| EdiT a întrebat:

Am deschis si eu un "new tab" si am zis: "Hai sa intru si eu pe TPU ca tot n-am ce face(am vazut hot si trending in 9gag)"
Intru pe TPU, ma loghez , intru in categoriile mele favorite (Comics si T/a).La comics: Bancuri (ne)amuzante.nu comicuri ci bancuri vechi(din tineretea lui Ceausescu).Ma duc la T/A acolo comicuri din plin (macar daca ar fi toate bune) dar nu! Folosirea proasta a memeurilor,desenate cu limba nu cu mana. Ma intreb eu asa...iuzării aia care ii cunosc gen:ViezurE,PinguinuL,Apache,CastraveteMuratEFata,Ciac etc...
Voi nu va plictisiti?
Daca tot suntem la T/A... NO.

P.S: Poate mai gasiti greseli...ma grabeam.

36 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......ruri-care/
Mi-am exprimat aici constiparea pentru toţi retardaţii care respiră sloboz.

| GhostStar a răspuns:

Iti dai seama ca aproape toti care nu si-au vazut numele pe aici s-au ofticat? Mda, comics e categorie universala.

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru Nero):

Prezent...
@EdiT bă...numai copaci pe la t/a care pun intrebari de tot căca tul si se cred amuzanti.au dat fail la viata si acum nu au ce face si intra pe TPU.
Am reinceput si eu sa frecventez categoria neavând ce face. Daca-i buna decizia? nu prea vreau sa aflu,dar daca vad ca au revenit cativa useri cul, cu care poti discuta fara sa le dai jeturi, merita

| EdiT explică (pentru Ţepeşu):

Am vazut intrebarea.Ce s-a intamplat cu TPU cat am lipsit nu stiu happy

| Ţepeşu a răspuns:

Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă sim-eam când am intrat.

| Ţepeşu a răspuns:

Au venit o groază de useri. Am lipsit şi eu prin septembrie-noiembrie. Imaginează-ţi ce bine mă simţeam când am intrat.