| BiancaFetitzaDragutza a întrebat:

Am doua dovezi ce poate o sa va convinga ca e adevarat (faptul ca stupidgirl nu sunt eu).Bun.Sa incepem:
1) http://imgur.com/ejJ9H.png
2) http://imgur.com/0zw4M.png

@FunnyGirl e logata din 16 august, da? Ganditi-va logic. Daca aveam deja din luna mai contul' acela suspendat (primul meu cont) ce motive as fi avut eu sa-mi fac altu', daca-l aveam pe ala care in prezent e avertizat? Plus uiteti-va la raspunsurile de pe vremea aceea (luna august 2011).

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da...da tot o proasta o sa ramai

| LoL a răspuns:

*asteapta dovezile**asteapta**asteapta*

*dupa 2 ore-asteapta*

| Pralină a răspuns:

Ce ne dovedeste asta? Pot sa ma apuc si eu sa-mi fac un cont pentru vremuri de suspendare.
Poti sa vii cu toate dovezile 2 conturi poate avea ORICINE.
Am pus punct.
Si ca sa facem raspunsul frumos:
Esti o vaca handicapata care nu are altceva de facut decat sa vina pe un site sa ne **** la cap everyday sa ne tocam noi neuronii cu tine.
Cel mai util lucru pe care la-i putea face acum e sa PLECI!

| ViezurE a răspuns:

Asta nu dovedeşte nimic StupidGirl, eşti o vacă grasă şi împuţită.

Răspuns utilizator avertizat
| AnneBre a răspuns (pentru ViezurE):

Doar atat? Ea merita doar atat? Mai e si o *beeep* cu *beeep* care are o gura mare cat un hipopotam!

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Uitati-va la linkuri ca sunt si eu pe-acolo!

| Gandăr a răspuns:

Aaaand, who gives a fwck?

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Deci unde-s dovezile?!

| totElodia a răspuns:

Nu ti-am citit intrebarea, dar... nu stiu de ce, ca prin minune... nu-l simt pe jb in continutul ei.

| Cireașăăăă a răspuns:

Ne doare undeva de dovezile tale...

| CrazyKitty a răspuns:

Spune-i cuiva careia ii pasa.

| xElenaH a răspuns:

Park ai zis ca termini cu Trollingu` straight face!

| DracusorImpielitat a răspuns:

Si ce ma intereseaza pe mine daca esti StupidGirl sau nu? Oricum, Stupid chiar esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oi fi tu sau n-oi fi tu Stupid/Funny(who gives a f*ck?)girl da' BiancaFetita tot esti...si ma simt foarte vinovat ca terorizam o fetita imatura de clasa a 3-asad (si aici haida stupidu'), dar na daca numai asa o putem educa...straight facesi pe final:Esti varza!