| SatanaInIzmene a întrebat:

Am o duzina de probleme, serioase si dure.

1.Cum pot evita consumul de alcool? Cand ma fac muci, vin acasa si-mi rup prietena in bataie.Saracuta, nu mai rezista, e cu inima batuta in cuie si atacurile de panica sunt la ordinea zilei sad
2.Cum pot sa ma las de droguri? Am fost la cele mai ale dracu clinici.Nicio smecherie, acelasi bullshit de fiecare data.Halucinatiile de la cocaina devin din ce in ce mai reale si pot sa spun ca am sange in heroina si nu invers.
3.Sunt maniac sexual.Pretul nebuniei il plateste tot prietena mea.Mai are rost sa va spun cum are curul? straight face
4.Sunt varcolac! Am nopti cand imi creste par pe corp si o iau de nebun prin padure.Intr-o dimineata m-am trezit carand o caprioara la spinare. Avea nasul si urechile mancate.
5.Sufar de vampirism cronic.Am alergat intr-o zi o pisica pana i-au iesit plamanii.Si mie si ei.

Ajutor! Ce sfaturi imi dati? Cand va cer sfaturi imi respingeti rugamintile, ignorantilor.Cand fac misto de voi, radeti ca fraierii cu gura pana la urechi.Lasati postarea, e pe bunewinking

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Spala-te ma pe dinti, si trece tot! -_-'

| MasterOfDisaster a răspuns:

Stii ca o duzina=12?
solutie pentru tine:dormi vreo 12 ore, te vei simti ca nou.

| ReallySomebody a răspuns:

@ Cinevaaaaaaaaa e T/A
Sii.ai putea cere ajutorul unui acool-dorg-sex-varcoalaxic-vampirism-OM, adica du`te la acel om, are leacuri pentru orice boala inCURabila sau fatala.
*devenind un om serios*
Da, am vazut la TV o doamna care facea leacuri din orice prostii! E pe bune!

*devenind un om serios OFF*
sictiirrrr E T/A

| DNSK a răspuns:

De ce sa se omoare? m-am amuzat! chit k la inceput vroiam sa-ti zic ceva de suflet, da-i chiar laughinglaughinglaughing dement om poti fi! 10 man pentru intrebare! bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Te apuci de jucat RPG-uri si le uiti cele 5 probleme pe care le-ai descris...

| NoNameo a răspuns:

Sa te omori... glumeam nu fa asta!

| alabalaportocalala a răspuns (pentru NoNameo):

Si eu tot sfatul asat voiam sa il dau! si nu suntem ignorantt, ti-am dat un sfat foarte bun, animalele din padure si prietena ta or sa ne multumeasca sa stii!

| Făraş a răspuns:

Bai dar maica-ta si tac-tu ce fac se uita pe pereti sau nu ai? i-ai omorat si paia(si de pereti si de parinti vorbesc) si prietena ta cred ca ai luat-o de pe strazii si nu are unde sa stea si sta cu tine chiar daca ii faci viataun calvar sad

| Luannah a răspuns:

Nu merge, credeti-ma:Sa te inconjori de oameni care sunt buni si zambareti mai mult enerveaza.Mie-mi vine sa-i dau cu capu de pereti si cand sunt treaza!straight faceSi nenea cati ani ai? Macar o violezi numa pe prietena nu si alte fete.Animalele da.le dracu, de parca conteaza.De tine ti grija? Daca da, ai si amtitia asta de a te lasa de la sine, daca nu merge cu clinicile. Daca te doare-n cur atucnia ia in continuare.Eu asa facrolling on the floorIar prietena ta! Cand esti treaz ca acumaCauta sa vorbiti si explica-i ca ar trebui sa se mute la mamasa acasa o vreme, sau la altcineva...Dar sa nu-ti spuna unde.Ca sa nu o poti cauta. Daca ai tine la ea intr-adevar ai lasa-o sa se tirezewinkingSi oamenii ca tine nu merita pe nimeni alaturitongueAsta-i adevaru', eu nu fac mistowinking

Întrebări similare