Care e definitia cuvantului,, cuvant"? Care e definitia cuvantului,, definitie"? ( P. S. ::: Trivia/Amuzante )
Sunt fffff trista :( Vreau si eu niste filmulete sau bancuri foarte amuzante :(.
puteti sa imi explicati plss si mie cum se fac credite la imvu? adica stiu faza cu catelu si faceboock`u da restul? stiu si ceva de refer a friend mi-a mai explicat cineva da nu am inteles ...? (mai mult)
Nah hai...ca mi-ati dat de m-ati julit(nu ne mai batem)
Cum vi se pare al doilea comic pe care l-am facut? Dau funda http://i.imgur.com/F1AEX.png
Ce parere aveti despre jamaica?
Care vrea bataie? Sa stea la rand...
Imi puteti da si mie un site de unde pot downloada gratis :"neighbour from hell" prima varianta(full)? sau daca il aveti voi si mi'l puteti trimite si mie? va rog :) (funda)(help):o3
Ma doare capul de la bautura. Ce sa fac?:((
Cum se face prajitura cu banane? Trivia/Amuzante
Intr-un nuc sunt nuci. Iei un bat, lovesti nucul, insa in nuc nu mai sunt nuci dupa ce le lovesti si nici pe jos. Care este explicatia? P. S Trivia/Amuzante
Http://www.youtube.com/watch?v=8jtVtkyMm1w&feature=related Sa mor eu daca nu am ras cu lacrimi! dar oamenii aceia sufera voi?
Pot da render la un video in 4k in sony vegas pro 9 sau 10? Daca da, cum? tutorial, ceva? xD dau funda
Cum pot sa dau render la un video in rezolutia 4k in sony vegas pro 10 sau 9? [le am pe ambele]
Ce parere aveti? lumea va accepta ca pamantul sa fie condus de veri chip?(daca ati auzit de el ). Eu unul zic ca nu
Cu ce faceti voi comice? Ca in paint mie nu imi ies de niciun fel deloc.Va rog ziceti-mi si mie. Cea mai mare funda+vot.
Cred ca sunt singurul care crede asta: http://i.imgur.com/bbMbQ.jpg
Continuati povestea aceasta: Mergeam prin zapada, parca zburam... P. S.:sa fie funny
Ca sa raspund lui Gabrielle si lui kamy eu am doua prietene AiaBunaDarNebuna si Bastet. nu am voie sa am doua? imi place mai ales cand le mangai pe spate sau le fac masaj in talpa.
Ce facem copii cu animalele(la propiu) astea care se tot imultesc asa p'aci prin Trivia /Amuzante?
Aici puteti afla cum va cheama pe japoneza, daca doriti sa aflati asta, desigur. A -ca; B-tu; C-mi; D -te; E -cu; F -lu; G -si; H -ri; I -ki; J -zu; K-me; L-ta; M -rin; N -to; O -mo;...? (mai mult)
If you'd be a superhero on TPU... ce puteri ai avea? Și cum ai arăta? PS: Fără tipi în colanți, vă rog
Băi, ce căţeluş să aleg? Pe căţeluşul: -@CatelushLoveCatelusha? -@expertzoolog? -@Catelushul? Sau să îi las baltă pe toţi?
Ce parere aveti? http://mascarit.ro/marea-rapperitza-2/ eu mor de ras =))
Exista vreau comicar care sa imi faca un comic personalizat
M-am plictisit, spuneti-mi si mie niste comicari buni
Daca indoi si dezdoi de cateva ori o sarma, ce efect secundar apare dupa deformari plastice repetate?
Sunt cam mica si nu prea stiu de-astea.Am o curiozitate ce ma macina de ceva timp:Oare mama mai e virgina? Dar mamele voastre mai sunt?
Cine sta pe canapeaua mea?:))
Catelusha, te iubesc Fara tine nu traiesc Si un os iti daruiesc Pentru un pupic cersesc. La pisici latru acum Ca sa uit de suparare Inima mea este scrum, Tensiunea este mare. ...? (mai mult)
M`am indragostit si am fluturi in stomac. Cum ii scot?
Bastet! Am puzderie de pizza cu rahat. Fa-mi si mie cateva servicii si ti le dau pe toate tie. Ce zici? Te bagi? Daca ghicesti ce vreau de la tine, ti le trimit printr-un mail:D
Care e diferenta dintre un cocalar si un muppet?
Care e diferenta dintre o dama de companie si o ursoaica panda?
Cine imi poate spune ce se intampla in filmuletele astea? http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/ai-curaj-sa-vezi-cel-mai-scarbos-lucru-de-la-2-girls-1-cup-incoace-1-intra-pe-google-2-scrie-blue-waffle-3-apasa-ma-simt/...? (mai mult)
Iustinel chiar a dispărut?! *vrea să-l dea în urmărire* E linişte de ceva vreme pe aici.
Sa nu va ganditi la prostii http://i.imgur.com/KVovo.jpg
Care vi se pare cel mai amuzant cuvant romanesc? [trivia/amuzante]
Mi-ati vazut cumva musca? Am pierdut-o pe aici pe undeva...
Cleverbot: Lasa figurile. De ce ai mintit? eu: Cand am mintit? Cleverbot: Mic sau mica? eu:Mare. Cleverbot: Really?! Mine is too. [=)))))] Really?! Mine is too. eu: Cat de mare? Bot: Mare. eu :...? (mai mult)
Catelusha, vrei sa fii cu mine?
Care credeti ca e un webkinz mai dragut? panda mov, panda rosu sau catelusul tie dyed?
Continuati :. Beau, n-adorm. Suna telefonul e langa calculator...;;) continua cea mai buna funda atentie trivia/amuzante! :x
Voi cum va spalati pe dinti?
Andra e tiganca? Voi de unde stiti? am pus la trivia /a muzante ca sa nu mi se stearga intreb.
Cine imi zice cea mai tare gluma din lume primeste funda de la mine :D p. s Sa fie originala nu una luata de pe net :D
Pentru ce s-a inventat scoala?:-?(trivia/amuzante)Fundoi:x
1care este culmea uitatului? 2culmea rabdarii 3culmea presedintelui 4culmea marilor (apelor) daca stiti bine daca nu iar-i bine
De unde pot descarca aplicatia aceea cu raze x in care vezi oamenii goi?
Catelusha, latra-mi putin ca mi-e dor de tine...Bow-wow...Preferi oasele sau biscuitii pentru caini?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!