Si ewo am cont pe ourworld.Sunt lvl 32.Am patit si eu odata asta. Daca nu bagi zilnic te micsoreaza dar daca bagi in fiecare zi te mareste. dar nu primesti mereu la inceput 10 flow primesti 9 flow.
Inainte asa dadea. acum da la random dar daca faci zilnic iti creste oricum... si mie mi s-a intamplat asta si acum imi da maximul
70 flow si fac maine nivelul 51; ideea e sa nu iti mai bati capul cu de ce nu-ti da ca oricum o sa-ti creasca; Daca ai fi avut problema sa primesti zilnic numai 5 flow cum primesc eu pe un noob de-al meu mai ziceam XD
Nu e de aia e din cauza codului ca asa merge codul si la mine asa e programat
) n-ai ce face.
Desigur! Mi s-a intamplat si este foarte enervant.Eram la level 23 si imi dadea cate 50 flow si tot asa.Intr-o saptamana mi s-a stricat calculatorul si nu am putut sa il bag si cand l-am reparat am bagat si mi-a dat de la inceput 9.Chestia asta cu bagatul zilnic este importanta.De asemenea daca bagi la interval de cateva zile nu o sa iti dea niciodata multi flow.Nu dureaza mai mult de 10 secunde sa bagi in fiecare zi.Incearca sa faci asa cum te-am sfatuit sper ca ti-am fost de folos.Pa-Pa! Numele meu pe ourworld este Ramonyckha.Baga-ma la friends.Pa!
LisaJulie întreabă: