| MuadDib a întrebat:

Am vazut multe lucruri... "interesante" pe site-ul asta si m-am gandit sa va intreb si pe voi care este cel mai idiot lucru pe care l-a facut cineva pe care il cunoasteti sau (de ce nu?) chiar voi? Care vi s-a parut, in momentul respectiv, lucrul facut de cineva care a atins (sau o sa o faca curand) apogeul prostiei?

*Funda merge la cele mai amuzante sau revelatoare prosti... pardon, povestiri big grin

7 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Ca sa castige un pariu. mi-a spus ca mai are un pic si moare.ca sufera de o boala, si tot asa mai departe.asta a fost cel mai idiot lucru pe care l-am vazut vreodata.in fine. ne-am iertat reciproc, ca si eu am spus niste cuvinte urate...si acum e totul bine

| Fifylici a răspuns:

Ca am pus pariul ala nenorocit, blestem seara aia

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Sa ramai gravida si sa nuh sti cine e viitorul tatiklaughing))[asta` mi` se pare ca e cea mai mare prostie omeneasca...numai la''fufe'' li se poate intampla asa cevalaughing]

| Cosy a răspuns:

Cel mai idiot lucru pe care l-ati facut[tu si Andreea] a fost la mare acum doi ani.Cand eram pe plaja si voi ati inceput sa strigati de pe terasa dupa mine[cu toate ca va dadusem mesaj]. De parca eu eram singura fata din tabara care se numea asa. Oricum, a fost frumoslove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata d l mine din clasa a zis ca are FRATE ADOPTIV, toata lumea stiind ca ea e singura la parinti si ca e cu capu. si se astepta so credem...

| Vero1996 a răspuns:

Sa vad ca un user nu dau nume ne face pe noi, fetele, proaste din motivul ca nu intelege dc purtam sutienstraight face

| FoRYoU a răspuns:

Poi eram intr-o excursie si in drum spre autocar eu m-am oprit sa imi iau ceva de la mc si am pierdut autocarul si am alergat vreo 200 m dupa el laughing si in aceeasi zii m-a prins ploaia si am sarit intr-o baltoaca fara tricou pe burta