Felicitari! Esti noul administrator al site-ului! ce schimbari intentionezi sa faci?
For bieber fans : http://2.bp.blogspot.com/-gqhaoOeMECc/TWFAm1s7xJI/AAAAAAAAAnk/nIV2iQNy4GI/s1600/justin_bieber_loolz.jpg
Http://i.imgur.com/hvg7l.png Bond vs. Van Damme
Daca ati fi designer de moda ce haina ati crea? T/A
Am o problema cu farmerama hack 1.2 :D Deci un fost coleg mi-a dat acest hack + parola. Lam dezarhivat... l-am deschis mi-am bagat username :> si cand dau sa-mi aduge marmudelele imi zice "Erorr.? (mai mult)
Tocmai mi-am cumparat pian.si nu prea stiu ce sa cant. imi dati link-uri cu mai multe partituri ( si de incepatori ) multumesc! funda :*!
Imi da-ti si mie o ciocolata?
Ce-i fratilor, toata lumea se casatoreste? Eu inteleg ca Base taie 20% din fundite, da nu ne putem casatori pentru ele!
Funda.Cn imi spune si mie servere de mod assasination adica uite asa:Teroisti trebuie sa omoare un VIP iar ct trebuie sa protejeze VIPu si sa-l duca intr-un elicopter sau masina.Pls ziceti-mi servere:D...? (mai mult)
Sunt intr-o mare dilema. Vreau sa trimit un mesaj amuzant de,, La multi ani" unei matusi care e mai nebunatica! Ajutati-ma va rog repede! mersi pup
Care a fost cea mai mare prostie pe care ai facut-o?;))
Auziti, cum e chestia asta cu gura pana la urechi, ca am incercat asta ieri si mai sa raman fara un dinte! P. S : T/A
Avertizment http://i.imgur.com/AzKOl.jpg
Vreau un statut pentru ca azi e ziua mea si vreau ceva de genul "azi e ziua mea e notat in calendar... " bla bla bla funda help me pls pupici
Ma intrebam ce s-ar intampla daca ai da accidental frontal cu bormasina peste o pastaie in timpul unui dus de vara? :)) Be bune :|
Ain't even funny, back to House M. D. http://www.youtube.com/watch?v=3zb64y6Nvs0
Problema suna cam asa: tata trebuia sa primeasca un MP3 de banca(nu stiu de ce, un fel de premiu de fidelitate) si a rupt colturile bonului inainte sa citeasca ce scrie pe el(nici eu nu inteleg...? (mai mult)
Daca tot va sinucideti in lant am si eu vreo 2 intrebari : 1: V'ati uitat la ce face ala de pe coperta "Padurea Spanzuratilor" si v-a plc? :-> 2:Care e diferenta dintre SICRIU si COSCIUG? [sau cum s'o...? (mai mult)
Ce a-ti face daca a-ti merge seara linistit spre casa si in drumul vostru va iese un extraterestru in cale?
Http://i.imgur.com/jRPAZ.png Am descoperit si eu cum pun comicuri pe site si...sunt activa:))
Executive decision un film super, cine l-a vazut, cui i-a placut?
Daca ar trebui sa inventati o culoare cum s-ar numii?
Daca ati fi o mancare? Ce fel de mancare ati fi? P. S T/A
T. p. u. stee nu tesi rogavz! Mei mii lapce, ite? Descifrati!
Invetati-va propriul vostru proverb - pe care daca vreti urmati-l.- P. S: sa fie incadrat la categoria d mai sus! Incep eu~! Cine are noroc un timp, trebuie sa stie ca se va intampla ceva rau! Cine...? (mai mult)
Care e cea mai stupida intrebarea pe care a-ti citit-o? P. S. : nu trebuie repetate si daca vreti puteti adauga si link... Eu sincer as da un link dar nu pot fiindca mi-am ales ca cea mai stupida intrebare? (mai mult)
Il iubiti pe basescu? buun. sunt convinsa atunci ascultati: geoana, ceausescu si basescu in padure toti trei se despart sa caute de mancare si stabilesc sa se intalneasca peste 2 ore.-+ - Peste 2 ore...? (mai mult)
Care a fost cel mai ciudat vis pe care l-ai avut?
Http://i.imgur.com/V7dNS.png I do this all the time.
Daca cineva te bate si te incuie in casa tu ce faci?(scuze categoria)
ATENTIE :D Va rugam frumos nu va mai sinucideti ca nu mai avem locuri la cimitir! Multam frumos de ascultare :)
Buna^^ Am si eu o intrebare: daca incerc sa intru in Metin2 sau in alt joc mmorpg imi spune ca sistemul meu nu suporta 3d graphics. Ce pot face in afara sa reinstalez windows-ul?
Buna seara TPU! As dori sa imi acordati putina atentie! :D Stiu ca este o intrebare foarte stupida, dar totusi imi doaresc FOARTE mult sa aflu : CELE MAI STUPIDE INTREBARI! :D Dau funda celui care...? (mai mult)
Joaca cineva Return to castle wolfenstein (multiplayer)?
Unde ma duci iubirea meeea?
De ce? Cel mai inteligent raspuns la aceasta intrebare primeste FUNDOI:))
Va sinucideti si lor li se rupe. Adica. De fiecare data cand unu se sinucide se va rupe ceva in ei sau cum?
Am murit, practic sunt fantoma acum http://imgur.com/s7lfz
Heii` TPU:-*! Dati'mi citate din RObotzi.;;) Chestie mareeee si portocalieeee.:x
Parctic si eu ma sinucid :D http://imgur.com/nNKvb P.S.Nu ma pricep la desen...
Frate cum se numeste costumul ala al motociclistilor din piele? Are un nume mi se pare ca incepe cu f...
Cand se va face afo.com [all for one] :))?
toataa loomea! Am o serie de intrebari la care sper sa raspundeti: 1)Ce fel de muzica preferati? a)pop b)rock c)mai lenta 2)Ce film va place mai mult? a)Hannah Montana The Movie b)Bona...? (mai mult)
Care imi spune cel mai frumos nume de cateii primeste funda+vot:P.;)
Ce lungime are o ţigară?
Ce credeti ca vreau eu?
Cand am vazut o fantoma am...(completati cu ceva amuzant_)
La sims 2 cum pot sa descarc obiecte si apoi sa le bag in joc?
Stie cineva cand si cum s-a format Romania? Eu stiu ca: Hoti, talhari, criminali (puscariasii), cercetori si curvele din mai multe tari au fost alungati si au fost adusi intr-un loc de unde nu aveau...? (mai mult)
Gata! si eu m-am decis sa ma sinucid! ce parere aveti de o supradoza de laxative?:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!