| EdiT a întrebat:

Am deschis si eu un "new tab" si am zis: "Hai sa intru si eu pe TPU ca tot n-am ce face(am vazut hot si trending in 9gag)"
Intru pe TPU, ma loghez , intru in categoriile mele favorite (Comics si T/a).La comics: Bancuri (ne)amuzante.nu comicuri ci bancuri vechi(din tineretea lui Ceausescu).Ma duc la T/A acolo comicuri din plin (macar daca ar fi toate bune) dar nu! Folosirea proasta a memeurilor,desenate cu limba nu cu mana. Ma intreb eu asa...iuzării aia care ii cunosc gen:ViezurE,PinguinuL,Apache,CastraveteMuratEFata,Ciac etc...
Voi nu va plictisiti?
Daca tot suntem la T/A... NO.

P.S: Poate mai gasiti greseli...ma grabeam.

36 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

ViezurE,PinguinuL,Apache*tipul handsome *, CastraveteMuratEFata, Ciac intra din ani in pasti...
Cred ca asta iti raspunde la intrebare

| Foxie2 a răspuns (pentru Apache):

Zise tipul sau tipa cu imaginatia redusa care fura nume si are la avatar daca nu ma insel...jB?
Si CastraveteMuratEFata nu intra din ani in pasti.
SI Un al doilea si tu esti raspunsul perfect la toate intrebarile " de ce nu mai era TPU la fel crying" ma rog. nu prea au sens TPU va ramane mereu la fel, useri ba

| Apache a răspuns (pentru Foxie2):

Si mai ma rog...ti-am zis ceva personal?
sau ti s-a pus pata pe mine?

| EdiT explică (pentru Foxie2):

Dar tie totusi cine dracu ti-a cerut parerea? Nu prea are* sens.* TPU va ramane mereu la fel, userii* ba. Spune-mi te rog ca ai scris la misto.

Mi s-a pus pata.
Voi n-aveti personalitate. n-aveti identitate? Sunteti doar niste imprimante. E asa greu sa fii original?

Aha...si ce ar trebui sa ma sa fac ca sa fiu original?
DIn cate stiu pana acum nu am copiat pe nimeni...

"Voi n-aveti personalitate. n-aveti identitate? Sunteti doar niste imprimante". Explica?

| Foxie2 a răspuns (pentru EdiT):

SI plangaciosilor cine le-a cerut parerea? E un site liber.
Eu nu ma refeream la intrebarea ta nici 2%.
TPU e un site. USeri se schimba altii pleaca altii vin. CUm sa se schimbe un site? ii spune mai nou PUT in loc de TPU?

Citeste : ...aceeasi chestie am zis-o si eu
http://www.TPU.ro/......igen-a-in/

Si totusi ...de ce ti s-a pus pata pe mine?
baremi sa stiu

Cine a spus ca ii spune put? Nu am vazut pe nimeni sa spuna acest lucru. Daca tu crezi ca esti mai "Șmenară" de cat noi nu iti doresc decat sa te intorci la 180 de grade si sa te duci la alta categorie.

| Fragile a răspuns (pentru Foxie2):

Tu gândeşti înainte să vorbeşti? Apache e pe TPU de când te-ncălţai tu cu fesul.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru Foxie2):

"Care are la avatar Justin Bieber".
Serios?
Si tu pe cine ai? Xena, varianta xxx?

Stai.cred ca te-am confundat. SI asta a fost expresia mea cand ti-am vazut profilul : http://www.myfacewhen.com/10/
Si vroiam sa ma uit la profilul tau prima data dar se incarca prea greu si am dat inapoi.

N-am mai intrat de ceva timp si ti-ai schimbat fotografia si apoi ai spus : "ViezurE, PinguinuL, Apache" te-ai numit si pe tine
fapt ce m-a convins ca e doar un user care se da drept tine.

Cand am vazut ca scrie baremi ma gandeam. oare acum se comporta si ca tine?

sincer, scuze si tie si celorlalti pentru ca am produs o adevarata furtuna doar o confuzie.

No problemwinking

Mersi ca mai iertat :d

Da imi cer scuze si eu big grin.

Mai vrei explicatia? daca da...credeam ca un user il copiaza pe Apache dar el era Apache cel real : )))

| Ţepeşu a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......ruri-care/
Mi-am exprimat aici constiparea pentru toţi retardaţii care respiră ****.

| EdiT explică (pentru Ţepeşu):

Am vazut intrebarea.Ce s-a intamplat cu TPU cat am lipsit nu stiu happy

| Ţepeşu a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......ruri-care/
Mi-am exprimat aici constiparea pentru toţi retardaţii care respiră sloboz.

| Ţepeşu a răspuns:

Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă sim-eam când am intrat.

| Ţepeşu a răspuns:

Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă simţeam când am intrat.

| AlinaaAli a răspuns:

Ia stai, tu ai uitat de Kazimir? Rusineeeeeeeee!

| EdiT explică (pentru AlinaaAli):

Iertare!

| AlinaaAli a răspuns (pentru EdiT):

Ciment!

| CastraveteMurat a răspuns:

Ooo, voi mă iubiți. big hug
Mi se topește inima în saramură.

| EdiT explică (pentru CastraveteMurat):

big grin

Echipa TPU iti multumeste.

| Foxie2 a răspuns:

Iuzarii aia pe* care ii cunosc na poftim = )) si totusi de ce anume te grabeai daca te plictiseai?
nu ti-a mers.

Pai asta a fost ieri...Intrebarea am postat-o azi iar azi trebuia sa plec pana la cineva sa discut ceva cu persoana respectiva.Si de aia ma grabeam. Multumit?

Multumit nu. Multumita da.
Ce tu gandesti o intrebare 2 zile?

Te rog sa ma scuzi.Nu,nu ma gandesc la o intrebare 2 zile doar ca aseara nu am avut chef sa postez.

| Foxie2 a răspuns:

Bine.deci scuze vad ca am provocat un scandal.
Lasati pozele mi-am pus picaturi in ochii azi am fost la oftamolog (Nu cred ca va pasa) dar de aia am zis de Jb.

| Nero a răspuns:

Bă...
Daca vrei sa spui ceva cu asta, eu nu folosesc (foloseam) alte memeuri in comicuri (exceptie trollface)...

Da na si unde-i ciac asta k nu l-am mai vazut

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru Nero):

Prezent...
@EdiT bă...numai copaci pe la t/a care pun intrebari de tot căca tul si se cred amuzanti.au dat fail la viata si acum nu au ce face si intra pe TPU.
Am reinceput si eu sa frecventez categoria neavând ce face. Daca-i buna decizia? nu prea vreau sa aflu,dar daca vad ca au revenit cativa useri cul, cu care poti discuta fara sa le dai jeturi, merita

| GhostStar a răspuns:

Iti dai seama ca aproape toti care nu si-au vazut numele pe aici s-au ofticat? Mda, comics e categorie universala.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Si eu ma plicisesc dar nu ma apuc sa postez tampenii!