Începe prin a-i masa, uşor, aripioarele de piele care fâlfâie în uragan, apucându-le, tandru, de firele de păr. Mai fă asta o dată, că, până termini, uită că ai făcut-o. După care strecoară-i, fără să se prindă (ceea ce nu e greu), două degete în gură, scoate-i proteza şi lustruieşte-o bine de tot. După care strănută în faţa ei şi o să cadă pe spate. La propriu. Definitiv şi irevocabil. Şi, pentru că o iubeşti, fă-i tu însuţi autopsia, la faţa locului. Găseşti tu un ciob de parbriz sau ceva asemănător. Te descurci, că eşti băiat mare
Doar atatia ani are? Cam tinerica saraca fata![]()
Nu te da la ea, ca intri la corupere de majore
E din cauciuc gonflabil?
Are baterii noi? Ca sa simti ca te place cu adevarat unge-o cu putin prenandez inainte de...
Du-o la cimitirul vesel in luna de miere, si inchiriati un cavou de 5*, cu servicii adaugate post mortem.
Revin cu inca un sfat.Ai grija in momentele intime sa nu-i sara placa din gura.Cred ca ar fi indicat, daca tii la fetita ta, ca astfel de momente sa le aveti direct in elicopterul Smurd, cine stie, sa nu faca vreun infarct.
80 de ani?
Du-te cu ea la un film horror si o sa-ti sara in brate. Sau ma rog... lesina in brate.
Maseaza-i picioarele, asa sigur se indragosteste de tine
ca cadou ai putea sa ii cumperi un scaun cu rotile si o telecomanda sa nu se mai chinuie sa impinga de roti
Nu stiu cum o sa faci sex cu ea
saraca ar vrea ia sa o faca cu un tinerel da daca incerci sa eu bagi face dracului infarct
Eu zic sa te mai gandesti o fata de 80 de ani nu e una potrivita pentru. tine mai sunt si alte fete in lume de varsta ta
Poti incepe prin a'i schimba pampers'ul si prin grija de a nu'i cadea dintii in mancare.
Duceti-va in cimitirul belu pe alea...nu stiu cum, inchiriati cavoul lui dolanescu si petreceti cele mai frumoase momente
![]()
Iti bati joc de noi
.lol...recita`i Luceafarul
. da vezi sa te asiguri cand moare sa-ti lase tie averea![]()
rrrrares33 întreabă:
Mastacan_David_1986 întreabă:
LisaJulie întreabă: