Nu am timp prea mult de bancuri dar... ![]()
Un tip si-o tipa in pat …
Actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei!
Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate
Tipa ii deschide geamul si sare!
Dupa un timp se aude un ciocanit la usa.
Tipa deschide.
- In usa, tipul cu hainele in brate
- Fa nevasta, dar stresati mai suntem! ![]()
Un rrom avea o super tiganca de nevasta, dar avea o problema. Nu i-o sugea sub nici o forma. Satul tiganu de rugaminti se duce la un sexolog sa-l sfatuiasca:
-Dom'n doctor, am incercat cu bataia, cu vorba buna, nimic nu merge.
Doctorul:
-Auzi, ii plac dulciurile?
-DA.
-Da-ti pe jumate de p*** cu frisca si pe cealalta cu ciocolata si o sa o ia sigur. Vin-o maine si spune-mi ce ai facut.
A doua zi tiganu la doctor.
Doctorul:
-E, a luat-o?
-Ar fi luat-o ea, da ce a avut loc de copii? ![]()
Examen la Academia de Politie...
Unuia dintre candidati ii cade intrebarea: 'Ce se intampla cu apa la 100 de grade Celsius?'
Cum n-are nici cea mai vaga idee despre raspuns, candidatul mimeaza o durere de burta si ii cere voie examinatorului sa mearga putin la WC.
Acolo, pune mana pe telefonul mobil si il suna pe taica-sau (care era mare colonel in Ministerul de Interne) si il intreaba:
- Auzi, ba' tata, desi ziceai ca totul e aranjat, se pare ca astia vor sa ma termine! Acu' ma intreaba ce face apa la 100 de grade Celsius! Ia zi-mi tu repede, ca daca nu stiu am pierd examenul si va mai stau un an pe cap!
Dupa cateva momente de gandire, tatal-colonel ii raspunde:
- Draga fiule, habar nu am ce se intampla cu apa la 100 de grade Celsius! Dar, sunt absolut sigur ca la 90 de grade. face un unghi drept!
De ziua soacrei, Bula se prezinta cu un pachetel într-o mîna si cu o pusca în cealalta.
- La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
- Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci?
- Pai de gauri în urechi nu ai nevoie?
Maria vine din Germania, unde a lucrat ceva timp si despacheteaza lucrurile.
- Aiasta ce-i tu, Marie? intreaba tata-su.
- Aista-i mixer. Pui numa' farina si laptele si le-nvarte singur.
- Mire-se Cluju'! zice tatal. Da, aista ce-i?
- Aista-i un cuptor cu microunde. Pui strachina cu mancare in'lontru si minten' s-o incalzit.
- Lucru mare! Da' aceia ce-i? intreaba tatal.
- Vibrator. Pai, stii dumneata, ca acolo in lume, amu nu-ti mai traba omu' tau, ca-i dastul sa ai una d'asta, s-apai ii dastul.
Apoi, obosita fiind, Maria se duce la culcare. Batranul iese pe prispa casei, aseaza doua scaune, pune doua pahare de horinca, se
aseaza pe un scaun, iar pe celalalt aseaza vibratorul.
Trece pe langa poarta Gheorghe:
- Sa traiesti, Ioane, ce mai faci?
- Ia, stau la un pahar de jinars cu ginerele!
![]()
Mieeeee
Un pitic intru-n autobuz ii spune unei domnisoare:
-Va dati jos?
(domnisoara) - Da!
(piticul) -Cu ce ca miroase foarte frumos!
MIE
periuta de dinti spunea:cred ca am cea mai murdara meserie din lume,la care, HARTIA IGIENICA:
da, asa este! ce nesimtita e hartia igienica!
LisaJulie întreabă: