ViezurE,PinguinuL,Apache*tipul handsome *, CastraveteMuratEFata, Ciac intra din ani in pasti...
Cred ca asta iti raspunde la intrebare
Zise tipul sau tipa cu imaginatia redusa care fura nume si are la avatar daca nu ma insel...jB?
Si CastraveteMuratEFata nu intra din ani in pasti.
SI Un al doilea si tu esti raspunsul perfect la toate intrebarile " de ce nu mai era TPU la fel
" ma rog. nu prea au sens TPU va ramane mereu la fel, useri ba
Citeste : ...aceeasi chestie am zis-o si eu
http://www.TPU.ro/......igen-a-in/
Si totusi ...de ce ti s-a pus pata pe mine?
baremi sa stiu
"Care are la avatar Justin Bieber".
Serios?
Si tu pe cine ai? Xena, varianta xxx?
Stai.cred ca te-am confundat. SI asta a fost expresia mea cand ti-am vazut profilul : http://www.myfacewhen.com/10/
Si vroiam sa ma uit la profilul tau prima data dar se incarca prea greu si am dat inapoi.
N-am mai intrat de ceva timp si ti-ai schimbat fotografia si apoi ai spus : "ViezurE, PinguinuL, Apache" te-ai numit si pe tine
fapt ce m-a convins ca e doar un user care se da drept tine.
Cand am vazut ca scrie baremi ma gandeam. oare acum se comporta si ca tine?
sincer, scuze si tie si celorlalti pentru ca am produs o adevarata furtuna doar o confuzie.
Http://www.TPU.ro/......ruri-care/
Mi-am exprimat aici constiparea pentru toţi retardaţii care respiră ****.
Http://www.TPU.ro/......ruri-care/
Mi-am exprimat aici constiparea pentru toţi retardaţii care respiră sloboz.
Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă sim-eam când am intrat.
Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă simţeam când am intrat.
Iuzarii aia pe* care ii cunosc na poftim = )) si totusi de ce anume te grabeai daca te plictiseai?
nu ti-a mers.
Bine.deci scuze vad ca am provocat un scandal.
Lasati pozele mi-am pus picaturi in ochii azi am fost la oftamolog (Nu cred ca va pasa) dar de aia am zis de Jb.
Bă...
Daca vrei sa spui ceva cu asta, eu nu folosesc (foloseam) alte memeuri in comicuri (exceptie trollface)...
Da na si unde-i ciac asta k nu l-am mai vazut
Prezent...
@EdiT bă...numai copaci pe la t/a care pun intrebari de tot căca tul si se cred amuzanti.au dat fail la viata si acum nu au ce face si intra pe TPU.
Am reinceput si eu sa frecventez categoria neavând ce face. Daca-i buna decizia? nu prea vreau sa aflu,dar daca vad ca au revenit cativa useri cul, cu care poti discuta fara sa le dai jeturi, merita
Iti dai seama ca aproape toti care nu si-au vazut numele pe aici s-au ofticat? Mda, comics e categorie universala.
LisaJulie întreabă: