De Becali nu faceți haz! Nu e frumos! Măcar la întrebările mele, vă rog.
Nu fac haz. Nu am nimic cu el. Chiar nu mi se pare corect că a intrat în închisoare ( având în vedere că Huidu a omorât 3 oameni şi este în libertate ), dar nu găseam altceva care să aibă iniţialele J.B. ( fără Justin Biberon ).
Aha! Jeleu Beat.
Știu. Știi că Gigi Becali e machidon?
Nu
Destul de ciudat.
Nu ştiu prea multe despre el. Însă ştiu că a ajutat mulţi oameni nevoiaşi. Ţin minte şi acum când am văzut vara asta la TV că i-a cumpărat o casă unui copil care stătea cu bunica lui. Nu mai zic de dulciuri, haine şi jucării. Copilul i-a cerut şi un calculator şi i l-a dat şi pe ăla. Şi acum este la închisoare. Mda... România...
Nedreptate pură.
Vinul JB vine de la BJ doar ca este inversat ca sa nu-si poata dea seama toata lumea, dar oricum este destul de evident.
Bine că nu se cheamă „ASD", că atunci chiar că ar fi fost vai de gustul lui de vin!
Asociatia Studentilor in Drept?
Prea frumos să fie adevărat. Mai gandește!
Alt Sutien Distrus?
și nu.
Renunt.( desi stiu ca e Ashadow)
Acum nu te mai simți flatat?
Nu.Asa m-a facut mami: un copchilut mai nesimtit.
N-am spus-o cu răutate, dacă asta intenționezi să crezi.
Ar fi fost mai interesant daca o spuneai cu rautate.
Nu-mi place cand oamenii sunt răutăcioși cu mine, așa că nici eu nu vreau să fiu răutăcioasă cu alții, mai ales cu tine!
Dar de ce mai ales cu mine? ce ma face asa special?(pe langa inteligenta, amuzament, gusturile perfecte in special la poze, modestie si restul calitatilor mele)
Dar nu ești doar tu. Tu ești printre cei mai apropiați prieteni.
Auci.
Ce? De ce faci „auci"?
Nu,nimic,ma doare degetul pentru ca mi l-am bagat in ochi.
Oare?
Nu ma crezi?
Nu știu.
Hai ca te ajut eu:
Tu: Nu, nu te cred.
Eu: Inteleapta alegere.
Să mă ajuți cu ce?
Te ajut sa te decizi ce sa îmi răspunzi
Accept.
Ce am făcut? Ce? Cum de domnul Ashadow nu mai vorbește cu mine?
E finala Master Chef, şşşt.
O să caștige Aida.
Am văzut. Pff şi eu care ţineam cu tatuatu'...
Eu nici măcar nu mă uit la Master Chef și am știut cine câștigă.
De la... jigodie betiva poate...Cu toate ca este foarte cunoscut iar la petreceri este des intalnit, chiar si tata bea JB. Si cica unele sunt contrafacute O.o
Și pe lânga asta sunt și scumpe. 75 de lei sticla.
De la... jeleu de banane? Nu stiu, n-am gustat, dar poate au gusturi asemanatoare
De la Justin Bieber? Nu. E J.B. Becker. Initialele J si B cred ca sunt de la numele celui care a pus bazele cramei "JB". Nu ma intreba mai multe, ca nu stiu prea multe despre vinuri asta a fost o intamplare ca am stiut
GFantastikBaby întreabă:
LisaJulie întreabă: