anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cerut adineauri niste ajutor aici in legatura cu niste copaci care cresc bani, dar m-au refuzat si mi-au recomandat niste timp liber. Dar am deja destul timp liber aici in Comitat! Sa-si ia timp liber ala care crede ca am eu nevoie! El sigur n-are! Si intrebarea de acum e:

Ce are radacini si nimeni nu le zareste
E mai inalt decat copacii
Sus, sus, el se tot inalta
Si totusi niciodata nu creste!

Deci ce este? Si nu, nu e «muntele».

Răspuns Câştigător
| yutsa a răspuns:

Prostia
laughing.Ea are radacini dar nimeni nu le zareste, e mai inalta decat copacii inalta de tot, nu creste dar se inalta

| anonim_4396 explică (pentru yutsa):

Prostia e ca la TPU nu pot sa-ti dau tie funda! crying

| yutsa a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar asta e raspunsul?

| anonim_4396 explică (pentru yutsa):

Nu chiar. Dar merge.

12 răspunsuri:
| Fridăm a răspuns:

Aşa ghicitoare ai ales, că nici Guagăl nu'i ştie răspunsul. Uite ce mi-a dat: http://i.imgur.com/7shoHX8.png

| anonim_4396 explică (pentru Fridăm):

Ii gaseai rezolvarea in engleza, dar eu cred si-n solutii alternative.

| Fridăm a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai bine spui tu răspunsul, să ne scuteşti de un efort mintal inimaginabil?laughing

| anonim_4396 explică (pentru Fridăm):

Hai ca ma dezamagesti... vrei sa ma duc si cu intrebarea asta la Timp liber(din belsug) ca sa reuseasca cineva sa-mi raspunda? Doar nu vrei sa colcaie pe la categoria asta numai postari cu gradinita de useri de aici si «glume» obosite cu haribo, nutella, smiley, oi, etc?

| Fridăm a răspuns (pentru anonim_4396):

Nuu, eşti binevenit pe'aici, ne mai aduci zâmbetul pe buze...doar că suntem mai fără inspiraţie, se pare. Mie, cel puţin, mi'au venit în minte doar chestii abstracte, gen cer, aer.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ma omori daca stiu. Ce e? Mor de curiozitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnyezo?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un Ent, sau care e răspunsul? laughing

| VeveritaBestiala a răspuns:

Turnul lui Sauron?