O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei... s-a indragostit de el la prima vedere. Cand? (mai mult)
[Concurs]...De Ce Va Place TPU? ( cine descrie cel mai frumos primeste fundita)
Va plac farsele lui Daniel Buzdugan?
1. Cand am fost copil am fost fortat sa ma spal. 2. Cei care se spala sunt niste ipocriti, pentru ca se cred mai curati decat restul. 3. Sunt atatea soiuri de sapunuri si este asa de dificil sa-l alegi...? (mai mult)
Care e deobiceei scorul, cand jucati pool me messenger? Castigati, pierdeti? Cat la cat?
Sunteti cocalari/pitipoance?
Daca toti intreaba: "Cum sa devii expert?". Normal, sunt diferit. Eu intreb: Cum poti sa fii suspendat?
Pun si eu o intrebare chiar prosteasca dar ma macina curiozitatea: cum se masturbeaza cu periuta de dinti? am vazut o multime de raspunsuri si intrebari in care se specifica asta, dar nu-mi pot imagina....? (mai mult)
Cine imi spune niste statusuri de pus la messenger?
Buna! Asa din curiozitate : pe cine v-ar placea sa vedeti parodiat?
Daca la nastere orice copil are sanse de 50% sa fie baiat si 50% sa fie fata, iar pe suprafata globului sunt 51% femei si 49% barbati, ce concluzie se poate trage?
Am vazut ca tot cere lumea id lui miley sau hannah montana...ma gandeam sa ii fac eu unul ca sa ajut oamenii de aici, se pare ca au mare nevoie. Exista un avantaj si un dezavantaj: vor putea discuta direct? (mai mult)
Ce naibii o-i fi asa frumos? A vrut un doctor ginecolog sa ma angajeze pentru avorturi spontane.Cind ma duc in vizita la cineva ma roga insistent sa nu intru in baie pe motiv ca e singura oglinda care-o...? (mai mult)
Cum se numesc desenele alea animate care erau mai demult pe Minimax cu un baiat care merge intr-o zi la un magazin cu animale de companie si isi cumpara o salamandra albastra care denevea uriasa cand primea...? (mai mult)
Ce voci, ce idee, ce chestie...Pe proTv, Cu gazetaaaaaaaa =)) penali =))http://www.trilulilu.ro/happyfishtv/61b2cb9967d441
Haideti fetelor sa ne strangem ca pe vremuri si sa jucam sotron! Cine e cu mine ca am dreptate eu?
Are you the one?
Care este culmea culmilor ?
Ziua bună, comunitate! Am o nelămurire. Câtă bătaie trebuie să mănânce în mod normal o femeie, astfel încât să nu fiu acuzat de discriminare față de altele mai mult sau mai puțin bătute?!...? (mai mult)
Am sa va pun puterea de intelegere a fiecaruia la incercare.Care credeti ca este cel mai "obtuz"om de pe site.Eu zic ca harciog pentru ca are nesimtitul naibii puterea de a lasa o intelegere la jumatate...? (mai mult)
Sa trecem la masini. I-am schimbat toate arcurile si telescoapele.Arcuri duble. I-am schimbat cutia de viteze si toata bucseraia, i-am facut motorul beton cu miinile mele si ca garantie la toate m-a oprit...? (mai mult)
Citeam intr'o carte ca una isi inchipuia ce ar face daca ar incepe o creatura(de preferat om) invizibil sa o dezbrace. Voi ce ati face? Eu inca nu m-am gandit:))
pe sora mea de trei ani o cheama diana.eu am inventat porecla didi.acum toti o striga asa. ce sa fac? cand o intreb cum o cheama la prenume ea imi zice ca o cheama didi.cum pot sa o dezvat ca sa nu...? (mai mult)
Cum va explicati ca in Bucuresti Soseaua Viilor trece prin zona cu cele mai multe cimitire din oras? Acolo ar fi si cimitirul Bellu, si evreiesc, eroii revolutiei etc. Cum s-or fi gandit ei sa denumeasca...? (mai mult)
Romania a trimis ajutoare in TAHITI! Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca...? (mai mult)
Daca ar fi sa traducem, Hannah Montana ar avea numele romanesc Ana Munteanca? sau Muntenia?
Ma gandesc sa'i fac cadou unei domnisoare si va intreb : Exista un cadou mai frumos pentru o femeie? http://www.youtube.com/watch?v=WhwbxEfy7fg
Ati auzit de masinile viitorului care sunt deja pe piata? se incarca la fel ca un telefon mobil.Intrebarea mea e urmatoarea: daca esti la amici sau in bar, ce scuza poti gasi pe langa telefonul care ai...? (mai mult)
Mai oameni buni, un copil de vreo 12-13 ani tipa dupa o fata ceva care pe vremea noastra ar fi fost o virtute pentru ea dar iata ca pentru ea s-a dovedit a fi o jignire imensaMai precis, el; -Bai "nefacuta...? (mai mult)
E vreo unul sau una "loviti"la cap? Eu am fost de vreo citeva ori in copilarie.Se cunoaste?
Ce limba ai vrea sa inveti?
Am chef de stirnit contraziceri sau chiar mai mult la rubrica stiinta si filozofie.Merg la sigur daca pun o intrebare despre credinta?
Guvernul Romaniei, avind in vedere ca unele dintre drepturile salariatului este de a primi cite o prema pentru marile sarbatori, acum de paste s-a hotarit sa dea o ordonanta de urgenta pentru ca productia...? (mai mult)
Cu ce rimeaza misto?
De multe ori se posteaza o intrebare despre un anumit lucru si imediat dedesubt apare reclama la un anumit cadou pentru paste care costa cam atit, incit de 2 ori m-am pomenit intrebimd; -Numai atit?, ...? (mai mult)
Ce farse ati facut sau veti face de 1 aprilie?
Ce se intampla daca iti scanezi capul?
Spuneti si voi niste glume!
Va intreb si eu daca e permis sa va izbucneasca risul in public de o chestie spusa de un copil care nu-l putea pronunta pe r? Iata ce cinta; "Pe sub deal pe sub paduie, Tec fetitele la samd."Mi s-a atras...? (mai mult)
Test funny: http://funnyblog.ro/problema-de-logica-ai-dreptul-la-o-singura-intrebare/ :). Cel mai amuzant si original raspuns primeste fundita :D.
E o gluma, nu? :)) http://cumsaslabesti.com/diete.Dieta+cu+10+boabe+de+orez.html. credeti ca unii oameni chiar ar urma aceasta "dieta"?
Este folosit in limba romana cuvintul ["hot"(subst/adj)-ala care fura] in formule de alint?
De ce pisica are par?
De ce pestera nu are nici un peste?
A fi sau a nu fi? Da, aceasta este intrebarea.
Va plac :)) http://www.statusuri.ws/search/statusuri+scurte?
Citeam niste intrebari pe site si mancam biscuiti si deodata explam "extraordinar", eeeh si ce-mi vine mie sa analizez cuvantu asta. Si am ajuns la concluzia ca este un cuvant urat. Deci e format din...? (mai mult)
Cum e corect "asemui" sau "a se mui"?
Care sunt cele mai amuzante farse?
Cum se numeste filmul? http://www.youtube.com/watch?v=rYeK3z86gqI
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?