Stii ca o duzina=12?
solutie pentru tine:dormi vreo 12 ore, te vei simti ca nou.
@ Cinevaaaaaaaaa e T/A
Sii.ai putea cere ajutorul unui acool-dorg-sex-varcoalaxic-vampirism-OM, adica du`te la acel om, are leacuri pentru orice boala inCURabila sau fatala.
*devenind un om serios*
Da, am vazut la TV o doamna care facea leacuri din orice prostii! E pe bune!
*devenind un om serios OFF*
sictiirrrr E T/A
De ce sa se omoare? m-am amuzat! chit k la inceput vroiam sa-ti zic ceva de suflet, da-i chiar ![]()
![]()
dement om poti fi! 10 man pentru intrebare! bafta!
Te apuci de jucat RPG-uri si le uiti cele 5 probleme pe care le-ai descris...
Si eu tot sfatul asat voiam sa il dau! si nu suntem ignorantt, ti-am dat un sfat foarte bun, animalele din padure si prietena ta or sa ne multumeasca sa stii!
Bai dar maica-ta si tac-tu ce fac se uita pe pereti sau nu ai? i-ai omorat si paia(si de pereti si de parinti vorbesc) si prietena ta cred ca ai luat-o de pe strazii si nu are unde sa stea si sta cu tine chiar daca ii faci viataun calvar
Nu merge, credeti-ma:Sa te inconjori de oameni care sunt buni si zambareti mai mult enerveaza.Mie-mi vine sa-i dau cu capu de pereti si cand sunt treaza!
Si nenea cati ani ai? Macar o violezi numa pe prietena nu si alte fete.Animalele da.le dracu, de parca conteaza.De tine ti grija? Daca da, ai si amtitia asta de a te lasa de la sine, daca nu merge cu clinicile. Daca te doare-n cur atucnia ia in continuare.Eu asa fac
Iar prietena ta! Cand esti treaz ca acumaCauta sa vorbiti si explica-i ca ar trebui sa se mute la mamasa acasa o vreme, sau la altcineva...Dar sa nu-ti spuna unde.Ca sa nu o poti cauta. Daca ai tine la ea intr-adevar ai lasa-o sa se tireze
Si oamenii ca tine nu merita pe nimeni alaturi
Asta-i adevaru', eu nu fac misto
LisaJulie întreabă: