| Alexutzapoopuic a întrebat:

Ai baga mana in rahat de caine pentru 50 de lei?

Răspuns Câştigător
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ce-mi mai place cand ii mai vad pe toti ipocritii astia cu "nu domne, asa ceva? niciodata!"
Mai taceti dreacu ca ati fi in stare sa va bagati mana in rahat si pentru 10 lei daraminte pentru 50 de leilaughing
Auzi la ei...cica prea putin!
Foarte multi oameni au fost, pana acum, omorati cu brutalitate pentru mai putin (malai) de atat dar noo fac pariu ca voi sunteti copii de bani gata care primiti (de la taticutu si mamicuta) cate 50 de lei pe zi asa...stand degeaba.
Voi astia (despre care am mentionat ma sus) faceti umbra degeaba pamantului si o sa deveniti niste legume in viata (vorba vine).

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Ce dreptate poti sa ai. In sfarsit cineva rational care judeca, nu doar vorbeste sa se afle in treaba. Ei zic asa ca sa se apere sa nu cada intr-o postura mai maleabila decat cea in care sunt acum daca ai nu stiu ce initiativa esti nu stiu cum, daca faci chestia aia incep toti sa rada de tine ca de ce, cum, nu se poate si asa mai departe. Ce persoane enervante... Zic asa deoarece nu au cazut vreodata in saracie sau ceva de genu ca sa faca asta, cand o sa li se intample vor vedea ei capatul drumului si nu vor mai ajunge aproape. Oricum eu sunt doar un copil naiv... nu ar trebui sa spun toate lucrurile astea unor persoane care nici nu pot sa puna logica intr-o propozitie decat daca au note bune.In realitate niciodata nu am vrut sa atrag atentia celorlalti, sa fiu cel mai tare sau nu stiu cum, am vrut sa nu fiu recunoscut deoarece daca as fi recunoscut de o persoana m-as bucura, mai bine ma bucur mai tarziu decat mai devreme caci este mult timp. Rationamentul, bunul simt sau altele nu le pot avea multe persoane de fata, daca te iau la misto se cred mult mai inteligenti, pana te enervezi pe ei si le tragi una de ii faci plini de sange si dupa nici nu te mai baga in seama, te evita. Lucrurile astea marcheaza multe, pana si un copil care nu a avut un parinte sau pe amandoi ar trebui sa aive acest rationament. Cand stau si vad toti bulangii in Romania asta care se cred extrem de smecheri imi vine sa iau pistolu sa ii omor pe toti laughing.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Ai dreptate, eu una cel putin n-am dus-o niciodata rau din punct de vedere material adica nu ca m-as scalda in bani insa parintii mei au un trai decent pot spune deci, cu alte cuvinte, nu stiu cum e sa nu ai o chifla in stomac (vorba vine) insa imi pot imagina cat de rau este, ce sa mai spun...
Eu am comentat deoarece am vazut ca nimeni nu are curajul sa recunoasca si daca exista un lucru care sa ma zgarie pe creier ei bine atunci aceea este ipocrizia (ce-a de toate zilele, Amen!).
Cat despre ultima ta propozitie, stai calm baietas ca ignoranti, ori cum le spui tu bulangii, se gasesc in toata lumea nu numai in Romania.
Numai bine.

Este adevarat, nu numai in Romania se gasesc acel tip de oameni. Si se mai zice de ce suntem rasisti cu tiganii, care acum daca vrei te injunghie pe strada. Pai si eu la fel, este adevarat si la mine asta, parintii mei chiar au dus-o destul de bine prin anii trecuti dar de cand a venit criza asta ne-a cam marcat pe toti. Nici eu nu stiu la faza cu chifla, doar ca vad mereu la televizor si cand trec pe langa alte curti sau blocuri si vad ca unii oameni nu pot avea un beneficiu financiar asa de mare. Eu nu pot sa inteleg ceva la mine laughing, pe internet parca gandesc mai mult decat ar trebui iar in vata reala nu sunt decat un copil obisnuit laughing. Cred ca mi s-a intamplat ceva...

Eu cred ca stiu ce ai, cred ca in viata ta reala (nu ce-a de pe net) esti mult prea timid pentru a-ti face vocea auzita. Trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine ca prost nu pari a fi (bine ca eu nu bag mana in foc pentru tine ca nu te cunosc personal ca sa stiu ce si cum despre persoana ta, am spus doar ca "nu pari" nu ca nu esti, oricum tu stii mai bine cum esti).
Scuza-ma, sa nu te superi daca gresesc insa cam pari de 12-13 pe acolo...stai linistit ca o sa cresti, o sa inveti, o sa intelegi ceea ce ai invatat si n'ai sa mai ai probleme cu socializarea in general pentru ca daca iti pui capul la contributie o sa vezi ca ai sa le dai clasa multora si ai sa vezi si ce bine e cand altii iti impartasesc ideile.
Numai bine.

Cum ai ghicit? laughing), bine luna viitoare fac 14, dar mersi ca mi-ai zis.Sa zicem ca sunt putin naiv Ok? Si da. sunt timid deoarece multe persoane sunt prea nesimtite si nu le poti spune nu face aia nu stiu cum. Sau unele isi cam bat joc de mine doarece nu sunt un copil fara bun-simt si iti dai seama. Se pare ca tu esti singura persoana care ma intelegi pana acum. Mi-am dat seama de multe lucruri pana acum, iar unele persoane nici nu isi dau seama in viitor, dar cred ca ar trebui sa le tin in mine deoarece daca le-as da tuturor lucrurilor care vreau sa le spun drumul ar fi ceva ce nu ar avea sens, si ar depasi imaginatia laughing. Oricum, presupun ca mai am pana mai tarziu sa inteleg tot, oricum tot nu va intelege nimeni tot deoarece in acest univers si in aceasta lume exista lucruri de care nici nu am auzit si de care nu vom auzi pana la punctul decisiv.

Si eu am fost la varsta ta, am avut ocazia ca la randul meu sa cunosc si eu alti copii de 13-14 ani si stiu cum e.
De obicei pe la varsta asta (a ta) ce-i mai multi sunt foarte hmm delasatori pe plan psihic ca sa nu spun altfel.
Tie iti cam lipseste superficialitatea corespunzatoare varstei tale, din ce observ eu, ceea ce este de admirat la un copil.
Pari un copil dornic sa invete cat mai multe, un sfat? doua dintre caracteristicile une-i personalitati de success este egoismul si aroganta, "egoism" adica sa fi egoist pe plan psihic in ce sens...in sensul sa nu dai niciodata informatii/idei/ganduri utile altor persoane insa in schimb sa furi, sa furi cat mai mult (tot pe plan psihic ma refer, ai auzit vreodata de expresia: un om intelept poate invata din greselile altora in viata pe cand altii nu pot invata nici macar din propriile greseli?)
Iar aroganta te ajuta (in cea mai mare parte) sa nu te mai consideri inferior ci deasupra altora (dar bine ca trebuie si sa te duca capul ca sa poti spune ca le esti superior multora, si pana acolo mai e).
Si ar mai fi si modestia (falsa desigur), chiar si cand stii (in viata) ca ai cu ce te lauda (pe un plan ori mai multe) sa nu o faci, sa tii astea pentru tine ca nu te ajuta cu nimic lauda de sine ba de fapt te face (de cele mai multe ori) sa-ti afisezi o imagine de "persoana patetica". Mai pe scurt, sa fi bandit (la figurat vorbiind) si increzut insa sa stii sa ascunzi asta de ochii altora.
P.s incearca sa-ti reglezi semnele acelea de punctuatie daca doresti sa fi luat in serios in ceea ce priveste modul in care scrii si te exprimi.
Numai bine.

Scz de semnele de punctuatie si mersi pentru sfaturi, de proverbul acela am auzit, si este extrem de adevarat, deoarece sunt multe persoane care fac asta, mai ales la scoala sau in alte parti. Evident mie nu prea imi place sa ma dau mare, de fapt nici nu vreau, nu as avea de castigat nimic din asta si este adevarat pana la urma. Oricum, gasesc eu o solutie la faza cu superioritatea, anii trecuti nu prea am invatat, am fost un lenes (mediile din ani trecuti sunt cam mici, si nu ma mandresc cu ele deoarece anul asta vreau sa sparg gheata si sa fiu mult mai bun). Umm... am scris "copil fara bun simt" laughing)), si am gresit, vroiam sa scriu "cu" dar m-am cam grabit. Mersi mult, chiar foarte mult de sfaturi. Mmmda, acum am lasat un semn de intrebare pentru toti cei care se uita, mmda pentru cea mai mica greseala se plateste cumtenit. O intrebare, "Crezi in Dumnezeu?", multe dintre persoane pe care le-am cunoscut, evident ca pe internet nu si in realitare au zis ca sunt atei. Deci ce parere ai? Crezi in ideea unei persoane/spirit care nu poate fi vazut dar a creat tot cea ce exista pe Pamant? Sau crezi in ideea evolutiei cu care oamenii de stiinta se confrunta de ani multi.

Exista mai multe secte nu doar teism si ateism.
Eu una pot spune ca sunt undeva printre panteism si nihilism
in cele mai confuze si paranoice stari ale mele.
Dar sincer nu prea imi bat capul cu ceva ce oricum stiu ca nu voi putea
intelege niciodata, nu cat voi trai.
P.s Multi au devenit atei deoarece au citit biblia:vechiul si noul testament (sunt mai multe volume si editii din aceasta), unii au devenit credinciosi tocmai pentru ca s-au informat mai mult in ceea ce priveste religia.
Credinta este cu totul alta fata de religie.
Religia este un mod de a trai pentru oamenii indoctrinati pe cand credinta este o stare spirituala (la fig. vorbiind). Credinta avem cu totii chit ca credem ori ba in Dumnezeu.
Eu spre exemplu cred in Mama Natura (ma las fascinate de fizica cuantica si chimie), si asta este tot o credinta.
Totul se afla in mintea ta, absolut tot~ sa nu uiti niciodata vorba asta, atat iti mai spun.
Numai bine.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Unii au devenit *Necredinciosi tocmai pentru ca s-au informat mai mult in ceea ce priveste religia.
Am corectat.

24 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dă întâi banii, și vedem noi după dacă mai gasim rahat la magazin.

evenso
| evenso a răspuns:

Da happy cu conditia ca in mana mea sa fie mana ta laughing

| Alyra a răspuns:

Da,dar nu mâna mea.

| Elly213 a răspuns:

Cu siguranta as baga mana altciuiva!laughing)

| Liviu a răspuns:

Iti raspund la intrebare cu o alta intrebare
A cui mana sa o bag in rahat? a ta? daaabig grin

| єχcєєℓ a răspuns:

Hai frate 50lei? Daa sigur bag imediat chiar am nevoie de 50 lei sa-mi iau un ferrari dala rosu stii cum e in filme din astea greco-romanelaughingNici daca ar fi o suma maricica nu as baga mana in asa ceva...Sau poate dar daca as purta manusi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci asta este numele tau real... 50 de lei, haios nume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

50 de lei? No că e prea puţin... oh go on

| OskarRM a răspuns:

Mâna altcuiva da.

| AnonimuszWss a răspuns:

Depinde daca arata bine rahatul, poate iese si vreo combinatie.

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Doar daca e de firma.

| amiX a răspuns:

E putin 50 poate pentru 100.000

| Høst a răspuns:

Îi iau cu bățu'.

| CristiViezureAsmatic a răspuns:

As fi facut-o pentru 20 lei nu merita pentru50 laughingam un coleg care. a mancat o larva asa ca el ar faceo pe gratis

| CrazyGirl98 a răspuns:

Neahh... poate pentru 51 de lei

Întrebări similare