| contsuspendat (cu ura) a întrebat:

Am aflat de ceva timp ca soarele se va stinge peste 5 miliarde de ani. De atunci nu mai pot dormi, facandu-mi griji. Cum am putea impiedica stingerea soarelui? Imi este cam frica...

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cum sa nu traiasca pana atunci? Dar de "viata dupa moarte" ati auzit? oh go on big grin Poate se mai naste pentru a N-spea mia oara fix peste 5 miliarde de ani. thinking Chiar are de ce sa se teama saracul. whistlingwinking
Dar nu-ti fa griji, Kronstadt, pana atunci GenOm se va reincarna in Superman si ne va salva pe toti. big grin oh go on peace sign Asa ca poti sa dormi linistit.winking

| Malvina24 a răspuns:

Prin evitarea poluarii! Nu vreau sa te dezamgesc dar nu vei trai tu atata timp, poate doar daca ai gasit licoarea tineretii vesnice si noua nu vrei sa ne-o dai! Ce zici? impartim licoarea si apoi nu mai dormim cu totii si plangem ca soarele se va stinge. Vrei? Hai sa ne fie frica tuturor!

Răspuns utilizator avertizat
| anad a răspuns:

Aprinde in fiecare zi cate o lumanare! Lumina si caldura lor vor reusi, daca esti consecvent timp de cele 5 miliarde de ani, sa-i reaprinda flacara si sa salvezi omenire de la intuneric si inghet! (nu ma "arde" ca ti-am dat doar o idee!)

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu-mi spune că o să trăieşti 5 miliarde de ani ca să vezi cum se stinge soarele laughing.

| cristi202 a răspuns:

Maaama, dar ce vesnic te crezi!happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

5?! 5?! macar 6 sa mai fi tinut. Acum nici eu nu mai pot dormi. Si eu care credeam ca mai tine vreo 6. Eh lasa ca daca nu mai e soare stam la umbra. Berea sa fie rece :!

| pengu a răspuns:

Ei nah, se stinge soarele... Şii? Aprinde si tu un bec, vezi ca alea economice dureaza mai multbatting eyelashes Nu-ti mai fa griji ca s-ar putea sa nu mai apuci urmatoarele 5 miliarde de ani tongue

| Bubiko a răspuns:

Mi-ar placea ca toti uilizatorii TPU sa doneze un mic foc si sa asteptam 5 miliarde de ani ca sa dam foc lumii sa fie el soarele. Ce zici?

| Bubiko a răspuns:

Mi-ar placea ca toti uilizatorii TPU sa doneze un mic foc si sa asteptam 5 miliarde de ani ca sa dam foc lumii sa fie el soarele. Ce zici? Iti place ideea?

| georgegs a răspuns:

Sa-l.uzi.cu.apalaughing

| JustMusic a răspuns:

Mai trminati ca pna atunci vine 2012 si nu mai apuc nici un uaia 5 miliarde de ani

dar e bine sa vezi ca ii pasa cuiva de viitoru lidepartat al terreilaughing

| Anna_6465 a răspuns:

Pai am citit si eu intr-o carte.Ca soarele va incepe sa inghita unele planete, chiar si pe a noastra, dar va fi prea cald ca sa mai traiasca cineva. Apooi soarele va exploda si va deveni o stea care in timp se stinge.Cat despre frica, la cat sunt eu de fricoasa... m-am gandit si eu la fel ca tine, dar mi-am dat seama ca noi, poate, nu vom ajunge la timpurile acelea.Si prin acel"poate" ma refer ca poate se va intampla asta mai curand. Oricum, fii fara griji. Dumnezeu le randuieste pe toate.winking

| Gizăz a răspuns:

Te-aştepţi să trăieşti atât? Oricum dacă oamenii au avansat de la inventarea roţii până acum aşa mult în doar câteva mii de ani atunci ce va fi peste 5 miliarde? În ritmul ăsta emigrăm în altă galaxie demult şi poate să găsesc şi soluţii pentru supravietuirea Soarelui.
Toate astea dacă trecem de o anumită „perioadă critică" în care ne putem autodistruge din ignoranţă ori activ ori pasiv.

| psihox a răspuns:

Trimite-le intrebarea la NASA sa rezolve problema. Sau esti si tu astronaut?

| gabrielgypps a răspuns:

Varsta pamantului este de 4 mild ani.de la formarea ei pana in zilele noastre.in acest timp a trecut prin cataclisme aproape distructive pentru viata de pe planeta si chiar pentru planeta in sine. asa ca pana soarele devine o supernova, viata de pe pamant s-ar mai putea afla de cateva ori in pragul disparitiei, ca de soarta omenirii eu sunt si mai sceptic. la cat suntem de distrugatori, probabil o sa ne aducem in pragul dezastrului inainte de a devenii constienti si rationali la nivel planetar. unii estimeaza ca in 100 ani vom fii supra populati iar resursele nu vor ajunge nici pentru putin asa ca o sa ne omoram intre noi ca de obicei pentru o cana de apa.
traieste fericit, si invata sa fii un supravietuitor. fie ce va fi eu cel putin vreau sa fiu in tabara celor ce scapa, si nu mai sunt deloc credincios balivernelor biserici.

| Mayaaa11 a răspuns:

Crezi ca vei traii atat? essti foarte optimist.desi cred ca atunci si tu si eu vom fi oale si ulce daca nu pamant si nu stiu de unde ai aflat asa ceva. e stiu ceva va veni un potop in anul 4003 dar nu ma ifriccosez ca tine sunt optimista. [o sa fiu moarta]

| oanna_7222 a răspuns:

Stai linistit nici cenusa nu o sa o mai ai laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii bagam curent continuu.
Si pentru binele tau, incearca niste somnifere tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de unde ai aflat dar saptamana asta a fost o emisiune la tv ( canalele de stiinta ) cu subiectul acesta.
Desi intrebarea ta este stupida, merita un raspuns.
Nu putem face nimic. Evolutia va fi urmatoarea : soarele incepe sa se "consume ", perioada dinspre sfirsit, culmea, va insemna o cresterea a temperaturii lui, si de aici incepe sfirsitul planetei si a universului stiut. Creste temperatura, in prima faza topirea calotelor va duce la cresterea nivelului oceanului planetar, disparitii de specii, etc, apoi, incet incet temperatura va creste spre mii de grade, fapt ce va duce la disparitia vietii, distrugerea a tot ce este facut de oameni, mai departe, topirea pietrelor si transformarea intr-o mingie de foc, finalul ...arderea ca o cometa si disparitia totala. Scenariul este suficient de groaznic dar nu ne pasa ca nu apucam noi.
Perioada cea mai critica pentru omenire, este perioada intre aparitia primelor semne pina la disparitia vietii. Vor fi perioade de sute si poate mii de ani in care nimic din ce stim acum nu va mai functiona. Ma refer la relatii sociale. O societate umana nu poate functiona normal daca sta la cheremul naturii imprevizibile. Probabil ca disparitia resurselor energetice, a hranei, va duce la o societate " de forta ", ceva ce trebuie sa stapineasca cu o mina de fier, populatia... Urit scenariu... ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GenOm/ Poate vrei sa te dai inteligent, dar nu reusesti. Persoana care a dat stupid, inseamna ca a dat stupid la National Geografic! Chiar daca intrebarea este postata la Trivia, problema este reala iar raspunsul meu a fost la problema reala. Tu poti raspunde " la misto ". Te tine! ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infiintind un program de educatie a populatiei in sensul ca ar trebui sa facem economie de vedere mai mare(adeca sa dormim mai mult) astfel incit retinele nu vor mai consuma atit de multa lumina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infiintind un program de educatie a populatiei in sensul ca ar trebui sa facem economie de vedere mai mare(adeca sa dormim mai mult) astfel incit retinele nu vor mai consuma atit de multa lumina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-e frica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima si prima data sa nu-ti faci griji de faptul ca in 2012 este sfarsitul lumii. Apoi iti zic ca Soarele nu se poate stinge peste 5 miliarde de ani. Asta au inventat aia ca sa mai vorbesca despre un subiect ca sa nu se desfiinteze emsiunea(postul tv). Asa ca te rog te poti culca calmandute si incercand sa-ti faci griji pentru alceva( fara sa-ti amintesti). Daca iti amintesti stii ca poti citi bancuri amuzante s-au sa urmaresti filmulete funny pe youtube? incearca! si te rog uita de Sfarsitul lumii in 2012 si de stingerea soareluilaughing [cine crede inseamna ca e un copil care are fricarolling on the floor]

| ShawormaCuFaraDeToate a răspuns:

Mda nu masi speria nici daca sar stinge peste 500 de ani big grin stai linistita nu o sa apuci evenimentu ala sigurbatting eyelashes

| NeedMoreMods a răspuns:

Sall! Tu iti dai seama ca pana atunci mai e mult si pana atunci se vor inventa navele spatiale si ne vom muta in alta galaxie.