt spart de somn, m- au trezit la 6:30, ma doare splina.:((Nu stiu ce sa mai fac. Orele alea treceau asa greu.Asta e mana destinului ca am ras doua saptamani de voi ca...? (mai mult)
Eu sunt Oliver Cromwell. Fie-va teama de ascuțișul ghilotinei mele! Va ghilotineeez huehehee! :33
Https://www.facebook.com/508780792619962/videos/515795248585183/ mai face cineva așa? :))
Ieri am luat prima mea funda de pe TPU (yeeeey) :D Cum sa sarbatoresc? Dau funda pentru cel mai original/bun raspuns :** App e o mare satisfactie :)
Mi-e frig, ce sa fac? Azi nu lucrez, deci sa raman in pat sau sa ma imbrac bine si sa ies afara? Daca raman in pat ce sa fac sa nu ma plictisesc?
Drept spune guvernu', "spalati pelincute " ca daca nu vreti sa cheltuiti bani de scutece pentru copiii vostri grasi "spalati pelincute ", ce ne- am face noi fara guvern, asta- i... asta- i, dar alta,...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie poze cu glume haioase? De genul: Cu Derp si Derpina, cu Herp...etc. sa ma faca sa rad... Cel mai bun raspuns primeste funda! :)
Puneti-mi si mie provocari dar nu foarte grele va rog!
Insfarsit l-am gasit pe BEN! http://imgur.com/o1QAZoe Voi cum o mai duceti?
Daca pisica sare, sarea de ce nu pisica?
Hola amigos. ¿Cómo estáis? Cum ati petrecut de sfarsitul sfarsitului lumii?
Buna am si eu o intrebare de logica Adrian nu are nici frati si nici surori iar tatal lui mihai este fiul tatal lui adrian... ce relatie este intre adrian si mihai...
Daca apa spala sapunul, si sapunul ne spala pe maini, de ce nu ne spala apa pe maini? E o conspiratie a sapunului sau ceva? Sigur ati auzit de produsele cu nume prea evidente. Cum ar fi slap. Se numeste...? (mai mult)
De ce nu simt nimic cand ma curat cu ata dentara? Sigur problema nu e la mine.
Deschideti aceasta intrebare! Perseverent. Frumos... Rabdator, imi place Asa te vreau Chiar crezi ca vei gasi ceva...? (mai mult)
Stie cineva niste glume foarte amuzante? Fără linkuri. Ofer funda celor mai haioase glume
Daca am apa in urechi, pot sa ascult muzica electronica in siguranta?
Ma gandesc ca ati auzit de Jean Paler(comediant). Aş vrea sa ştiu cam câți bani ar cere pe un spectacol, di cum il pot contacta. Mulțumesc anticipat. :*
Cine stie ce episod din doza de has este acela in care este un clip in care o grasa canta si inoata....si are in componenta unul care se scufunda in cada si zice "contigo mi amor"? Va rog
Ce mai faceti, prieteni? Ce mai e nou?
Ba...de ce ba... De ce nu mai intra nimeni? Ati terminat liceul si v-ati angajat ă? Sau l-ati început si e prea greu? Ce mai faceti oameni nebuni? E prea frig si au inghetat circuitele la pc?
La betie, unul a lovit cu masina alte 25 de masini. Combo record
Vreau si eu sa aud intamplari amuzante de la scoala ..Eu de exemplu: La scoala la ora de franceza nua veniy dna si 5 baieti mau luat pe sus ca sa ma arunce pe geam si mam lovit spatele de banca...? (mai mult)
Buna ziua tovarasi ma poate baga cineva in junimea? Va dau si o pita.
Eu am vazut Intreaga Rusie de la mine de acasa. E o pata de mucegai la baie la fel de mare
Diavolul cand are concediu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
angel6lust întreabă:
Mariuslogitech întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat