| PrieteniiŞtiuDeCe a întrebat:

Am auzit multe despre Iustinell, şi nu sunt de bine.Totuşi mi-o trage curiozitatea si vreau mai multe. Deci din acest moment spun:START RASPUNSURI!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Iustinell e cel mai cool utilizator de pe TPU si face niste comicuri super faine din 5 in 5 minute cu care ne surprinde...si toti il adoram si este...
*il ia cu durerea de cap*
*normal mode on*
Iustinell e un user care face comicuri din 5 in 5 minute, cu care ne polueaza vazul

| Kazimir a răspuns:

@BideuSeÎntoarce duci lipsa cand vine vorba de psihoze... se zice schizofrenie si sufar si eu de acasta boala. zi`mi si mie ce e amuzant in asta? si tu esti tot un mucos de maxim 14 ani care se crede amuzant si cool
iustinel e intr-adevar un user de varsta mica dar ce te intereseaza pe tine? oricum dupa nickname tau il prefer pe iustinel

| Kazimir a răspuns:

BideuSeÎntoarce ma indoiesc amrnic cand vine vorba de varsta... atata timp cat consideri schizofrenia ca pe ceva amuzant. sincer ti-as dori o zi sa ai aceasa boala sa vezi ce amuzant e...

| Kazimir a răspuns:

@BideuSeÎntoarce nu e o boala cronica... ci severa. e o psihoza de categoria I. si stiu. nu ai rezista. dar totusi altadata cand aduci vorba de asa ceva fa`o intr-un mod inteligent nu amuzant.

| pinguinuVerde a răspuns:

Un puşti de 10 ani care face (făcea, până nu a fost gonit) comicuri nereuşite la fiecare două minute jumate.De exemplu: Doi stickmani care se holbează unu' la altu.Foarte amuzant.
...mai multe nu ştiu.Doar că de unde el ne priveşte acum şi ne umple de stupizi.

Amin!

| NOBODY a răspuns:

E o injuratura.