| Pufi1999 a întrebat:

Am dat pe disney channel sa vad ce e : Mickey Mouse. Neinteresant, ma apuc sa invat. La un moment dat am vazut ca ala incerca sa prinda oi cu plasa de fluturi. Da, asta merita vazut. Punea plasa pe ele si apoi intorcea plasa invers. Tinea oile cu capul in jos. Se mai si plimba cu ele asa (adica e normal ca un soarece sa umble cu o oaie in mana) si apoi le arunca pe prietenul lui, care oricate oi ii dadeai, le tinea.

Ce nu e in regula cu voi, desene animate?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Vreti sa spuneti dysney junior straight face
Losers, eu ma uit pe cartoon network smug smug

| Pufi1999 explică (pentru MâţulMov):

Cartoon network sucks! Nu mai e ceea ce era! Unde e vaca si puiul sau nevastuica si babuin? Acum e bakugan si alte tampenii care cica-s tari. Dar eu vreau mai mult casa foster pentru prieteni imaginari, chowder si multe alte. Scuze ca nu am scris cu majuscule.

| MâţulMov a răspuns (pentru Pufi1999):

Stiu, si mie imi placea Chowder, colegul meu de clasa e o maimuta, casa Foster.
Dar acum de la 10 la 11 e Angelo (care-mi place) si dupa aia e scooby-doo (care imi placea, dar cred ca este totusi pentru copii mici.)

| Ţepeşu a răspuns (pentru Pufi1999):

Bag!"#¤ în Bakugan. Eram disperat în clasa a 5a de prostiile astea, acum le-am dat foc.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Te tâmpeşte disney.

| InfiniteInfinity a răspuns:

Acum sunt toate căcaturile la televizor. Cel mai mult mi.a plăcut Jetix sau FoxKids; Desene calumea cum ar fi : Copii de la 402, Viața cu Louie, Familia Tofu, Spioanele, Familia Addams, Ce.i cu Andi, X-men, Cei 4 fantastici, Tutănștain, Diabolik și Witch era desen frumosbatting eyelashes Erau desene superbe. Și acum sunt unele cum ar fi : Scooby Doo și Tom și Jerry care nu au moarte. Sunt desenele copilăriei oricui. Familia Flinstone, Laboratorul lui Dexter, Ed Edd și Eddy, Johnny Bravo, Casa foster pentru prieteni imaginari, Gemenii Cramp și cam atât...

| DisneyChannel a răspuns (pentru InfiniteInfinity):

Disney Channel redifuzeaza desenele animate "Spioanele". In fiecare zi : dimineata in jurul orelor 6 - 7 si la ora 13.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai uita la disney.
E blestemat.

| DisneyChannel a răspuns:

Desenele animate, impreuna cu Fox Kids/Jetix/Disney Channel evolueaza.