Ce/cine va cauzeaza cosmaruri?
Când apare episodul 7 din preamărita serie RObotzi? Fundoi, bineînţeles! P. S. Dacă a apărut deja, vă rog să îmi daţi şi un link.
Dă ce nu au pus noul episod din RObotzi?
Vreau si eu niste replici tari :D
Ziceti-mi si mie niste trucuri de magie cool.Multumesc anticipat.
Care-i faza cu "pufuletii'? as dori si un link daca se poate si dau funda :)
Ce utlizatori ati vrea sa plece de pe site? ...si cine ati vrea sa ramana? (intrebare din curiozitate doar )
În vis, vine la tine o marmotă cu un c*i în frunte şi-ţi spune că dacă i-l masezi te vei trezi dimineaţă lângă oricine vrei tu, trebuie doar să-i spui. Tu îi masezi c*iul, dar uiţi să-i...? (mai mult)
Ce mai faceti bwey prieteni?
Daca ai fi un obiect, ce obiect ai fi?
Http://i.imgur.com/YasuF.png WTF?! 0 raspunsuri castigatoare? :)) 5 prieteni?:)) Si vrea sa faca parte in TPU...:)))))
Vreau niste pareri sincere, e tipu' asta amuzant sau lumea doar il pupa in dos? (Efectul 'comics' molyneux) http://www.youtube.com/watch?v=zNE40P8gv3w
Prietena mea are la status :"Tu de vei iubi pe alta eu nu pot sa te opresc dar fie-ti mila de cuvantul "Te iubesc" "sau ceva de genu...si primul' lucru la care m-am gandit a fost : 'Tu de vei iubi pe alta,? (mai mult)
Ghici ziua mea de nastere si primesti funda:> [ziua si luna:) ]
Fa-ma sa rad:> [nu ma lasa sa postez daca nu am 15 caractere.]
Dudaaaaaaaa vine jb in romania u esti taaampit?:O:O:O care are planu de batalie?:>
Ce a fumat vaca asta? http://www.youtube.com/watch?v=FyCmWp3kb6Y&feature=autoplay&list=PLDCA75D0A58226D3C&index=37&playnext=1
Ce crezi ca face acum colegul tau de banca?:> [T/A]
Hi...Im J ustin Bieber! U want tell me something?
Ma trimite mama la ABC, ce iti iau?:>
La ce va duc cu gandu' puletii? P. S. T/A, nu trebuie' neaparat sa aiba legatura cu primele 4 litere ale cuvantului! Ca deh, si eu ma gandesc la acelasi lucru...
Tu de cate ori iti faci nevoile pe saptamana? (ps. T/A)
Pina la urma a cui este moldova? Stim cu totii ca domnitorul moldovean a zis ca nu e decit a urmasilor urmasilor vostrii, asa e sau a vrut sa faca precum mai multi patroni de magazine care atunci cind...? (mai mult)
sambata este ziua unei colege. si m-am gandit sa-i fac o felicitare de mana mea... si vreau sa scriu ceva amuzant ma ajutati? ca nu stiu ce sa-i scriu dau funda!
voi ce ati face daca intr-o zi ati fi fata-n fata cu dracu>:))? PS:T/A;))
Cu ce se scobea Einstein în nas? Adică, fiind un geniu. avea ceva anume. Va rog, răspundeți, nu pot dormi noaptea!
Nu ma pot opri din ras! Este o campanie noua, sau cum? http://www.youtube.com/watch?v=7bCgDeAYFTk&feature=player_embedded
Cand e timpul cel mai potrivit sa culegem struguri?
Sper sa va placa, m-am chinuit foarte mult sa-l fac : http://i.imgur.com/Llp9j.png, trebuie sa ai o imaginatie bogata, pentru a vedea ce se-ntampla.
De ce profa de bio nu spune cuvinte care se termina in -sperma? cum ar fi:angiosperma, gimnosperma.
Ia fa-mi si mie o caracterizare a ta? (A se observa "?":)) )
Daca ai putea fii un erou, ce erou ai fii?( sa nu fie cu tipi in colanti )
Ce inseamna Cfr? p. s. t/a
Care e complimentul pe care il primesti cel mai des?
I: De ce are un politist pe noptiera de langa pat doua pahare : unul plin cu apa, si celalat gol. R: Daca ii e sete, bea apa. Daca nu-i e sete, nu bea apa.
Cum pun intrebari pe tpu.ro?
Pe care pod nu trec nici oameni, nici masini?
Ce te enerveaza pe tine?
Care este cerul fara stele?
Cine stia ca ilovemhn24 e mhn24?
Plz imi dati si mie niste glume gen "Stii bancu cu guma? Sterge-o"
De ce localurile deschise non stop au incuietori?
Dau funda la cel mai bun banc;) :*
*posteaza intrebarea din nou, pentru ca i'a fost raportata* Nu'i a mea, e a lu' Mera: http://b.imagehost.org/0605/320416_Dragon_ball_Z_MEME_Piccolo_Trollface_Vegeta_animated.gif Lol, nu...? (mai mult)
As vrea si eu sa fac un comic.Cn imi explica cel mai bine primeste o FUNDA!
Ce faceti acum ?
Daca cineva ti-ar cere sa te descrii intr-un singur cuvant, care ar fi acela? [daca va intrebati de ce am pus intrebarea asta si la S/F, am pus-o pentru ca vreau sa vad diferenta dintre raspunsurile...? (mai mult)
Ne place, ne place, ne place, place, place... Ciocolata! P. S : trivia/amuzante :-j
Ce este Romgazul?
Mereu m-am intrebat cum se pronunta Cretaker. Eu pana acum ii ziceam 'criteicăr'. Dar sunt sigura ca nu asta este adevarul divin.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!