Iustinell e cel mai cool utilizator de pe TPU si face niste comicuri super faine din 5 in 5 minute cu care ne surprinde...si toti il adoram si este...
*il ia cu durerea de cap*
*normal mode on*
Iustinell e un user care face comicuri din 5 in 5 minute, cu care ne polueaza vazul
@BideuSeÎntoarce duci lipsa cand vine vorba de psihoze... se zice schizofrenie si sufar si eu de acasta boala. zi`mi si mie ce e amuzant in asta? si tu esti tot un mucos de maxim 14 ani care se crede amuzant si cool
iustinel e intr-adevar un user de varsta mica dar ce te intereseaza pe tine? oricum dupa nickname tau il prefer pe iustinel
BideuSeÎntoarce ma indoiesc amrnic cand vine vorba de varsta... atata timp cat consideri schizofrenia ca pe ceva amuzant. sincer ti-as dori o zi sa ai aceasa boala sa vezi ce amuzant e...
@BideuSeÎntoarce nu e o boala cronica... ci severa. e o psihoza de categoria I. si stiu. nu ai rezista. dar totusi altadata cand aduci vorba de asa ceva fa`o intr-un mod inteligent nu amuzant.
Un puşti de 10 ani care face (făcea, până nu a fost gonit) comicuri nereuşite la fiecare două minute jumate.De exemplu: Doi stickmani care se holbează unu' la altu.Foarte amuzant.
...mai multe nu ştiu.Doar că de unde el ne priveşte acum şi ne umple de stupizi.
Amin!
LisaJulie întreabă: