L-am intrebat pe un baiat ce meserie mi s-ar potrivi. Si el a raspuns profesoara :| La ce se referea mai exact cand " mi-a ales " meseria asta? Va rog raspunsuri sincere si cu bun simt.
Cine imi spune si mie un banc ca sa cad jos de pe scaun ii dau o fundita:))
A observat cineva ca pe site exista 43 de persoane cu numele JustMe (respectiv justme)? Daca vrei sa cauti una, de unde stii care e?:))
Ce înseamnă s-o arzi în creț? Am auzit la niște copii mai mari. Să știți că eu sunt în clasa a IV-a și vă rog să nu faceți mișto de mine!
Http://www.pulamea.net/ia-de-la-basescu/ cel mai inteligent caine =)))) nu e nimic pworno in legatura cu denumirea site-ului :)))) ce parere aveti? :))
Imi dati si mie niste bancuri amuzante? Cele mai amuzante primesc fundita.
Dati-mi site-uri cu bancuri buneee.adica ceva de genu sa inceapa sa ma doara burta de la ras :)). funda:)
Stie careva sa-mi zica de unde isi trag numele Insulele Canare?
sh pan` la urma ati facut rost de id lui aleksei? baiatul ala din bucuresti care a participat la "comanda la mine" pe 22.11?:)) lasati`mi sh mie id lui:)[=))]
Funda pentru cei care ma conving sa le dau funda >:)
Inca o intrebare de ales: 1. Bun sau rau >:)? 2.Photo sau video :D? 3. Lady GaGa sau Madonna >:p? 4. Engleza sau franceza? 5. Fast food sau mancare sanatoasa? 6. Caine sau pisica? 7. Plimbare pe...? (mai mult)
Ce parere aveti despre reclama aceasta? http://www.youtube.com/watch?v=5MGG6AnbbrM mie imi place muult :x o cant in fiecare zi la scoala :))))
Sa va pun niste intrebari :P 1. Cum te numesti?:x 2. ce ai alege dintre : a) televizor; b)calculator? 3. Ce faci? :> 4. Iarna, vara, toamna sau primavara?:) 5. Timp liber sau incarcat?; )) 6.Mess...? (mai mult)
Ce obicet/animal/nume cu litera "r" va trec acum prin minte?:-?
Care este culmea unui calculator? Cand software-ul din el valoreaza mai mult decat hardware-ul din el!
Cine imi spune o intrebare intrebatoare primeste fundita...
Care descifreaza primul mesajul:333886632! Funda! Un indiciu:O sa te ajute telefonul!
Vreau sa fiu si eu la moda si pun si eu o intrebare cu alesul... 1. Acasa sau la scoala (pf...mai intreb?):d 2. Munte sau mare? 3. Vara sau iarna? 4. O baie in piscina sau schiat? 5. Color sau incolor? 4.? (mai mult)
Hey TPU:x Ce alegeti dintre: a) banana b)capsuni c)mere?
Credeti ca v-om avea zapada mare iarna asta? funda :)
Am o ghicitoare pentru voi. Primul care raspunde corect si aduce si argumente primeste funda! In vestul salbatic, intr-un bar la o masa cu trei picioare stau trei tipi suspecti care joaca poker. La...? (mai mult)
Ce ati face daca var urmari moartea?
Am chef de ras.sa aud niste poveeeesti amuzanteeee :)):)):))
Sall TPU` >:D< prima mea intrebare!:) ce parere au baietii despre UGG's?:))
Uratzi`mi noroc, va rog! Am mare nevoie! Merci celor care`mi tzin pumnii :-p
Vreti fundita? De ce? Funda...
Sunt nervoasa... Ce sa fac? Fundita...
Cine se gandeste primul la acelasi cuvant camine are funda.
Cum pot sa fac iluzii optice? Am cautat pe net si nu pre gasesc! Sau nu caut eu cum trebuie!
Voi mai mergeti cu colindu? eu da{cls a8a, 14 ani] mai merg ca e funny:P [daca vreti scrieti sh voi cls sh varsta:))]
Cum se numeste omul destept in America? [Dau Fundita >:D
Buna :) am o insigna dubla la vanatoarea de vampiri (TARUS). Face cineva schimb(pe astea nu le am : Scut, Tulpină de trandafir, Oglindă, Săgeată de argint)?
Ce zodie sunteti? Cine este zodia mea fundita :D
Care credeti ca e cel mai amuzant episod din fernando "in puii mei":))?
Am de la o amica pe hi5, 3000 de cadouri.cum pot sa le despachetez mai repede?
Sa va arat convorbirea mea cu babybeadles478(cica e miley cyrus_ Instant messages are being archived on this computer. View Full Archive (Alt+ Shift+ V) Archiving Preferences (Ctrl+ Shift+ P) oana...? (mai mult)
Vi s-a rupt pantalonii pe strada...(continuati propozitia)=))))
Continuati propozitia: Valeu ce m-o batut mamuca pentru ca...
Buna cine joaca Vanatoarea de Vampiri? Cine are dubluri la urmatoarele insigne:"Apa Sfintita", "Scut", "Usturoi", "Tulpina de trandafir", "Carte de vraji", "Oglinda", "Sageata de argint", "Soare", cine...? (mai mult)
Cine imi spune si mie unde este,, Buticul Misterios" de pe Lady Pupular? Fundutoi!:P
Ce s-ar intampla daca s-ar interzice prin lege folosirea cosmeticelor?
Continuati poezia:"Si daca ramuri bat in geam..." Dau funda la cine da cel mai tare raspuns.
Poezie in Franceza:Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai...? (mai mult)
Uratimi plss noroc an nevoie! Funditzuca!
Exista un promo pe disney chanel cu o pisica in copac care sta pe o creanga si apare o tinta pe langa ea care impusca niste ratuste si la final pe pisica.Cum fac si eu rost de promoul acela. Un link...? (mai mult)
Care imi da niste citate despre prieteni? dau nu :prietenul la nevoie se cunoaste...nu de aleaaa de astea :XXX :Cand totul se darama in jurul tau, aminteste`ti sa nu`ti para rau, aminteste`ti de ce`ti? (mai mult)
Continuati poezia Eu stateam si ma uitam...
Care stie niste jocuri
pentru cei care se joaca vanatoarea de vampiri (Kubeti), daca ati fi doritori de schimb de insigne dati-mi un mesaj Eu am de dat pentru schimb : Carte de vraji usturoi, soare si oglinda In...? (mai mult)
Faze amuzante de pe net?:))cea mai tare faza ia funduloi:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!