Abia aştept să văd nişte răspunsuri gen:
1. Care e întrebarea? :3
2. Şi? *continuă să se zgârme în nas* (deşi nu va zice asta că îi e ruşinică)
3. Ahahahhahah tehehhehehe moama, kazimirloveskarla ce misto, esti amuzant lololoololollolololollolololol. fundita? ![]()
![]()
4. Ce e aia enigma? :3 scuzatzy dar my-aw puthrezith mainyle phe tastatur@ cha n-am mai fost la schoala :X:X:X:X:
*waiting 40.000.000 stupids*
Ori stăteai în cap, ori erai atât de beat că s-a-ntors apartamentul cu susu-n jos... priveşte partea bună, măcar vezi sub fuste.
Oh God, mi-am ieşit din formă -_- Rău.
Daca ai un joint la indemana, baga-l in tine si dupa 10 minute uita-te pe tavan si scrie aici ce vezi.
Ahahahhahah tehehhehehe moama, kazimirloveskarla ce misto, esti amuzant lololoololollolololollolololol. fundita?
Nu sunt asa sigura de talpile de pe tavan, dar sunt sigura ca tu ai fumat spice sau joint.
Kazimire,vezi ca au pimpuit niste spiridusi halucinogeni apartamentul, si au lasat autograf
Simplu.Se folosesc doua persoane, unu e cel care se urca pe tavan.Acum, cel care se urca se inpinge cu mana in umeru stang al celei dea doua persoane.Cea dea doua persoana il impinge de curea(sau pantaloni daca n-are curea)in sus.Prima data excaladeaza peretele iar mai apoi tavanu.Am facut-o si eu, dar n-am ajuns la tavan, sunt vreo 3 metri pana la tavan, acolo unde am exersat eu.E o senzatie destul de misto.Ar trebui sa incerci candva, dar asigurate ca partenerul are destula forta cat sa te ridice, iar tui sa ai destula forta cat sa te impingi destul de tare in umaru lui.O sa caut un video pe youtube, daca n-ai inteles prea bine.
LisaJulie întreabă: