Merg intr-o excursie de 3 zile, iar noi avem diriginta de geografie, ceva niste glume, sau culmi despre geografie! dau funda
De ce unii barbati nu dorm noaptea? Oare pazesc femeile?:D
Un material interesant: http://www.youtube.com/watch?v=hx5l4c_EQ4I Pentru ca EU il iubesc pe Basescu... in gura:> Sunt eu singurul?:)) Oare cand lasa Romania in pace?
Ce lucru trasnit vrei sa faci vara asta? Eu nu am nici cea mai mica idee... vreo sugestie?
Participi la un alt concurs de alergari pe o pista de 200 de metri in linie dreapta. L-ai depasit pe cel de pe a doua pozitie.In ce pozitie te afli?
Cine imi poate da un site cu avatare misto? dau funda
Aveti dusmani?
Cam cat costa Samsung Georgio Armani?
Super funny!:))))http://www.youtube.com/watch?v=1Y9AXp-ld0Y&feature=related
Ce porecla imi poate pune mie prietenul meu? Ma numesc Alina Dar eu lui? Se numeste Cosmin Pentru cele mai faine dau funda
De ce stau gainile pe gard?
De cate picioare ai nevoie ca sa ingropi un creion? :-/
Buna :)). Ce porecla ar putea sa`mi puna prietenii daca ma numesc Alexandra :))? dau fundita care imi place my mult;)).
CE MAUSE TASTATURA SI MOUSEPAD AI DE GAMING? Eu am razer lachesis (mouse), razer goliathus(mousepad), razer tarantula(tastatura) Voi ce folositi?
Sallz Ce porecle s-ar potrivi pentru numele Razvan. Dau funda. P. S. : Daca ajutati, veti fi ajutati si voi la randul vostru, capis?
Stiti porecle pentru numele Oana? La cea care imi place cel mai mult dau fundita.
Ce e aia o stererograma?
Scrisoare unei mame blonde catre fiul sau ...? (mai mult)
Am dovezi! Vă demonstrez că: - alcoolul + manelele + tutunul vă pot pune într-o situaţie penibilă http://www.youtube.com/watch?v=tS3VE7KeLJg& feature=related - nu trebuie să vă mai odihniţi...? (mai mult)
O urati pe Miley Cyrus? Eu da.
Ce inseamna, pentru un canibal, o femeie gravida? :D funditzica cine imi da un raspuns corect si inca o intrebare haioasa :D
Cine imi zice bancuri foarte amuzante primeste fundita.
Cred ca toti stiti sprayurile acelea care coloreaza parul as vrea sa stiu daca mi.ar recomanda cineva acest lucru si daca degradeaza parul in vreun fel? multumesc anticipat
=)) dansul pisicilor :))http://www.youtube.com/watch?v=QuPwwGEeSLo&feature=related
Daca am visat azinoapte* ca ma plimbam prin Los Angeles intr-o masina luxoasa si il aveam ca sofer pe Zac Efron si ma urmareau paparazzii cu elicopterele inseamna ca o sa ajung acolo? :-? Si daca am mai...? (mai mult)
Scrieti aici cateva bancuri! Dau fundita cele mai amuzante!
Care e culmea sexului animalic?
Sta un caine pe trotuar. Langa el un vas cu mancare. Cainele este sanatos si flamand, totusi nu mananca mancarea, din ce cauza?
Ce vedeta urati? Eu o urasc pe hannah prostovana...va rog sa nu incepeti cu genu de raspunsuri ca date ***** de narod cum sa nu iti placa hannah montana? fiecare isi zice parerea...
Care e diferenta dintre un frigider si un veceu?
Participi la un concurs de alergari pe o pista de 100 de metri in linie dreapta, daca il depasesti pe ultimul, in ce pozitie vei ajunge?
Cand spune un profesor de matematica "10+10=10"?
Ati facut vrodata dus/baie la lumina lumanarilor? Nu nu nu ma refer la noptiile alea romantice pe care le petreceati candva:)) ci cand ati fost nevoiti sa va faceti treaba pe o pana de curent.
Din ce se face rahatul? :-?
Cand cere un barbat mana unei femei? fundita :> :> cine va stii :D
De ce e lumea rea?
Salut tuturor. :) Am si eu o intrebare, adica mai mult e o curiozitate. :P Deci, oficial suntem in sezonul de vara, nu? Ne gandim sa mergem la mare, la strand sau oriunde se poate face plaja ca sa ne...? (mai mult)
Ce bancuri stiti va roog spuneti-mi bancuri, jocuri, jocuri de carti si explicati-mi si cum se joak. multumesc
Ce cauta o blonda intr-o camera rotunda? FUNDITZZAA :x pentru raspunsu corect :>
Sot si sotie se certa cand sotul vine iar beat acasa el: proasto, curvo, urato ea:betivule el:da dar mie imi trece daca dorm 2 ore
Hi!:D Unde au femeile parul negru si cret? :)) :))
Buna... Care este diferenta intre o sticla femela si una mascul?
Care e cea mai umilitoare intamplare petrecuta in public? Eu chiar azi cand veneam de la scoala, mi-am bagat mana in pantalonii:))sa imi ridic un pic chilotii si un om era la gard si se uita la mine:))....? (mai mult)
Ce incepe cu,, p" se termina cu,, la" si se balangane? funda pentru primul respuns corect:))
Am auzit recent o expresie,, rizi ca prostu-n tirg,, Acu' stau si ma intreb, cum ride prostu in tirg?:-/:-?
Am gasit recent un video pe net si am ras cu lacrimi desi este cea mai mare prostie pe care am vazut-o pe YouTube. Am sa postez linkul mai jos, dar inainte vreau sa precizez ca video-ul contine o multime...? (mai mult)
Voi mancati pizza cu paine sau altceva?:D
Daca fata este pitipoanca. atunci baiatul ce este?:))
Avand dificultati financiare, o blonda s-a hotarat sa rapeasca un copil pentru a incasa rascumpararea. a mers intr-un parc, a ademenit un copil in spatele unui copac si a scris urmatorul bilet:"v-am rapit...? (mai mult)
Hallo! M-a sfătuit un ecologist să-mi fac curat în casă, şi gunoiul să nu-l mai arunc pe podea, ci peste geam dacă vreau să scap de gândaci şi şobolani. A-ncercat cineva metoda asta, şi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?