| Cretzule a întrebat:

Am 16 ani si imi place de o fata de 80 cum as putea sa o fac sa ma placa? laughing rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| death a răspuns:

Începe prin a-i masa, uşor, aripioarele de piele care fâlfâie în uragan, apucându-le, tandru, de firele de păr. Mai fă asta o dată, că, până termini, uită că ai făcut-o. După care strecoară-i, fără să se prindă (ceea ce nu e greu), două degete în gură, scoate-i proteza şi lustruieşte-o bine de tot. După care strănută în faţa ei şi o să cadă pe spate. La propriu. Definitiv şi irevocabil. Şi, pentru că o iubeşti, fă-i tu însuţi autopsia, la faţa locului. Găseşti tu un ciob de parbriz sau ceva asemănător. Te descurci, că eşti băiat maretongue

25 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Doar atatia ani are? Cam tinerica saraca fatalaughing
Nu te da la ea, ca intri la corupere de majorelaughing

| Arthur a răspuns:

E din cauciuc gonflabil? big grin Are baterii noi? Ca sa simti ca te place cu adevarat unge-o cu putin prenandez inainte de... rolling on the floor

| Bacemi a răspuns:

Incearca sa ii arati ca nu conteaza varsta pentru tine. Recita -i Memento Mori laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

rolling on the floor Dalaughing
Incearca si vezi daca poti laughing

| hominid dreak a răspuns:

Du-o la cimitirul vesel in luna de miere, si inchiriati un cavou de 5*, cu servicii adaugate post mortem.

| hominid dreak a răspuns:

Revin cu inca un sfat.Ai grija in momentele intime sa nu-i sara placa din gura.Cred ca ar fi indicat, daca tii la fetita ta, ca astfel de momente sa le aveti direct in elicopterul Smurd, cine stie, sa nu faca vreun infarct.

| tarziu a răspuns:

Vezi sa nu ramana gravida!

| Pho3nix a răspuns:

80 de ani?
Du-te cu ea la un film horror si o sa-ti sara in brate. Sau ma rog... lesina in brate.

| CosteaVlad a răspuns:

Aoleu laughing

| ██████ 100%LuvPuffy'Ionika! a răspuns:

Nu mai pot de ras laughingrolling on the floor

| oareux a răspuns:

Scoate`o la o plimabare cu carucioru cu rotilelaughing

| ZuuZaaA a răspuns:

Omg, de ce e asa tanara?laughing

| Яùxsi a răspuns:

Du-i micul dejun la pat rolling on the floor laughing cred ca v-ar sta foarte bine impreuna.cuplul perfect! laughing

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ce naiba laughing

Maseaza-i picioarele, asa sigur se indragosteste de tinelaughingca cadou ai putea sa ii cumperi un scaun cu rotile si o telecomanda sa nu se mai chinuie sa impinga de rotilaughing

Nu stiu cum o sa faci sex cu ea thinking saraca ar vrea ia sa o faca cu un tinerel da daca incerci sa eu bagi face dracului infarctstraight face

| Bibiii_7939 a răspuns:

Du-te cu ea la un cimitir si cumpara-i un loc de veci.
laughing

| deidi13 a răspuns:

Eu zic sa te mai gandesti o fata de 80 de ani nu e una potrivita pentru. tine mai sunt si alte fete in lume de varsta tahappy

| hrdcore a răspuns:

Ba nu cred ca s-a inventat cuvantul dar cred ca esti batranofil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut un pas foarte bun: ai facuo fatawinking.
Poi cumpara-i si tu o carja, o pereche de izmene, adu-i cafelutza de dimineata si mai plimb-o cu damasulwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia la 80 de ani nu se numeste fata se numeste babaciune.rolling on the floorrolling on the floor

| BaddieBae a răspuns:

Sper ca nu vorbesti serios!

| someone_8322 a răspuns:

Poti incepe prin a'i schimba pampers'ul si prin grija de a nu'i cadea dintii in mancare.

| LOADING █████████99% a răspuns:

Duceti-va in cimitirul belu pe alea...nu stiu cum, inchiriati cavoul lui dolanescu si petreceti cele mai frumoase momentelaughing

| ☻♫Р€Р£♫☺AlExA a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorIti bati joc de noilaughing.lol...recita`i Luceafarullaughing. da vezi sa te asiguri cand moare sa-ti lase tie averealaughinglaughing